Emre kardeş s.a f-max’si ne zaman güncellemeye düşünüyorsunuz acaba f-mod’da ne zaman uyumlu olacak inşallah
Kusura bakma sadece meraktan soruyorum
Performans olarak biraz daha duzeltme gibi bisi olabilirmi scsnin standart araclarinda 50 fps aliyorum modda 35 falan oluyo moda saygim sonsuz genelde cogu modlarda daha beter ama biraz daha bisi olsa guzel olurdu
Ne gibi mesela ? Kasma sorununu diyorsan yakında modsuz da kasar merak etme. Çünkü artık oyun daha büyük ve gelişmiş güncellemelerle karşımızda olacak.
Fmaxin gösterge yazıları netlenebilir zoom yapmadan yazılar okunmuyor,bilgi ekranında kalan litre gözükmüyor,arka spoilerlere led ekleme slotu gelebilir büyük ihtimal ile yapmışsınızdır bunu diye düşünmekteyim,güneşlik üstü bölgenin boyanabilir-krom fonksiyonu olabilir,alçak şaside de alt barları ekleme özelliği aktif olabilir,yanlık bölgesi demirde slot olan demir ve yanlıkta da slot yapılabilir,panjurdaki slot sayısı arttırılması da güzel olur led düzeni yapılabilir,ayna ve ayna altı bölgeninde slot koyulması da yapılabilir son olarak hs boru dlcside eklenince de fmax güzel olur.
zaten bunun dışında eksiksiz bir araç elinize emeğinize sağlık
süper bir geri dönüş olmuş eksikler bunlar tamamlanınca harika bir mod zaten daha da harika olur
1.40 güncellemesiyle F-MAX sinyal sesi yok. Bu durum tek bende mi yoksa genel mi ?
Ses modu olarak sadece sound fix (benzinlik pompa sesleri falan) kurulu bende.
bende de aynı şekilde sinyal ve bazı motor seslerinde eksikler var sound fix kaldırıp denedim düzelmedi
Araç şuan otomatik viteste dolayısıyla daire içine aldığım yerde “A” harfi olması lazım fakat yok.
Sadece Fmax’ta var bu sorun.
Başka bir soruna yol açmasın diye yazmak istedim.
Bir hata daha.
Hasan’ın youtube yayınlarından kontrol ettim ve şu sonuca vardım:
Bu hatalar son güncelleme sonrası ortaya çıkmış görünüyor. Son güncellemede bir şeylerin ters gittiği açıkça belli!
Arkadaşlar siz oynayabilesiniz diye convert için program değiştiriliyor ve her sürümde tekrar tekrar uyarlanıyor. Böyle bir durumda smoothlarda bozulmalar olabilir, patlama çatlama olabilir, uçup kaçan bir şeyler olabilir, olur yani mQ.
Böyle şeyler modelle alakalı olan şeyler değil yıllardır yaptığımız işleri amatörlerle karıştırmayın.
Aha da size model…
Bir de şu gösterge meselesi.
Ta başından beri sordunuz söylediniz anlattık gerçekte neyse olabilecek en doğru boyutlarda onu görüyorsunuz diye ama işte…
Tekrar söylüyorum MODEL SÜRÜMLERE UYARLANIRKEN BELİRLİ HATALAR YA DA EKSİKLERİN OLMASI NORMALDİR, DÜZELTİLİR, TAKILMAYIN…
Ssao gölge basmış sanırım kenar boşluk gölgelendirmesi yazar genelde onu kapatıp dene
Arkadaşım bende mod işiyle uğraşıyorum import exportta kaplama modelde bozukluklar meydana gelebiliyor. Modu paranla satın almış gibi tavırla yazman iyi değil. Sonuçta insanlar işten evine gelip yemeğini yiyip direk bilgisayara geçmiyor.
Ben sadece gördüğüm hataları yazdım. Amacım hatalar olduğunun bilinmesi.
Hemen düzeltilecek yada illa düzeltilecek diye bir şey yok.
@ugurekc FMAX aksesuar paketi yüklü ise onu iptal edip denermisin?
@ONURKULL Test ettim. Bir değişiklik olmadı.
Zaten FMAX aksesuar paketi ile ilgili olduğunu zannetmiyorum.
F-Max’in yeni sesleri (motor, vites değişimi, fren hava sesleri) bu sefer muhteşem olmuş, üstelik ek bir mod indirmeye bile gerek kalmadı, yapandan Allah gani gani razı olsun
carl reis halletmiş selçuk abinin dediğine göre
Allah vere de, oyunun her yeni güncellemesinde bu sesler aynı şekilde devam ede.