Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Maalesef türk kardeşlerimiz otobüs modu yapımında hala çok ama çok zayıf

1 Beğeni

otobüs güzel de 1 tane sorununu gördüm bi youtube kanalında tırlar şerit değiştirirken otobüsü fark etmiyor önüne kırıyor. bilmiyorum deneyen oldu mu?

1 Beğeni

Nedenini bilmiyorum yapay zekadan olabilir

1 Beğeni

otobüsün collisonu düzgün ayarlanmadmadığından tır gibi görüyor diye biliyorum

2 Beğeni

o zaman güncelleme yapılana kadar tırlara dikkat etmek lazım sürerken :smiley: ama bayağı başarılı bir otobüs modu olmuş

1 Beğeni

1.36 daki travego modelini alıp 1.37 ye convertleyip mercedes mp4 ün sesi konmuş

2 Beğeni

Otobüs modlarında ciddi bir ilerleme yapım aşamasında kullanılan program ve vizyon değişmedikçe olmayacak. Her defasında başladığımız yere dönüyoruz. Başka başka insanlar gelip ortadaki otobüs modlarını tekrar uyarlayıp çıkartıyor. Açılabilir kapı çözüm değil tamam güzel özellik ama günün sonunda elle tutulan kalıcı bir mod var mı? YOK
Yabancıların yıllarca geliştirdiği otobüs modlarına bakıp ders çıkarmak yerine ben oynayaım bana güzel gerisi ilgilendirmez kafasıyla gidiliyor.

Ne zaman ECS altyapısı gelir o zaman gereken kişiler en iyi şekilde modunu yapar o zamana kadar beklemeyin. Otobüsçü aksesuarı takmaktan öteye gitmek zorundasınız.

7 Beğeni

Reis siz bi el atsaniz fmax gibi bi seviyede otobus modu yapin oynayak :joy::joy:

2 Beğeni

aynen f max kalitesinde bi otobüs bekliyoruz

4 Beğeni

ben bi detbit’in yaptığı 0403’ten çok memnunum hem kaliteli hem de güncelleme yapıyor zaten parayla satıyor emeğinin hakkını da veriyor

1 Beğeni

Detbit’in yaptığımı, hahahaha ulan iyi güldüm :smiley:

7 Beğeni

Ön çamurluk neden ilerde duruyor akarya göre bide normalde zatem böyle değil mi reel de krone.

İstediği kadar araca led modifiye seçeneği koysun bir etkisi olmaz, Aracın sesinden bahsetmiyorum zaten.

mercedesci olmama rağmen Mercedes modifiye paketini almadım, artık heyecanlandıracak paket değildi, umarım Volvo modifiye paketi Mecedes gibi olmaz

2 Beğeni

Başkasının emeğini çalıp 2-3 edit yapıp parayla satan adamla işim olmaz. Ben açıkca söyleyeyim O403 ve Isuzu’yu crack olarak flaşımda saklıyorum. Ne olur ne olmaz diye. Boş yere kimseye paramı yediremem.

3 Beğeni

Şuan bana iki seçenek sunsalar 403 Modlarından kesinlike şuan ki ücretsiz 403’ü seçerim. Hiçbir farkı yok hatta fazlası kesinlikle var.

1 Beğeni

yapma yav. ücretsiz mod ile ücretli mod arasında baya fark var. gerçi iki modun da modeli aynı kişiye ait. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ama farklar var demi :+1:t2: :slight_smile: Tercih meselesi yani

1 Beğeni

otobüs ile etkileşime geçme olmadığı sürece bu modlar gereksiz. en kaliteli mod yapılsa bile etkileşim yok sadece düz yol gidiyorsun albenisi yok. en kaliteli ücretsiz olarak touring yapıldı ama unutuldu gitti mod. çok önceden ttmods starliner yapmıştı akıbeti ne oldu bilmiyorum.

4 Beğeni

aynen öyle etkileşim yolcu olayları vs olmadan boi işler bu kalitedeki modları ets yerine omsiye yapılsa çok iyi olur şuanda omsi 2 de otogarlı map ve avrupa stilinde uzun yol otobüsü yok bi man lions coach var başkada adam gibi mod yok bu sebeple bu modları omside yapsalar daha iyi olur diye düşünüyorum ayrıca starliner 100tl ye satıyordu 2-3 sene evvel

2 Beğeni