McCormik markasından da bir traktör gördük. Ya tarım makinalarının lisansını almak çok kolay, ya da SCS bu işi bilmiyordu!
Bu oyunun bu güzelliğine bayılıyorum ya, piyasada alınmadık lisans/marka bırakmıyorlar, ama oyundan çıkarılan lisans olunca da olmuyor işte aynı zamanda mesela deutz-fahr gibi büyük firmanın neden son oyunda sadece 1 traktörü var dı onu anlayamadım, mod olarak paylaşmak yerine ana oyuna direk dahil etmek çok zor olmasa gerek, yani böyle büyük firmaların araç sayılarını azaltmaları da hoşuma gitmiyor, deutz-fahr 'ın kaç tane kategoride makinesi var biçerdöver gibi mesela. Zaten önceki oyunlardaki modeller yeni oyunlara direk portlanıyor yani öyle aman aman üzerinde bi oynama göremiyoruz. Zor olmasa gerek önceki oyundaki araçları yeni oyuna uyarlamak, ama tabi onların da kendilerine göre bir nedeni vardır. Mesela fs19 'da deutz fahr traktörünü mod olarak paylaşmalarının nedeni bence tamamen fs17 den alındığı için olabilir. Yani bilemiyorum yeni oyun çıktığında bakıcaz artık ama bu sene baya bi zengin gibi duruyor.
Factsheet kartlarında telehandlerin olduğu fotoğrafa bakmanızı ve balyaya odaklanmanızı istiyorum silaj balyasına benziyor, silaj balyalarının dışındaki poşeti çıkartma olayı gelmiş sanırım, hani önce poşetiyle birlikte yem vagonuna atıyorduk ya
bi an saman balyasının veya kuru ot balyasının berbat ötesi bir texture ye ve modele sahip olduğunu düşündüm, daha sonra aklıma bu geldi.
Yenilik, zenginleştirme var ama tanıtımlar çok boş beleş öylesine bakıyoruz. Araçlarda kazandığımız tek şey vites ve ses…
Benim fs22yi aralıksız oynamam için fs diyetine girmem ve öncesinde kesinlikle fs19 oynamam gerek.
O değilde simple ic ve manuel attach özelliği olacak mı acaba bu oyunda ? fs19 da ikisi de realistik anlamda gerçekçilik katan bir özellikti. Gerçi bu oyunda olsa şimdiye kadar çoktan gösterirlerdi herhalde bir sonraki oyuna eklerler alırlar 400 tl de para
yeni semboller
üretim zinciri dahil değil
HeroFest’te oynanabilecek
dayanamayıp yazdım bugün yenileri paylaşılacak
https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-22-fact-sheets-serisi-basladi-yeni-traktorler-ekipmanlar-tanitiliyor/
Yeni marka Versatile!
Anladığım kadarıyla John Deere’ların eski kabinlerini kırmızıya boyayıp satıyorlar.
BONSILAGE markasının silaj aşılayıcıları FS 22’ye geldi!
PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia gibi tüm platformlardaki oyuncular crossplay desteği sayesinde birlikte oynayabilecek.
Farming Simulator 22 Cross-platform multiplayer desteği tanıtıldı! Crossplay ile herkes birlikte oynayabilecek…
Oha harita çok güzel, yalnız ciddi bir sistem ister sanırım, adam 150k ağaçtan bahsediyor! Özel optimizasyon yapılabiliyor mu? 2 yıl harita mı geliştirilir lan? adam neler neler yapmış, güzel duruyor. Fs22 muhabbetini anlamadım fs19 için değil mi bu map? adam fs22 yazmış başlığa.
Geforce now üzerinden Farming Simulator oynadığımız zaman mod indirebilirmiyiz?
Steam atölyeden abone olduğun modları kullanabilirsin. Onun dışında harici sitelere giriş ve indirme işlemi yapılamıyor.
Fs19 orijinal haritalarından daha güzel gözüküyor.
sunucu falan kiralarsanız bende katılmak isterim. ben ps5 konsol kullanıyorum.