Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

@EmirAkcaman
1.38 değil ama bende çalışıyor.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=281268

1 Beğeni

Teşekkürler. Halen 1.37’deyim :blush: Bu modda kamera açısı değişiyor diyorlardı doğrumu ?

1.37’de de çalışıyor. Fakat kamera tamirhanedeyken biraz sapıtıyor.

2 Beğeni

@EmirAkcaman @The.Yigido68 modun içindeki def klasöründe camera için ayrı klasör vardır onu silerseniz orjinal kamera etkilenmez.

4 Beğeni

Çok teşekkürler :pray:

3 Beğeni

teslimat sürelerini arttıran bir mod var mı bildiğiniz 1.36 sürümü için

Scania NG için tako animasyonu gayet başarılı :slight_smile:

3 Beğeni

@Burak34 bak ne güzel mod yapmışlar hiç desteklemiyorsun böyle çalışmaları faydalanalım :slight_smile:

1 Beğeni

Gayet güzel olmuş :ok_hand:t2:

1 Beğeni

Neyse öğlenden sonra geldiğimde modun videosunu çekiyorum yapımcısıyla konuştum. MSFS gelene kadar oyalanmak lazım.

1 Beğeni

@HasanOfke Hep bizden bekliyorsun :slight_smile:

1 Beğeni

Çok çok güzel mod ama, 7,06 dolar yani şuan ki güncel kurdan 49,11 TL yapmakta. 10 20 Lira olsa neyse ama 50 lirada fazla gibi… Türkiye için bir güncelleme yapılabilir Black Sea DLC’si kadar fiyatı var. Zira zaten sadece PayPal ile alınabiliyor yani biz yine ****nı aldık… :slight_smile:

2 Beğeni

Burdan mod almanızı tavsiye etmem.Bir keresinde dorse aldım bunlardan.Sonra patladı,yayıldı her tarafa.Moda sahip çıkmadılar,üstüne güncelleme vermediler.Onun yerine başka dorse modu çıkardılar.Paranız çoksa yine de siz bilirsiniz.

güzel olmuş bayadır test etmiyordum yarın çekemediğim takoğraf videosu ile birlikte çekelim
yine de kızgınım bıktım artık ortada mis gibi euro coach sim projesi varken bu simülasyonun değerlendirilememesi…

Travego Special Edition > https://mods.simulasyonturk.com/ets-2-mercedes-benz-travego-special-edition-v6-5/

5 Beğeni

ETS 2 de direksiyonu mouse ile kullananlar için Harici Kamera Direksiyon Göstergesini kaldıran güzel ve gerçekçi bir mod

2 Beğeni

Merhabalar, Renault T Range için 1.37 sürümüne uygun motor sesi kullanan var mı ? İnternette pek kaliteli yok kriechbaum tarafından RTA’dan aşina olduğumuz sesi mevcut fakat 1.36 ya uygun…

[REL] [WIP] Chereau v1.0 [1.38]

Game version 1.38.xx

[WIP] Changes in v2: [REL: 06/09/2020]

• Ai traffic
  • Company paintjob system
  • News rear bumper
  • News fender
  • News sides box

Descriptions base:

• Full standalone
  • Owned
  • Animation brace
  • Advanced coupling
  • Animation cables

Crédits:

• SCS Software
  • Nabil
  • Quentin
  • MDModding

Download Trailer

10 Beğeni

Şükür kavuşturana :smile:

1 Beğeni

@Burak34 Adam nerdeyse civatanın bile şablonunu çıkarmış, custom cılar için bulunmaz nimet :smiley:

3 Beğeni

10 Numara 5 Yıldız aga :wink: Ellerine sağlık :slight_smile:

1 Beğeni