Farming Simulator 22 [Ana Konu]

4 Beğeni

Amanın geliyor.

3 Beğeni

ooo iyi bari cuma akşamı yayını beklemicez inceleme için :smiley: güzel güzel

yeni oyun yine yeni oyundur
sıfırdan başlarsın her şeyi sıfırdan kurarsın
modlar tekrar aktarılır

ama ets2 öyle mi anlık oyuncu sayısı her zaman daha yüksek olsa da öyle olmuyor

şu an resmen ets3’teyiz

4 Beğeni

Paylaşıldı.

3 Beğeni

Güzel gibi bence en azından yenilik var

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CTB7bmCFapO/?utm_medium=copy_link

2 Beğeni

Paralaxxxxx

Haut Beyler diye harita ismi mi olur?
Giants press sayfasında paylaşmış. Yazıyı hazırlamaya başlıyorum.

nedense görüntülerdeki renkler ve arazi detayları çok hoşuma gitti iyileştirme falan yapıldı yine sanırım her neyse Fransız,İtalyan karışımı Akdeniz haritamız hayırlı olsun.

Haritada Avusturya-İsviçre esintileri bile var. Ulan bu nasıl Akdeniz

6 Beğeni

Season Pass 37.99€ erken sipariş için hazırlanıyormuş galiba.
https://www.instagram.com/p/CTB799NqtXn/?utm_medium=copy_link

2 Beğeni

Fransız haritası

Season pass içerikleri

Gameplay trailer

4 Beğeni

deer-fs-22

sonunda geldi geyikler :smiley:

4 Beğeni

Eski haritalara benziyor.Şu tepedeki kale fantezisi de bitmedi bir türlü her haritaya koyuyorlar.Güzel bir İtalya haritası beklerdim neyse yapacak birşey yok her türlü oynayacağız :smiley:

2 Beğeni

Oynanış gelir mi bu akşam?

1 Beğeni

parallax + yeni efektler mükemmel

diğer ameirkan haritasına göre herkes burada takılacak yine daha sıcak bir ortam bizim için avrupalıyız sonuçta

taşları toplamak için ayrı bir ekipman var taşlarla mücadelede kullanılacak yeni bir şey ve uğraştırmak adına güzel

arazi ve görsel efektlerin uyumu çok güzel göründü vallah cgi trailer tadında sanki

8 Beğeni

Season Pass bir an önce Steam’de de satışa sunulsa da alsak.

3 Beğeni

:tractor:Farming Simulator 22’nin ilk oynanış tanıtım videosu ile Fransız kırsalından esinlenilen Haut-Beyleron haritası ve pek çok yenilik ortaya çıkıyor.

Farming Simulator 22 İlk oynanış tanıtım videosu yayınlandı!

2 Beğeni

Beynac-et-Cazenac kasabasından esinlenmişler. Tek bir yere benzetmemişler ama büyük çoğunluğu buraya benziyor. :smiley:

6 Beğeni

videoyu izleyince bitrate farkından dolayı kalitesiz gelen bazı sahneler olabilir ancak monitörde gerçekten oynayınca öyle olmuyor
o yüzden düzgün çekilmiş ekran görüntüleri kaliteyi anlamak adına daha iyi öteki türlü ayrıntılar kayboluyor

cuma akşamı canlı yayında yeni haritada da biraz oynayıp dolaşırlar mı görücez yoksa her şeyi gördük ne için yayın olsun :smiley: +++ işçi sistemi ve birkaç şey hakkında açıklama yaparlarsa başka tabii

ben dün gece hiç uyuyamadım bugün bitik haldeyim :confused:

2 Beğeni

Season Pass Epic Games’te satışa çıkmış. Oyunun kendisi 269 TL, 1 Year Season Pass 269 TL, Bundle paket 658,99 TL. Hasan abi küfür edebiliyor muyuz?

3 Beğeni

2 Year Season Pass de mis gibi dayanacak ohhh olsun
Giants bu sefer bağımsız ve paraya para demeyecek ohhh

3 Beğeni

Giantsa gelsin bu şarkı.Artık hakketiler.

2 Beğeni