Şu görsellerdeki modlar özel midir veya listesini çıkarabilecek biri var mı? (Özellikle kirli skin) Fb gruplarında görüp baya imreniyorum; özelse photoshop bilgim baya var uğraşıp yapsam değer mi acaba?
Bu arada görsel Facebook ETS2 Modbox grubunda Isti Isti diye birinden
Volvo ve dorse modu ücretli, Volvo’ya 30€ demiş Nikola… aşağıda Emre ustanın dediği gibi Nikola Donbass hırsızın teki, oradan buradan toplayıp fahiş fiyatlara satan bir dolandırıcı…
Herkese selamlar direksiyon setimi sattıktan sonra ets2ye uzun bir araba vermiştim şimdi tekrardan aranıza g29 ile dönüş yapıyorum. Profilime şuan promods 2.50 kuruyorum. Başka uyumlu ve promods kalitesinde birkaç harita önerisine açığım şimdiden teşekkürler
Şu trafik cezalarını azaltan bir mod var mı bildiğiniz arkadaşlar. Ceza tutarını değil de cezanın yazılma sıklığını azaltan bir mod arıyorum. Gerçek hayatta bu kadar çok trafik cezası olmuyor, cezaları ayarlardan da komple kapatmak istemiyorum
bir de soracağım şey: reshade presetlerini deniyorum, hiçbiri böyle görünmüyor. mesela bunda hangi preset var? veya bendekiler neden ışıl ışıl patlayan renklerle geliyor? readmede önerdiği her ayarı yapıyorum, ultrada oynuyorum (hdr kapalı açık hepsini denedim)
Foto’yu 07:00-08:00 yada 18:00-19:00 gibi çekmiş. Havada bulut yok, bu yüzden tahmin etmesi zor Piva’nın ClearSkyHDR modu olabilir. Şu kahverengimsi tona gelirsek, ETS 2’nin renk tonu ayarlarıyla yapmış yada büyük ihtimal Photoshop veya Lightroom ile ayarlamıştır.
Parlaklık çok ise konsola g_bloom 0 yazarsanız biraz daha rahatladığı fark edebilirsiniz.
pm’den bilerek ulaşmak istemiyorum, arşiv olsun bilgiler
lightroomda bi color grading gördüğü aşikar, hatta doygunluğu baya düşürüp sepyaya doğru çekmiş (çok da güzel olmuş). ama detaylar ve gölgeler harika olmuş yav onda kaldım biraz
reshade olayında bloom’u sıfıra alıp deneyeceğim birazdan. tanıtım görsellerinde harika görünüyor, oyuna geçince gözlerim kanıyor; az buçuk fotoğraftan anlayan biri olarak gerçekten çok çok çok uzak renklendirme ve ışıklandırma verdikleri kanısındayım; şöyle soluk, doygunluk düşük bir filtre lazım tırcılık renkli bi iş değil neticede
achromatic filter niye koyulur mesela onu halen mantıklı bi yere getiremedim neredeyse tüm presetlerde açık