F-MAX için Geri Bildirim Toplama Konusu!

Araç içi kamerası ile ilgili bir sorunu bildirmek istiyorum. En çok kullanılan 1 Numaralı kamera açısı ile bakıldığında araç içi kamerası donuk şekilde sabit kalıyor fakat diğer kamera açıları ile sorunsuz çalışıyor.

BU AÇIDA DONUYOR VE O ŞEKİLDE KALIYOR

BU VE BUNUN GİBİ AÇILARDA İSE SORUNSUZ ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Bizim modumuzda araç içi kamera özelliği bulunmamaktadır. @sisl’e iletiriz ancak ben şu an test ettim bir donma söz konusu değil. Num tuşlarındaki kokpit kamera açılarında sorun yaşamadım.

1 Beğeni

Kulladığın parça ön ayna ile aynı görevi görüyor. Kameranın görmeyeceği noktalarda aynalar işlevsizdir. Performans açısından render işlemi yapmazlar. Bu sorunun kaynağıda bu. Belki parça üzerinden düzenlemeyle sorun çözülebilir ama araç ile ilgili bir sorun görünmemekte.

3 Beğeni

tamamdır problem çözüldü mod bayisinden erişebiliyorum @HasanOfke

Abi bu f-max için simulasyontürk.com daki link çalışmıyor lütfen direk link verirmisin yada linki düzeltirmisin yalvarırım çalışmayan link:steam://openurl/Steam Workshop::Ford Trucks F-MAX

2-3 gün önce steamden geri bildirim yaptım ama görüldü mü bilmiyorum,
İç Kamerada direksiyon tam ortada değil, kameranın bi tık sağa kayması gerekiyor, (ben kendim F4’den bi kere D’ye basıp düzeltiyorum),
oyunun kendi varsayılan ayarlarını kullanıyorum normalde tabii ki.

1 Beğeni

Öncelik Mod Süper Ama Bir Sıkıntı Var Hız İbresi 90 İken Hızımız 100 Olarak Görünüyor

Daha önceden ibre sorununda şu şekilde bahsetmiştim:

İbre sorunu çözüldü deniyor da ilk sürümdeki gibi özellikle 70’ten sonra fark artıyor. Dijitalde 90 iken ibre 93 gibi duruyor. Bunun düzeltilme ihtimali yok mu?

@SiSL de şu şekilde yanıt vermişti:

Baktigin aciyla ilgilidr o

Başka hiçbir şeyi değiştirmeden, koltuk ayarı penceresini de kapatmadan sadece açıyı değiştirerek bir karşılaştırma yaptım. Sorun, SiSL’in dediği gibi açıyla ilgili gözüküyor attığım fotolara bakarsak. Fakat gerçekçilik sebebiyle biraz üstte bakarak oynamayı seviyorum, bu açıdan bakınca dediğim sorun oluşuyor bu sefer de. DAF XF Euro 6’yı da dediğim şekilde sürmüştüm, onda böyle bir sorun yoktu.

Test için F-MAX hariç hiçbir mod içermeyen başka bir profile girdim bu arada ve ayölyedeki son sürümdür.

Animasyonlar tam karşıdan bakılarak yapıldı. Herkese göre ayrı ayarlayamayız maalesef. Ben bunu bir hata olarak görmüyorum. Yapılacabilecek şeylerde bu noktada sınırlı…

Ibre kadrana gore onde oldugu icin tepeden baktiginda oyle gormen normal. Dedigim gibi baktigin aciyla. Gercekte aci ve derinlik algisi farkli oldugu icin bunu oyunda tam yansimayabilir.

Ben de diyorum bu işte bir ibrelik var ama nerede. Meğer fazla gerçekçi yapmışız ondanmış :stuck_out_tongue_winking_eye:

8 Beğeni

Cevaplarınız için teşekkürler. @SiSL @Emre54 @bertan06

Koltuğu az üste alınca bile bu şekilde oluyor, maalesef tam karşıdan kullanmanın hiçbir anlamı yok benim açımdan bakarsak da. Moda şimdilik veda ediyorum, belki tekrar görüşürüz…

Anladim, saniyorum modun tum olayi kadranmis yani… yoksa bir olayi yokmus peki :slight_smile:

5 Beğeni

Daha önce de söylediğim gibi henüz oynamamış iken de beğeniyordum… oynadım F-MAX i sürünce yanilmadigimi anladım. Mod çok güzel , muhteşem olmuş. Modun yapımında emekleri olan Hasan beye Emre beye , Bertan beye ve bu süreçte başka kimin
emekleri var ise herkese ama herkese şahsım adına çok teşekkür ederim… sürmesi gerçekten keyifli. Kalitesi mükemmel daha ne olsun :blush::+1:

4 Beğeni

Aha veda etti

Tekrardan emeğinize sağlık…

Önceki sürümde oluşan performans kayıplarını 1.5 sürümde yaşamadım ve en yüksek ayarlarda sorunsuz oynayabiliyorum.

İlk sürümde ön logoda ford yazısı pek gözükmüyordu şimdi o sorunda halledilmiş.(Pek de önemsemiyordum ön logoyu ama olsun yazayım dedim.)

Onun dışında zaten başka bir sorunum yok ama güncellemenin gelmesi çok iyi oldu.Ama bu mod hala geliştirilebilir olduğundan hala en iyi sürüm değil.

1 Beğeni
  • Sistem özellikleriniz nedir?
    Intel i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX 1060 ekran kartı, 16GB RAM
  • Oyun sürümünüz nedir?
    1.36
  • DirectX versiyonunuz nedir?
    DirectX 12
  • Oyun içi grafik ayarlarınız(yüksek mi? orta yüksek mi? düşük orta mı? vb.)
    En Yüksek, %400 ölçekleme, anti-alias
  • Başka hangi çekici modları kullanıyorsunuz?
    Kullanmıyorum.
  • Hangi harita DLC’leri var?
    Hepsi.
  • Hangi hataları buldunuz? (bazen hata olabilir bazen orjinal ya da oyundan)
    Hata değil ama çekicinin dorsesiz ve boş dorseli hızlanmasını fazla çabuk buldum. Biraz daha hızlanması düşürülebilir. Onun dışında mod gayet güzel, tebrikler

Ufak teknik bir hata gözüme çarptı. Sonrasında sürekli gözüme batmaya başladı.

• Sistem özellikleriniz nedir?
    Profil bilgilerimde yazıyor
  • Oyun sürümünüz nedir?
    1.36.xx
  • DirectX versiyonunuz nedir?
    DirectX 12
  • Oyun içi grafik ayarlarınız(yüksek mi? orta yüksek mi? düşük orta mı? vb.)
    Otomatik ayarda maksimumda
  • Başka hangi çekici modları kullanıyorsunuz?
    Sadece F-MAX ve SiSL Paketleri
  • Hangi harita DLC’leri var?
    Hepsi + Boya Paketlerinin Hepsi
  • Hangi hataları buldunuz? (bazen hata olabilir bazen orjinal ya da oyundan)
    Hatayı ekstra görsel ile gösterdim. PARK ve KISA FAR sembolleri yanlış yapılmış. Yani normalde önce park göstergesi yanması gerekirken önce KISA FAR göstergesi yanıyor. Bu tam tersi olacaktı.

3 Beğeni

Göstergedeki kilometreler neden uyuşmuyor ??

Sisl 'de söylemişti baktığınız açı ile ilgili olabilir diye, koltuk ayarını sıfırlayıp tekrar kontrol edebilir misin?