F-MAX için Geri Bildirim Toplama Konusu!

sisl: ok :smile:

2 Beğeni

Bu daha önce paylaşıldı mı bilemedim şimdi. araca 1.40’tan önce @ONURKULL un Aksesuar Paketi’yle gelen Ayfar Tp.310 ikili beyaz gabari lambasından taktırmıştım. 1.40’tan itibaren bu gabari lambaları, geceleri aracın içine doğru yanmaya başladı :smiley:

5 Beğeni

İçten Yanmalı Lamba :smiley:

4 Beğeni

uyarlanması lazım işte :slight_smile: o yüzden pek kullanmayın ancak güzel görünmüş hata olsa da kabin içindeki ışıkları iyileştiren adımlar var

2 Beğeni

Işıklar harici, slotlar vs. kullanabilirsiniz.
@HasanOfke’nin dediği gibi 1.40’an dolayı ışıkların güncellenmesi lazım.

Mesela slotları kullanıp Boreman Led takabilirsiniz.

1 Beğeni

@fiatisti @HasanOfke En kısa zamanda güncellemeye çalışacağım. FMAX gözbebeğimiz es geçemeyiz zaten ama iş güç diğer projeler vs. derken süreç uzuyor.

8 Beğeni

Gösterge panelinde parkları açınca kısa far, kısaları açınca park lambası işareti yanıyor.

Special Transport’da Bulunan iki adet tepe lambasını kullanabilsek iyi olurdu

1 Beğeni

Ses güncellemesine göz atmak için girdim ve farlarda sorun fark ettim.
Aracın far camı standart farlarda mevcut değil.

8 Beğeni

Onurcum s.a nasılsın inşallah
Acaba sen ne zaman güncelleyecen şu f-max’sin
Aksesuar modunu
Çünkü senin modun olmadan olmuyor pek

6 Beğeni

@Yusuf65 Aleyküm selam haftasonu bakmaya çalışırım :wink:

6 Beğeni

Ext_interior modeli ile cam modeli iç içe giriyor.

4 Beğeni

Epey sorun çıktı. Önümüzdeki süreçte SiSL dönünde listeleyelip düzeltiriz belki durduğu yerde garip hatalar çıkıyor.

2 Beğeni

Gerçek FMAX videoları izledim. Çekişi falan iyi, rampada sağlam otobüsler ile aynı. Ama oyunda güçsüz gibi. Yüklü şekilde çıkış rampasında hız düşüyor. 80 de isem misal 60 a düştüğünü gördüm. Gaza basmadan yokuş aşağı hızlandığında sanki gazlıyormuşum gibi ses geliyor. Halbuki öyle olmaması lazım. Daha sonra frene basıyorum. Motor, yavaşlarken ara sıra bağırıyor. Düzeltmeler yapılacak mı?

Orijinal şanzıman değerleri ile oyundaki değer aynı değil ZF 12TX 2420 oyunda kullanılan gerçekteki ZF 12TX 2620 sorun o yüzdendir.

1 Beğeni

500PS lik motorlar için ZF 12TX 2620 yaptı 400 PS aşağısı için 12TX 2420, vikipedide var ZF bilgileri.

1 Beğeni

Merhabalar, benim tek bir maruzatım var çekici ile ilgili. Ayarlarımda vs. otomatik motor freni kapalı olmasına rağmen retarder açtığımda motor freni de devreye giriyor. Açıkçası sesi çok rahatsız ettiği için motor frenini hiç kullanmıyorum. Bunun olmadığı bir opsiyon sunulabilir mi?

Moda verilen destek şu an askıda olduğu için düzenlemeleri pek yapamıyoruz. Böyle kalmaya devam edecek maalesef.

1 Beğeni

Hoşgeldiniz öncelikle. Egzoz freni, gerçek hayatta Cargo ve F-Max’lerde retarder/intarder 5 ayrı kademede ortaklaşa kullanılıyor ve ikisi birlikte daha kısa mesafede hızınızı kesiyorsunuz.