1 Year Season Pass ne oluyor ayrıca?
hidra s**miş bu arada. biri beni aydınlatsın season pass nedir
Season pass bütün DLC’leri içinde barındırıyor da 1 Year benim aklımı karıştırıyor. 1 yıllık mı acaba?
Farming Simulator 22’nin Muhteşem Fransız kırsalından esinlenen haritası Haut-Beyleron tanıtıldı
gerçek yerlere bakarsak gerçekten muhteşem msfs’de bile gezilir her neyse diğer bilgileri aktarıyorum bekleyin sonra da videoyu çekicez
season pass’de bir mevzu yok aslında sadece çıkardıkları dlcleri yıllara bölmüşler yeni oyun çıkana kadar 2 veya 3 yıl geçerse her yıl farklı araçlar, ekipmanlar, dlcler ve harita paketleri alıcaz + önemli olan bunlar olurken oyunun güncelleme almasıdır
ancak nereye kadar güncelleme çıkarıp nelere düzenleyip ne yenilkler getirebileceklerini hepimiz biliyoruz
ama en azından mevcut yapıda bir şeyler geliştirilse feedbacklere göre iyileştirilse görücez hep beraber
bu arada evet Cuma akşamı oynanış göstereceklermiş yani diğer yerleri de görebiliriz
Bugüne kadarki en büyük Farming Simulator oyunu olacakmış! Her stüdyo her yeni oyunda haklı olarak aynısını söylüyor.
Farming Simulator 22’nin ilk yılında çıkacak olan içerik planları Season Pass ile açıklandı.
https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-22nin-season-pass-icerik-planlari-aciklandi-her-yil-yeni-dlcler-cikacak/
Fiyatlar beni korsana yönlendiriyor…
Ben yukarıda 650 küsür fiyat mı gördüm? 70 küsür liraya alanlar yaşadı bizler korsana
Oyunun grafikleri de “ben yağlı boya ile yapılmama rağmen performans sorunları çektirip donacağım” diyor!!!
Season Pass Bundle paketi Steam’de de satışa sunuldu. Eğer oyuna sahipseniz bundle olarak alirsan 255 TL’ye geliyor.
milletin şikayet ettiği konu biraz da bulutlu havada güneşsiz olunca ortamlar soluk duruyor ama bu bir gerçek
mevsimler modu da bunu yapıyordu
ancakkkk istenilen grafikler olmayınca sırıtıyor
sonraki oyuna krşm sdfdsf
*Not: Oynamak başkadır.
Taş, farklı ekinler ve ekinlerin şekillerinde değişiklik, modsuz gelen mevsimler , yeni araçlar ve yeni harita dışında fark göremedim açıkcası
2013 serisinden beri ilk çıktığı gibi farmingi alıyorum ama fs19 sondu gerçekten. abi ben keriz miyim mod ekibi yapsın bunlar sonraki oyuna ekleyip dursun.
ne sulu tarım var ne sera var ne sebze meyve var ne doğru dürüst bir toprak dokusu var. spintires kaç yılında çıkmış oyun onun kadar olmasa da bir şeyler yapmaları lazım
22 kasım’da görürürüz
seralar var ya onları eklediler ama tanıtılmadı yeni inşa sisteminde yer alacaklar üretim zincirinin bir parçası olacak
ama maalesef su ile etkileşim yine sıfır yine sıfır
Hocam bilemiyorum. dediğiniz gibi çıksın bakalım ne olacak. bazı şeyler gerçekten çok zor olmamalı ya tarım oyunu yapıp toprak dokun suyun yoksa yapma yani
bu maketi almadan traktör oyunda olmayacak mı : D
en sevmediğim işler oyunu alıyorsun bitmiyor
Epic Games Year 1 Bundle’ı 658,99 TL’den 524,99 TL’ye çekmiş.
FS19 yeni dlc tanıtım güzelmiş