Baktigin aciyla ilgilidr o
Steam Atölye’den güncellediğinize emin olun. Steam’i kapatıp açınca zaten geliyor güncelleme biz hemen dağıttığımızda millete gitmiyor posta posta paylaşıyor.
güncelleme geldi sorun çözüldü sağolasın.
Benim direksiyon dönmüyor ve araç hareket etmiyor
Sistem özelliklerin ve oyun sürümün nedir?
Önceki versiyonu kaldırdın mı?
benim şöyle bir sorunum var araçla mı ilgili yoksa çakışan bir modla mı bilemedim. tek seferlik iş almaya basınca otomatikman oyundan atıyor? bu tır modunda böyle bir sorun yaşayan var mı?
Selam,
Yeni sürümü Steam Atölyeden indirdim, daha önce bahsettiğim sorun F-Max çekici için düzelmiş. Emeği geçen herkesin ellerine, yüreklerine sağlık.
Fakat Ford Galeri eskisi gibi yine simsayah
Umarım Ford Galeride en kısa zamanda Linux desteği alır.
Sevgiler, saygılar.
Ford Galerisi de Blender’a aktarıldığında gelir.
Fmax Modunu Steam atölyeden indirdim Modifiyesini yapıp Kabin ışığını taktım İtalyadan Almanyaya bi sefer bile yaptım ama kabin ışığı çalışmıyor bi türlü ‘‘O’’ ya basıyorum açılmıyor ışıkları açmama rağmen çalışmıyor
yeni sürümde düzeltilecek akşamı bekleyin
Bahsettiğim aracın içinden bakışta normalden fazla olan karanlık,ve diğer araçlarla denendi böyle bir sorun yok.
OpenGL mi giriyorsun? Ya da farklı bir sistem? + Hangi grafik ayarı kapalı?
uyarı ışıklarını (beacon) “o” dan başka bir tuşa atadıysan, atadığın tuş ile açabilirsin
Directx 11 1.36 Betadayım tüm grafik ayarlarım fulde
grafik modu yok değil mi? matlarda falan değişiklik oldu ama böyle bir sorun olmaması lazım
frkn64’ün grafik modu var ama diğer tüm araçlarda sıkıntısı yok normal her zamanki gibi görünüyor f max’in V1’de de normaldi bu sürümde böyle oldu
grafik modunda problem eskiden yoktu ama blender değişiminde bir şeyler farklı yapıldı tekrar ayarlanması gerekecek diğer araçlarla ilgili bir durum değil kaplamalar düzenlendi ilk sürüm ile arasında fark var
Aynı sorun bende de mevcut.
Ben de project next gen grafik modunu kullanıyorum kullanıyorum. Grafik modunu kapatıp denedim değişen olmadı. 1.36 Open beta da kullanıyorum.
@drmca Hayır hiç değiştirmedim ve Eski sürümde çalışıyordu