Yollara Cıkmaya Hazır Gibiyiz Tek eksigimiz dorse
evet o düzelecek sadece boyalı ve boyalı kromda var
hanimiş aynalar burdaymışşş
Ben şöyle bir şey buldum. Baltrak Lojistik ilk boyaması, çamurluğun kenarını Boyalı olarak seçince böyle çıkıyor.
Ayrıca şu boyamada da böyle görünüyor.
Bunları biliyoruz ancak hemen giderilecek şeyler değil. Skinleri yapanları tekrar düzenlemesi gerek.
@fiatisti alttaki fotoğraf eskisinden daha iyi görünüyor. ![]()
Kim cızmış onu öyle ya??
Bi de ilginç bi şekilde aracın sol tarafında sorun yok, sadece sağında var bu sapma şimdi baktım da
direksiyonun krom kaplamasının olduğu yerde bir hata var arkası gözüküyor. video’da göstermeye çalıştım.
Merhablar, bu sefer hata geri bildiriminden ziyade dilek-öneri tarzında olacak.
Ro-Extended haritası bildiğiniz üzere Türkiye için kolları yavaştan sıvadı… İlk çalışmalar çok güzel görünüyor halihazırda olan yolları değiştirme ufak düzenlemeler ile daha gerçekçi oldu. F-Max’in üretimi Ford Otosanın Eskişehir’deki İnönü Fabrikasında gerçekleştiriliyor. Eğer sizde onay verirseniz Ford Trucks Bayii modellemeleri Eskişehir’deki çekici galerisinin yerini alsa gerçekçilik bakımından daha iyi olmaz mı ? Zaten bir çok oyuncu F-MAX modunu kullanmakta…
El Freni Çekik Olduğu Halde Gİdebiliyorum.
biz de aynısını demiştik daha önce, Berlin’le beraber Eskişehir’e de bir Ford bayisi gider, hatta karşısındaki kamyon fabrikası Scania ve Volvo fabrikaları gibi yük alışverişi yapılan yerlere dönüştürülse daha güzel olur.
1.38 de araçtan ses gelmemeye başladı sadece el freni hava sesi geliyor acaba bende mi sorun
Seste bir sıkıntı yok.
Oyunda bu modu kullanırken diğer kullandığımız tırlar da bu sese sahip oluyor. F-Max’teki sesleri diğer ana çekicilerden ayırmak mümkün mü?
Yol bilgisayarındaki yakıt tüketim barının ters çalışması durumuyla karşılaşan var mı? Bana özgü bir şey mi ?
O özellik Amerikan araçlarında ATS için yapıldığı için ETS 2’de çalışmıyor. ETS 2’ye getirilirse çalışır.
Çok teşekkür ederim ![]()