F-MAX için Geri Bildirim Toplama Konusu!

Öncelikle mod ile alakalı emeği geçenlere tekrar teşekkür etmek isterim.Bir kaç gün önce Raven Truck Design Pack ile alakalı ufak bir sorun gördüm ve bu durumu paylaşmak istiyorum.Belki bu ve buna benzer arkadaşların gözüne takılmış şeyler olabilir.Bir kaç gündür pek müsait olamadığımdan dolayı paylaşamadım.Raven Truck Desing Pack’in ön cama koyduğumuz aksesuarları içeriden gözükmekte,fakat dışarıdan gözükmemekte.Ancak yatak kısmına eklediğimiz ışıklı posterde ise herhangi bir sorun yok.İçeriden de dışarıdan da net gözüküyor.Hatta @HasanOfke 'nin Screenshot sayfasında paylaştığı son görselde de poster bulunmakta ve aracın dışından gözükmekte. :wink: Ben böyle bir sorun olduğu yönünde bilgi vermek adına bu mesajı paylaşmak istedim.Ayrıca aracın ön Ford logosuda özellikle gölgeli yerlerde karanlık gözükmekte.Gerçekte de ön logo çok parlak değil,koyu renkte gözükmekte.Bu konuda size yanlış yapmışsınız diyemem,gerçeğine uygun yapılmış.Ama en azından logonun iç rengi belki biraz daha açılırsa daha iyi olabilir görüşündeyim sadece.Onun dışında karar sizin tabi.Şu an olduğu hali gerçeğiyle orantısız değil.Ben sadece oyun açısından fikrimi belirtmek istedim.

3 Beğeni

Hocam sizde de aynı sıkıntı var mı bilmiyorum ama dışarıdan interiora bakınca 2 direksiyon iç içe geçmiş gibi gözüküyor karakterin elinde

Emre yeni sürüm için her şeyi olması gerektiği gibi ayarladı ve optimizasyonlar da bitmek üzere.
Ayrıca bunlar unuttuğumuz ya da farkında olmadığımız şeyler olmadığı için sorun teşkil etmiyorlar.
Dolayısı ile konu başlığına ve içeriğine uygun geridönüşler yaparsanız seviniriz.

Takipte kalın.

1 Beğeni

Sistem: Athlon X4 950, RX560 4GB, 16GB 2400Mhz RAM
Oyun sürümü: En son 1.35
DirectX: 11
Ayarlar: Ultra, ölçekleme 300
aldığım fps: 30-60
Mod kullanmıyorum
Bütün harita DLC’lerine sahibim
Galeri modunu da kurdum atmıyor

SÖYLEMEK İSTEDİĞİM: DASHBOARD ANCAK 400 ÖLÇEĞE ALINCA OKUNUR GİBİ OLUYOR. 300 VE ALTINDA DASHBOARD DA YAZANLARI GÖREMİYORUM. SADECE FOV’U YAKINLAŞTIRINCA OKUNUYOR ÖYLE DE GÜZEL DEĞİL

Neden bu kadar tepki göstermiş gibi yazıyorsun ? Bu mod’da bulunan özellikler diğer araç modlarında bulunmuyor.Mesela dashboard gibi. Zaten bu mod güncellenecek. Lütfen herşeyi küçük yazıp söylemek istediğinize gelince BÜYÜK YAZMAYIN !!! Üstelik tırın orjinal dashboard’u üzerine uyarlandı. Yani gidipte yazılarını normal metin gibi yazamazlar.Araç’ta ki yazılara göre ayarlandı.

3 Beğeni

bence scs nin next gen scania sı ile fmax in dashbordu arasında okunurluk olarak pek bir fark yok. muhtemelen bu yazdığınız f-max modunun yüksek çözünürlüklü olması ve sizin sisteminin buna yetememesi ile alakalı

3 Beğeni

benim 2 tane sorunum var. 1.si fmax tırla tek seferlik iş almaya kalktığım zaman otomatikman oyundan atıyor? nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
2. si de dün sefer atıyordum hamburg taraflarında oyundan attı. serbest kamera ile geçmeye kalktım yine attı bu promods dan mı kaynaklanıyor yoksa fmax modundan dolayı mı?

@alicem 1.36 beta isen oyun dan kaynaklı da olabilir

Selamlar, bir sorum var :slightly_smiling_face:
F-Max modu mod sıralamasında en üstte olması mı daha sağlıklı olur yoksa en altta mı olması?

1 Beğeni

Pek fark olacağını sanmam da ben araç modlarını üste koyuyorum, F-MAX de öyle. Hiçbir sorun yaşamadım.

1.35 de oynuyorum ben 1.36 betaya hiç geçmedim

Arkadaşlar Modu En Üste Aktif Edin. Hiçbir sıkıntı yaratmıyor.

Gösterge tablosunda, bi kademe park lambasını açtığımda kısa far işareti, kısa farı açtığımda park lambası işareti geliyor. Park lambasıyla kısa far işaretleri yer değiştirmiş, bi sonraki güncellemede düzeltebilir miyiz @HasanOfke?

1 Beğeni

Son gelen beta güncellemesi ile F-max’de anlık yakıt tüketimi ekranı çalışmıyor.Gazı köklesemde,ayağımı gazdan çeksemde direksiyon setinden aynı tavanda gösteriyor tüketimi,başka mod vs yok.

2 Beğeni

Bu durumun farkındayız yeni sürümde düzeltmeye çalışacağız.

2 Beğeni

Tamamdır,teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Yeni sürümde camlarda kararma mevcut, özellik mi yoksa hata mı çözemedim ?
Camdan kafa çıkık hali

İçerde ki hali

1 Beğeni

İlk olarak performansta beklemediğim kadar iyileştirmeler olmuş 45 50’den 60 65’lere tırmandım çok iyi!
Sorun olarak gördüklerim;
1- Hız ibresinde kayma var belirtmişler onu modun ana konusunda zaten resim ile.
2-Aracın içine geçtiğimizde oyunun dışındaki görüntü normalden çok fazla kararıyor
3-Aracın aynaları içeriden baktığımızda aşırı siyah hani yokmuş hata varmış derecesinde siyah görünüyor
4-Direksiyon simidini önceki versiyonda olduğu gibi sınırsız bir şekilde düzenleyemiyoruz aşağı yukarı vs.
Tekrardan elinize kolunuza sağlık problemleri çözeceğinizden eminim kolaylıklar :slight_smile:
Aracın içinden ve dışından bakıldığındaki fazla kararma görüntülerde mevcut.

@ufuksonmezuA Detaylar deyince bakındım ben de dile getirmeye gerek var mı bilmiyorum ama sadece bu çok çok çok küçük çizim eksikliğini buldum :sweat_smile:

1 Beğeni

İbre sorunu çözüldü deniyor da ilk sürümdeki gibi özellikle 70’ten sonra fark artıyor. Dijitalde 90 iken ibre 93 gibi duruyor. Bunun düzeltilme ihtimali yok mu?