Farming Simulator 22 [Ana Konu]

sinematik videonun yazısı geldi

daha sonra yazarım ben de

4 Beğeni

fs19 da oyunda olacak markaları vs gösterirlerdi veya sayfasında olurdu ne zaman eklerler acaba

2 Beğeni

cgi ablamızın adı Anaïs Parello imiş merak etmiştim ilk yayınlandığında. artık mezara daha huzurlu şekilde girebilirm.

4 Beğeni

Farming Simulator 22 Yeni Oyun Motoru Özellikleri (GIANTS Engine 9)

son videodur güzel oldu

@Mertcan39 markalar vs. diğer olaylar gamescom zamanı tanıtım videosuyla sayfalarında gösterilmeye başlanabilir ağustos ayına girdik zaten

5 Beğeni

Teşekkürler cevap için :slight_smile:

1 Beğeni

Fs19’da ilk kez 7 Eylül’de gösterilmiş. (Fact Sheet Friday olayı)

1 Beğeni

Massey ile yeni etkinlikte tanıtım olacak. Şapka çekilişi de var sanırım. Her neyse o tarihte yeni olaylar çıkar 30 gün var. Eylül’e denk geliyor.
FS22 çıkmadan bu kadar video çekmek hype oluşturdu benim de canım istiyor ama FS19’da yeni harita balşatsam da oynayacak halim yok bu sıcaklarda

3 Beğeni
3 Beğeni

Yeni tanıtılan Claas Trion 750 Terra Trac biçerdöver Farming Simulator 22’de yer alıyor…

sfdsfdsfsfsfsf manyak bi olay balkondan caddeye yerleştiremedim çok karıştı bi ara yolda denemek lazım

8 Beğeni

AR çalışmasını daha önce de bir JD modelinde yapmışlardı. Güzel reklam ve tanıtım oluyor. iPhone 6 da nasıl açabiliriz bilgisi olan var mı?

Ayrıca FS serisi her ne kadar aynı olsa da insan heyecanlanıyor. Umarım Erlengrat haritasındaki gibi kasmalar olmaz.

1 Beğeni

Evin içine koyayim dedim telefon çöktü a

1 Beğeni

Bunlar ne güzel giderdi Ets2de be :smile: Jazzycat çevirir belki taşımaya.

1 Beğeni

Bu oyunun kalitesi ets 2 den iyi tırtık olayı bile yok

onun için yeni teknolojiler uygulanıyor yoksa her oyunun baş belasıdır giants motoru her zaman scsye göre önde ve güçlü olmuştur

Agrar Simulator - kiralık katil ile öldürdünüz
Farm Expert - astınız
Cattle and Crops - zehirlediniz
Pure Farming 2018 - çukura düştüler
Farmer’s Dynasty - boğdunuz ama hayatta kaldı devam ettiler

sonuç aha bu dayının maceraları

7 Beğeni

Agrar simulator deme işte… yanar yanar ona yanarım :smiley: :sleepy:

1 Beğeni

Precision Farming in Farming Simulator 22: Talking to John Deere - YouTube

27 Ağustos Cuma 22:00’de FS 22 oynanış tanıtım videosu ve 3. gizemli harita ortaya çıkacak.
Parallaxlı arazileri canlı canlı görebileceğimizi umuyorum. Ertesi gün her şeyini aktarırız.

gamescom haftası biraz yoğun olacak.

3 Beğeni

İnstagram’da böyle bir haber gördüm. Sizinle de paylaşayım dedim.
https://www.instagram.com/p/CS7L1_vKjVD/?utm_medium=copy_link

4 Beğeni

eskiden olsa düşünmem direkt alırdım
şimdi…

2 Beğeni