Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

@Blade1974 tarafından hazırlanan dorse paketi

https://mods.simulasyonturk.com/ets-2-platform-trailer-owned-pack/

3 Beğeni

blade1974 tarafından hazırlananmı? :rofl: Bu arkadaşın tek bildiği başkalarının modlarını alıp, onlardan izinsiz paylaşmak. Geçenlerde Carmichael’ın interior’nu izinsiz bir şekilde kendi paketine koymuştu. Eminim ki @bertan06’ya bile Öztreyler’i paylaşırken sormamıştır :smirk:

2 Beğeni

Metin öncelikle carmichael olayına açıklık getireyim onu interioru çok eski sürümde kalmıştı güncelledik kendisinle konuşup aradaki tatsızlığı giderdik Bertanla bizim muhabbetimiz 10 sene önceye dayanır kardeşim ha bu arada yaş 46 bertanın dorseleri big heavy pack tede yer almaktadır ki o modda 2 sene öncesinden bu güne gelme bilip bilmeden lütfen sallamayalım germantruck misali olurmu hayırlı akşamlar.

6 Beğeni

Ceibo Map v1.3

Harita Arjantin’ bölgesinde geçiyor… Bana göre EAA’dan daha kaliteli yapılmış, özellikle yol konusunda cidden başarılı bir yapım olmuş, detaylar inanılmaz. Kesinlikle herkesin denemesini tavsiye ederim.

• Bütün DLC’ler gerekli
  • Yeni profil gerekli
  • Bağımsız harita
  • Grafik modlarıya uyumlu
  • 30’dan fazla şehir ve kasaba
  • Tek seferde 4500 km’den fazla sefer yapma imkanı
  • Terminal ve yolcu modu

Haritadan bir kaç izlenimim

Haritanın sıralaması
x

DOWNLOAD

10 Beğeni

4 gün önce denedim, burak haklı. EAA hikaye, oynayınca anlıyorsunuz…

1 Beğeni

http://trucksim-map.com/news/index.php/News/522-Macht-es-gut/?s=e6ae99ce064df1daa23fafa130f7cc0a51ee5ff5

çok yazık oldu, çoook.
Harry vefat ettiğinde durmuşlardı.
bu ay sonu kapanıyor Trucksim-map

1 Beğeni

2 Beğeni

Boyanabilir krom tanker modu. Multiplayer,Singleplayer uyumlu.

Daha önce @Burak34 haberini vermiş olduğu VW Constellation yerine tanıtılan Meteor serisi ETS2 için hazırlanmış

6 Beğeni

iyi bari brezilyalılar boş durmamış yeni man 2020 gelince daha da iyi olur :slight_smile:

2 Beğeni

Arkadaşlar Merhaba,

1.37’de çalışan MB 1842/45 MP4 kasa için ses modu arıyorum, fakat bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?

İnterior u orjinal mi Emir modu kullandın mı?

1 Beğeni

Hayır kullanmadım. Ama bakarsanız linkteki resimlerde sadece MAN logosu yerine VW logosu yerleştirilmiş ki Meteorun içi tamamıyla TGXler ile aynı…

1 Beğeni

Ets 2 Yeni Man Lion’s Coach Euro 6 modelinin modu çıkmış.
https://www.oyuncuyusbis.net/portfoy/man-lions-coach-euro-6-optiview/

5 Beğeni

Schumi tarafından hazırlan gerçek şirketler ve benzin istasyonları modu.

1 Beğeni

Orijinal MAN TGX iç mekanı, sadece direksiyon simidinde VW logosu var.

1 Beğeni

Bildiğiniz şehir içi otobüs modu varsa önerir misiniz

V2.5 Yayınlamış var olan sorunlar,hatalar giderilmiş.

scania-sr-cmi-brown-beige-interior_1

Adamlar ne güzel modlar yapmışlar scania için acaba bunları alıp kendi tırımıza uygulayabiliyor muyuz.

Kendi satın aldığım tırın içine sonradan yapabiliyor muyum buda 1.38 falan istiyormu son olarak scania kırmızı iç tasarım görmüştüm onu verebilirsen sevinirim. direksiyon kenarları kırmızı falan

1 Beğeni