http://ets2moding.ru/physic/6132-dynamic-suspension-v5.html
en iyi fizik modlarından biri.
açıklamada
Simulasyonturk’ten F-Max için de destek eklendi deniliyor.
http://ets2moding.ru/physic/6132-dynamic-suspension-v5.html
en iyi fizik modlarından biri.
açıklamada
Simulasyonturk’ten F-Max için de destek eklendi deniliyor.
1.38 Eski Tır ve güzel 1.38 modları önerir misiniz
garajlardaki 5 şoför sayısını artıran bir mod biliyor musunuz?
Animasyonlu Yolcu Modu (Tavsiye Mod/Ets 2)
Video Link : [ETS2 v1.38] Animated Passenger in your Truck (with you) - YouTube
@GermanTruckYoutube
Arkadaşlar merhaba. Ets 2 oynuyorum yeni yeni başladım ve singleplayer oynuyorum. Oyunun gerçekçiliğini, grafiklerini çok bozmadan önerebileceğiniz modlar nelerdir. Çok fazla bilgim yok kusura bakmayın. Hangi modları kombinasyon yaparak kullanayım? Bu arada laptop çok iyi değil o yüzden grafikleri çok bozmadan dedim. Yeni firmalar olsun, hava durumu, yemi haritalar falan ne önerirsiniz. 1.38 sürümü mü ne onu kullanıyorum son sürüm sanırım. Singleplayer için?
Scania V8 Sound R950 Konstantinidis
Turbo efekti olan ve olmayan versiyonları var.
Eski tarz takılanlara
Naturalux 1.38 (Gerçek sitesinde 1.38 halen uyumsuz ancak böyle bir şey yayınlanmış daha denemedim 6.4 gb’lık tek dosya halinde)
DAF LF modunu bilen vardır aranızda herhalde. Bu mod benim Mod Yöneticisinde “Volvo FH Argentino” olarak görünüyor. Sizce neden böyle bu?
Daf lf normalde TOT’un ücretli modu. Malesef piyasa düştükten sonra bi çok kişi tarafından 1.38 vs uyarlandı ondandır…
Edit 1 : Dosyaların içine fix eklemişler Naturalux’ün saçma sapan sitelere kaydından kaçmak için güzel yöntem indirebilirsiniz, her şey içindeymiş denedim.
Edit 2 : Farların yavaş yavaş etrafa yansıyarak açılmasını özlemişim Umuyoruz ki scs de bir gün yapacak
XBS Kendi sitesini kurmuş, Mod yapmaya devam ediyor…
Eleman da SCS gibi lisans muhabbetine takılıyor heralde markaları değiştirmiş
XBS’nin forumda tepki çeken paylaşımı bu, ayrıca SCS forumundaki konuları geri yüklenmiş… Uefa’nın 1988 şampiyonlar liginin logosunu yapmış ve bu yüzden nazi yaftası yapıştırılmış
@Burak34 o zaman iş değişir ya, şimdi biraz baktım netten bu logo 1988 Avrupa Futbol Şampiyonasının bildiğin resmi logosu. Arabanın üzerindeki de buysa adamın günahını almışız sanırım. Sonuçta yorum katmamış, kafasına göre bir logo oluşturmamış aynısını aktarmış, bu neredeyse tüm modcuların yaptığı birşey zaten.
İnsanlar çok gergin. Her şeyin altında bir art niyet arayıp linç etmek istiyorlar. Herkes her yerde böyle.
arı gibi çalışıyor valla adam helal olsun.
Daf XF 105 1.38 Rework ;
Yeni kasa Scania iç döşeme değişikliği güzel duruyor tavsiye ederim.