Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Şu görsellerdeki modlar özel midir veya listesini çıkarabilecek biri var mı? (Özellikle kirli skin) Fb gruplarında görüp baya imreniyorum; özelse photoshop bilgim baya var uğraşıp yapsam değer mi acaba?

Bu arada görsel Facebook ETS2 Modbox grubunda Isti Isti diye birinden

1 Beğeni

FH16
Kirli lastik
Jant
Benim bulabildiklerim bunlar. Dorseyi bilen varsa yazarsa iyi olur.

1 Beğeni

Aynı mod değil ama steamda hoşuma giden kirli tır&dorse modu vardı.
Steam Workshop::[1.44] Dirty Skin Pack 2.0 (+dirty DAF 105) by DomiPromi DORSE
Steam Workshop::[1.44]Paintable Dirty Truck Pack V1.0 TIR

2 Beğeni

Volvo ve dorse modu ücretli, Volvo’ya 30€ demiş Nikola… aşağıda Emre ustanın dediği gibi Nikola Donbass hırsızın teki, oradan buradan toplayıp fahiş fiyatlara satan bir dolandırıcı…

3 Beğeni

Herkese selamlar direksiyon setimi sattıktan sonra ets2ye uzun bir araba vermiştim şimdi tekrardan aranıza g29 ile dönüş yapıyorum. Profilime şuan promods 2.50 kuruyorum. Başka uyumlu ve promods kalitesinde birkaç harita önerisine açığım şimdiden teşekkürler :slight_smile:

RusMap yada RoExtended kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Frosty Winter Weather Mod v9.2 [Upd: 21 Aug 2022] - SCS Software frosty winter weather modu 1.38e uyarlanmış

Ekualizer’in efsane modu 143M FMod dahilinde 1.38’e uyarlanmış durumda.

1 Beğeni

Şu trafik cezalarını azaltan bir mod var mı bildiğiniz arkadaşlar. Ceza tutarını değil de cezanın yazılma sıklığını azaltan bir mod arıyorum. Gerçek hayatta bu kadar çok trafik cezası olmuyor, cezaları ayarlardan da komple kapatmak istemiyorum

Mercedes-Benz Actros MP2 Black Edition

Yapımcı: Dotec

İNDİR

15 Beğeni

Keşke EVR’nin V8’i ile sürüş yapabilseydik… Düzenlemek isteyenler için Rar şifresi bu arada iherzdotec

1 Beğeni

Bu yeni actros mp5 in tekrar yapılacağını duymuştum düşük polyle ama nerden takip edebiliriz haber var mı bilginiz var mıdır

1 Beğeni

Buradan takip edebilrsiniz

2 Beğeni

biri allah için şu grafik modunu ve modları listeleyebilir mi :smiley:

https://www.facebook.com/photo?fbid=1030636890709839&set=gm.1348740295333511

bir de soracağım şey: reshade presetlerini deniyorum, hiçbiri böyle görünmüyor. mesela bunda hangi preset var? veya bendekiler neden ışıl ışıl patlayan renklerle geliyor? readmede önerdiği her ayarı yapıyorum, ultrada oynuyorum (hdr kapalı açık hepsini denedim)

6 Beğeni

@Emre54 bizim kamyünün yavuklusu

1 Beğeni

@feelgood_inc adres belli → @Burak34

3 Beğeni

Araç ve Dorse Private…

Foto’yu 07:00-08:00 yada 18:00-19:00 gibi çekmiş. Havada bulut yok, bu yüzden tahmin etmesi zor :slight_smile: Piva’nın ClearSkyHDR modu olabilir. Şu kahverengimsi tona gelirsek, ETS 2’nin renk tonu ayarlarıyla yapmış yada büyük ihtimal Photoshop veya Lightroom ile ayarlamıştır.

Parlaklık çok ise konsola g_bloom 0 yazarsanız biraz daha rahatladığı fark edebilirsiniz.

pm’den ulaşamadınızmı? :slight_smile:

5 Beğeni

pm’den bilerek ulaşmak istemiyorum, arşiv olsun bilgiler :smiley:

lightroomda bi color grading gördüğü aşikar, hatta doygunluğu baya düşürüp sepyaya doğru çekmiş (çok da güzel olmuş). ama detaylar ve gölgeler harika olmuş yav onda kaldım biraz

reshade olayında bloom’u sıfıra alıp deneyeceğim birazdan. tanıtım görsellerinde harika görünüyor, oyuna geçince gözlerim kanıyor; az buçuk fotoğraftan anlayan biri olarak gerçekten çok çok çok uzak renklendirme ve ışıklandırma verdikleri kanısındayım; şöyle soluk, doygunluk düşük bir filtre lazım :smiley: tırcılık renkli bi iş değil neticede

achromatic filter niye koyulur mesela onu halen mantıklı bi yere getiremedim :smiley: neredeyse tüm presetlerde açık

2 Beğeni

@feelgood_inc
Texture: PNG 0.7 Base
Weather: ClearSKYNOHDR
Vegetation: Fael Environment 3.1
ReShade Preset: Yok :slight_smile:

Sadece Ets’nin Fotoğraf modundan renklerle oynadım sonuç bu :slight_smile:

6 Beğeni

güzel güzel, baya iyi :slight_smile:

model farkı kalıyor bi

2 Beğeni