Üstündeki emekten geçilmeyen güzel F-Max modunu dün akşam atölyeden indirmiş bulunmaktayım. Bir Linux kullanıcısı olararak oyuna OpenGL ile giriş yapıyorum. Yaklaşık iki saatlik deneyimimden sonra söyleyebileceğim şeyler şunlar:
Çok güzel olmuş
Optimizasyon çok iyi hatta scs araçlarıyla aynı
OpenGL uyumlu olması çok iyi olmuş. (OpenGL kullananlar biliyordur. Çoğu kaplamayı uyumlu yapmıyor modcular)
Göstergeler herhangi bir şekilde navigasyondaki hızdan sapmıyor.
Yol bilgisayarının çözünürlüğünün anlaşılamayacak kadar düşük olması var ama Bunun sebebinin grafik ayarlarımdan kaynaklandığını biliyorum
Kısacası Ellerinize sağlık Efenim bize bu modu gönüllü bir şekilde yaptığınız için.
Aracta 6 vitesli şanzıman kullanırken birden 2 3 vites düşünce seste takılma oluyor Aracın plakasını WorldofTrucks sitesindeki plakamız olarak nasıl seçebiliyoruz? Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bende de araç içerisinden dışarısı daha karanlık gözüküyor. Hiçbir grafik modu kullanmıyorum. İyi tarafı geceleri aracın içi daha güzel gözüküyor
Tamamdır teşekkürler grafik modunu kaldırdım denedim fark eden bir şey olmadı @HetriX’in dediği gibi başta bende Project next gen kullandım öyle olunca frkn64’e geçtim,grafik modsuz da aynı olduğunu fark ettim.
Kolaylıklar,teşekkürler.
- Windows 8.1 Single Language - Intel(R) Core™ i5-4200M CPU @ 2.50GHz - 8,00 GB RAM - 64-bit Operating System, x64-based processor - Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 740M - 1366 x 768, 60Hz
Oyun Sürümüm ( 1.35 )
DrirectX versiyonum ( 11.0 )
Oyun içi grafik ayarlarım ( orta yüksek )
Oynarken aldığım ortalama FPS ( 45FPS )
Herhangi bir harita ve grafik modu kullanmıyorum, herhangi başka çekici moduda kullanmıyorum şuan fakat kullandığım oldu öncesinde
Hiç bir mod ile hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar Bütün harita DLC’lerine sahibim
Herhangi bir atma sorunu ile karşılaşmadım.
Merhaba, öncelikle emeği geçen herkese gerçekten içten teşekkür ediyorum şahsen ben herhangi bir problem ile karşılaşmadım aksine benim sistemimde FPS, güncelleme öncesindeki moda göre gözle görülür bir artış gösterdi bundan dolayı çok memnunum. Ben sadece bir öneride bulunmak istiyorum, sağ ve sol iç direklerde ki gerçek hayatta güneşlik panelini aşağı yukarı ayarlamaya yarayan ince demir çubuklar direklerden farklı bir renkte olmalı veya kapı direği ile ton farkı olmalı.
Çok küçük bir detay fakat gözüm takıldı paylaşmak istedim.
İlginize Teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Geri bildirim için teşekkürler.
Bu tarz detaylar daha önceden düşünülmüş ve yapılmıştı. Konu içeriğinde geçmiş paylaşımlarıma bakarsanız anlaşılacaktır. Bir kaç arkadaş da logoların değiştiğini fark etmiş mesela. Sebebi ise güncelleme çalışmalarında maalesef bazı ince detaylar kaldırıldı ve standart kaplama yapıldı. Fakat bunlar oynanabilirliğe herhangi bir engel teşkil etmeyeceği için takım içerisinde sorun olarak algılanmıyor. Sizler de çok takılmayın, sonuçta artık performans gayet iyi…
Ev bilgisayarında yaşadığım sorunlardan sonra iş bilgisayarımda denedim nihayet;
Sistem özellikleriniz nedir? Intel I5-8250U, MX150 ekran kartı, 8GB RAM
Oyun sürümünüz nedir? 1.35
DirectX versiyonunuz nedir? Dx11
Oyun içi grafik ayarlarınız(yüksek mi? orta yüksek mi? düşük orta mı? vb.) Orta - Yüksek, %150 ölçekleme, anti-alias
Oynarken aldığınız ortalama FPS (takılıyorsa kasıyorsa nerelerde kasıyor? 60 fps sabit (V-sync açık), en düşük 48fps (şehir içi kalabalık yerlerde)
Başka hangi çekici modları kullanıyorsunuz? Actros MP4 - Rework
Hangi harita DLC’leri var? tümü
Hangi hataları buldunuz? (bazen hata olabilir bazen orjinal ya da oyundan) Beta sürümündeki sorunlarımdan sonra durmun düzeldiğini belirtmek için olumlu bir feedback göndermek istedim. Mod gayet güzel, tebrikler
O konuda kesinlikle size katılıyorum performans ile ilgili sorunlar son güncelleme ile tamamen ortadan kaldırılmış ve çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum tekrar bütün ekibe teşekkür ederim lütfen bu bildirimim sırf bu küçük detaydan dolayı kötü olmuş algısı yaratmasın sizlerde sonuçta en ufak bir modun yapımı bile ne kadar zorlu ve uzun bir süreç olduğunu biliyorum ki böyle kapsamlı ve kaliteli bir modu ortaya çıkarmak için ne zahmetler ve emekler ayrıca bunun yanında harcadığınız zamanın farkındayım ve bu kaliteyi bize ücretsiz sunduğunuzun. Performans dışı geri bildirim veya fikir amaçlı birşeyler yazabileceğimi düşündüğüm için bu fikrimi sizlerle paylaştım haddimi aştıysam veya istemeden yanlış birşey dediysem gerçekten özürdilerim. Ayrıca simülasyontürk ekibi ile gurur duyuyoruz tekrar emeğinize sağlık.
Çok ilginç bir sorun yaşayan var mı ya? Kusura bakmayın ama başka yerlerde aptalca yorumlar geliyor. Gerçekten onların nasıl oyun oynadığını anlayamıyorum. Olmadık sorunlar olmadık hatalar. Yani biz her şeyden sorumlu olamayız ki Düşük sistemlerde yine bizi ilgilendirmiyor. Hatta 1.36’da zaten DirectX 11 ile performans artışı var. Kokpitte 60 alan 50 alabilir yine
eski sürüm de araca mod bayisinden ulaşabiliyordum ama steam atölyeye geçtikten sonra eski sürümü sildim steam atölyeden yükledim mod bayisinde gözükmüyor fmax
Mod Yöneticisindeki sıralaman nedir? Görünmemesi mümkün değil. Steam Atölye’de indirdiğine emin misin bazen Steam programını yeniden başlatmak gerekiyor.
steam atölyeden indirdigime eminim geçen sürüm de promods kurulu olmasına ragmen problem çıkartmıyordu mod sıralamasını akşam eve geçince ss alıp atıcam