sinematik videonun yazısı geldi
daha sonra yazarım ben de
fs19 da oyunda olacak markaları vs gösterirlerdi veya sayfasında olurdu ne zaman eklerler acaba
cgi ablamızın adı Anaïs Parello imiş merak etmiştim ilk yayınlandığında. artık mezara daha huzurlu şekilde girebilirm.
Farming Simulator 22 Yeni Oyun Motoru Özellikleri (GIANTS Engine 9)
son videodur güzel oldu
@Mertcan39 markalar vs. diğer olaylar gamescom zamanı tanıtım videosuyla sayfalarında gösterilmeye başlanabilir ağustos ayına girdik zaten
Teşekkürler cevap için
Fs19’da ilk kez 7 Eylül’de gösterilmiş. (Fact Sheet Friday olayı)
Massey ile yeni etkinlikte tanıtım olacak. Şapka çekilişi de var sanırım. Her neyse o tarihte yeni olaylar çıkar 30 gün var. Eylül’e denk geliyor.
FS22 çıkmadan bu kadar video çekmek hype oluşturdu benim de canım istiyor ama FS19’da yeni harita balşatsam da oynayacak halim yok bu sıcaklarda
Yeni tanıtılan Claas Trion 750 Terra Trac biçerdöver Farming Simulator 22’de yer alıyor…
sfdsfdsfsfsfsf manyak bi olay balkondan caddeye yerleştiremedim çok karıştı bi ara yolda denemek lazım
AR çalışmasını daha önce de bir JD modelinde yapmışlardı. Güzel reklam ve tanıtım oluyor. iPhone 6 da nasıl açabiliriz bilgisi olan var mı?
Ayrıca FS serisi her ne kadar aynı olsa da insan heyecanlanıyor. Umarım Erlengrat haritasındaki gibi kasmalar olmaz.
Evin içine koyayim dedim telefon çöktü a
Bunlar ne güzel giderdi Ets2de be Jazzycat çevirir belki taşımaya.
Bu oyunun kalitesi ets 2 den iyi tırtık olayı bile yok
onun için yeni teknolojiler uygulanıyor yoksa her oyunun baş belasıdır giants motoru her zaman scsye göre önde ve güçlü olmuştur
Agrar Simulator - kiralık katil ile öldürdünüz
Farm Expert - astınız
Cattle and Crops - zehirlediniz
Pure Farming 2018 - çukura düştüler
Farmer’s Dynasty - boğdunuz ama hayatta kaldı devam ettiler
sonuç aha bu dayının maceraları
Agrar simulator deme işte… yanar yanar ona yanarım
27 Ağustos Cuma 22:00’de FS 22 oynanış tanıtım videosu ve 3. gizemli harita ortaya çıkacak.
Parallaxlı arazileri canlı canlı görebileceğimizi umuyorum. Ertesi gün her şeyini aktarırız.
gamescom haftası biraz yoğun olacak.
İnstagram’da böyle bir haber gördüm. Sizinle de paylaşayım dedim.
https://www.instagram.com/p/CS7L1_vKjVD/?utm_medium=copy_link
eskiden olsa düşünmem direkt alırdım
şimdi…