Çok az bir oynama var ancak ne zaman düzeltilir bilemem
KM ayarı orjinal SCS yapımı tırlarda da mevcut. 1km farklı gösteriyor bendeki sürekli olarak
Herkese merhabalar;
Yapımcı arkadaşlara ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, gerçekten Scania’nın yeni kasa aracı sonrası en keyif aldığım araç oldu, Scania sonrası diğerlerine alışamazken bu araç çok hoşuma gitti.
Nacizane bir durumu belirteceğim, mod ve araç harika ve önemli bir durum değil ama yine de izlerken farkettiğim için, düzeltilebilirse gerçeğe yaklaşmış olacağından belirtmek istedim.
Nazım Zeki Uysal’ın aşağıda attığım videosunda görebileceğiniz üzere yağmur damlalarını sileceğin silme açısı -mı denir ne denirse artık- ile modumuzdaki sileceklerin açısı aynı değil. Ayarlanabilir mi bilmiyorum ama olabilirse gerçeğine yaklaştıran bir başka detay daha olmuş olur. Ha çok gerekli mi derseniz, yok değil ![]()
Bahsettiğim şey zaten anlaşılır ama ek bir açıklama daha yaparsam, hepimizin oyuna geldiğinde çok hoşuna giden o bir sileceğin getirip diğerinin silmesi olayı modumuzda olmuyor ama gerçekte aslında o şekilde.
Tekrardan teşekkürler
Merhaba öncelikle mod yapımcılarının eline emeğine sağlık çok güzel ve kaliteli bir araç olmuş ancak benim ufak bir problemim var aracı yapılandırıp satın alana kadar hiç bir problem yok ama bir kaç km gittikten sonra oyundan atıyor yardımcı olursanız sevinirim
eklemeyi unutmuşum ![]()
oyun sürümüm 1.36
bütün modları kapayıp denedim gene aynı
Bendeki sorun benzer . Sadece far ışığı yanıyor ikisi açıkken bile . Park ışığı simgesi sadece motoru çalıştırınca gözüküyor . [Sorun çözüldü yüksek ihtimal benden kaynaklıymış]
FMAX modunu indiremiyorum yardım edin lütfen.
Steam Atölye’den abone olarak indirebilirsiniz.
Normal yani .scs indirip kuracağınız versiyonu dağıtmıyoruz. Yakında onu da yayınlayacağız.
abi ordada inmiyor başka yolu yokmu scs dosyası varmı?
Nasıl inmez? Steam’de ETS 2 sahibiysen iner ve kurulur.
İnternetten ara
Steam de abone olduktan sonra indirme yapması lazım. Eğer indirme yapmazsa steam’i kapatıp aç. Bazen bendede o sorun olabiliyor. Modlardan yine aktif etmeyi unutma…
hocam çok güzel çok beğendim ama indiremiyorum steame giriyorum abone oluyorum ama inmiyor bi yardımcı olsanız ne iyi olur
@murat_kahraman steami kapatıp, açıp denesene tekrardan fmax modunu indirmeyi
indirebildin mi
hala olmadıysa dosya bütünlüğünü doğrula
Arkadaşlar ben modu Steam üzerinden değilde normal indirmek istiyorum nasıl indirebilirim yardımcı olabilecek var mı?
burada doğrudan indirebilirsin.
Hocam kusuruma bakmayın ama ben göremiyorum baktım oraya hatta size resim atayım anladığım kadarıyla sadece Steam bağlantısı ve normal olarak template dosyası var.
ya önceden bu site üzerinden indirilebiliyordu da direkt, ben de baktım şimdi sadece steam bağlantısı verilmiş demek ki. kusuruma bakma.
Yok hocam ne kusuru estağfurullah. Peki normal olarak nasıl indirebiliriz acaba yetkili var mı?
Görüntü ayarları en yüksekte ve ölçekleme %400 de olmasına rağmen göstergeler net değil. Sorun benimle alakalı mı acaba?