Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Kriechbaum tarafından D13K ses modunu Range T için uyarladım. Sadece 520-480-460 PS seçenekleri mevcut. Sesi kullanabilmek için Motor Seçeneklerinden “Kriechbaum” seçeneklerini seçmeniz gerekmektedir. 1.38 sürümünde denemedim fakat 1.37 de sorunsuz çalışıyor.

Moda buradan ulaşabilirsiniz.

5 Beğeni

HRS Mods’tan MP5 için güzel haberler geldi. Modu tamamen tekrardan yapacaklar ve SCS’nin MP4 Modelini kullanacaklar, böylece yüksek poligondan kurtulmuş olacaklar ve herkes oynayabilecek… Ayrıca StreamSpace kabini ekliyorlarmış.

13 Beğeni

:man_facepalming: :rofl: :rofl: :rofl: neyse hadi bakalım en azından yola devam ediyorlar

7 Beğeni

Abilerim kardeşlerim paint.net ile yazı eğip bükme nasıl oluyor bulamadım yada sizin kullandıgınız bir program varmı yardım edebilirmisiniz

@Sinan_Eryurt PS kullanıyorsanız “warp” özelliği sayesinde yapabiliyorsunuz. Aynı isimde paint net için arattım, aşağıdaki video işinizi görür umarım ;

1 Beğeni

eyvallah çok teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Arkadaslar fps arttirici config kullaniyorum ama arac isiklari yollari aydinlatmiyo fps degerim normal configdede ideal ama fps arttirici configde daha iyi oluyo ama arac isiklarinida kapatmislar yollari aydinlatmiyo bunun yontemini bilen varmidir

Senin videodan sonra kulakları çınladı adamların :smile:

Abilerim kardeşlerim scania için skin modu yapan varsa buraya bir kaç tane png dosyası attım indirip kullanabilirler örnek resim ve baglantıyı bırakıyorum toplam 32 adet var

7 Beğeni

FPS artırıcı config dosyasının linkini atabilirmisin?

https://sharemods.com/o7imzwbh75jy/FPS_Increase_Ets2.zip.html Baya iyi fps arttiriyo ama farlar isik yaniyo ama yolu aydinlatmiyo aracta isiklar belli sadece yol aydinlatmiyo haberin olsun

Teşekür ederim

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=211&t=283701

Promods yapımcılarından RudiRaser’ın da kullandığı, Scania için en iyi V8 motor ses modu.
1.38 de çalışıyor.

3 Beğeni
4 Beğeni

F- mod çıkalı kaç ay oldu EVR Vasili henüz sadece 2 tane ses çıkarabilmiş durumda. Sizce bu adam 2-3 ayda bir mi ses modu çıkarabilecek. Ses modu yayınlamak gerçekten insanın bi kaç ayını alıyor mu? Bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum.

1 Beğeni

tek bi kişi çalışıyorsa bayağı bi zaman alır tabi. ses kaydını almak için ilgili aracı bulacaksın da, ekipmanını ayarlayacaksın da, aracın her tarafından gelecek sesleri birer birer kaydedeceksin de (özellikle motorun devir sayısına göre ayrı ayrı kayıt alınacak, hem boş viteste hem de sürüşte), sonra o ses parçalarını gürültüden temizleyeceksin de bilgisayarda falan, en az iki üç kişilik ekip ister.

Aslında SCS Software’ın EVR ve buradaki arkadaşlarımız gibi hardcore çalışan modçuları en azından dış kaynak olaraktan istihdam etmesi gerekiyor. Bilmem kaç ay mod beklemeye, satın aldığın modla ilgili her güncellemede e-posta beklemene, kısacası beklemene değsin ya.

Arkadaşlar merhaba, steam’de tavsiye edeceğiniz ses, eksoz, open pipe, vutututu gibi modlar var mı?

ets 2 için bana kar modu lazım 1.38 le çalışan düzgün bir mod varsa bununla ilgili paylaşırsanız sevinirim.

scania rjl 1.38 güncellendi mi hiç bir yerde denk gelmedim de

@FriedSquid Yakında 1.38 güncellemesini çıkaracak, şu anlık kast’ın yaptığı fix 1.38 ile uyumlu çalışıyor.

2 Beğeni