Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

maile gelmiyor.
direkt account yerine gir
orda bu satın aldığın kısma tıkla
ordaki pdf dosyasını indirip içindeki download yazısına tıkla
direkt indirecektir.

2 Beğeni

Reis ben eski aliciyim ondan 2 tane ses modumu mailden gonderiyo eski sistem farkliydi simdi yeni aldiklarim sadece sitedeki pdfden iniyo eski satin almalarim maile gonderiliyo

ben de çok eski alıcıyım.
herkese bazen gitmiyor yiğit.
garanti olsun diye girip indir.

1 Beğeni

Katılıyorum ama eğer imkanınız varsa dinleyin 1845/42’lerde Euro 6 olmasından dolayı “zırıltılı” çalışıyor Benim anlamadığım F-MOD ile “İç Ses” ler artık yok dışarıdaki ses ne ise onun biraz kısık hali kabinde ATS’de neyse de ETS’de bana göre gerçeğe uzak… Ama bu güncelleme ile ses biraz da anlaşılır, net gelmekte bu olay işte diğerlerinin açığını kapatıyor.

Mail konusu ise bazen gelmiyor bazen “Spam” bölümünde geliyor. @faruk1984’dediği gibi en iyisi kendi web sitesinden linklere ulaşman.

Eğer sonuç alınmaz ise Vasily ile iletişime geçin. İyi günler,keyifli oyunlar …

4 Beğeni

aynen bakıyorum tikveşlinin videosuna veya nzu nun videoya araç içindeki sesle dışındaki ses arasında dağ gibi fark varken ets 2 ve ats de dıştaki ses neyse kısık haliyle içtede aynısı gibi

1 Beğeni

Şuan F-MOD betada diyebiliriz. Çok uzun bir süreç SCS bu işin hakkından gelecektir. Fakat pandemi nedeniyle işler biraz uzayacak gibi duruyor. Hayırlısı olsun EVR güncellemeye başladı tamamen bittiğinde bizlerde artık geçişi yapmaya başlarız. Konuyu da dağıttık ama artık bir kereden bir şey olmaz :thinking: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Beğeni

gmail e gir arama yerine engine yaz direk çıkar

3 Beğeni

Harika olmuş ya (Fotoğraf bana ait değil)

3 Beğeni

YKS yenilemesi için “Project Turkey” modu çıkmış.
Güzel bir moda benziyor.

https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=1683

1 Beğeni

Zamanında @okanavci’nın yaptığı haritayı kabul etmemişlerdi. Bu sefer kendileri yapıyor. İronik.

2 Beğeni

Bu sefer de bir Türk tarafından yapılıyor. Keşke Arayas @okanavci nın projesini akılcı yaklaşarak kabul etseydi. Hem şu an yapan kişinin ve Okan Bey’in projesi birleştirilse ise çok harika bir mod çıkardı karşımıza. Ama Arayas bu fırsatı geri tepti…

2 Beğeni

Bence mükemmel olmuş tam Scs’den beklediğimiz ses ayarı…

abi allah aşkına hiçmi video izlenmedin gerçekteki tırın seslerine bak bide oyundakine bak krecbaum filan olmasa yemin ediyorum pc den silecektim oyunu manın seslerni bile hiç etmişler

3 Beğeni

Kardeşim video değil mesele,ben bu çekicilerin içerisindeyim sürekli.Eğer bana diyorsan.Hangi sesi nasıl çıktığını biliyorum ben rahat ol.Oyundaki ses ile gerçeği kıyaslamanın bir anlamı yok.Eski seslerde memnun değildiniz evet sonra F-Mod çıktı yine bir memnunsuzluk,biliyorum tam oturmuş değil sesler.EVR’nin kaydındaki ince o motorun titreşim sesi dâhi alınabiliyor.Çok mu iyi? hayır değil.Üstte’de belirttiğim gibi ‘SCS’ den beklediğimiz sesler gibi yazmışım.Kimse burada gerçekteki gibi bir ses beklemeye kalkışmasın zaten.Sanal alem ile gerçeği karıştırmayın.

2 Beğeni

eskisine göre bir tık daha iyi ama benim beklentimi açıkçası karşılamadı

otobüs severler buyrun link videonun açıklamasında

buda hem ets2 de hemde ats de çalışan navigasyon modu
https://sharemods.com/pwt0lu5mbt2b/ETS_2_and_ATS_New_Route_Advisor_v1.9_by_XEBEKzs.rar.html

3 Beğeni

aracın sesi olmamış nedense son günlerde çıkan otobüs modlarında sesten yana sıkıntı var keşke yapanlar fmod öğrenip ondan sonra sesleriyle birlikte yapıp çıkarsalar daha çok beğeni toplamış olurlardı

3 Beğeni

@baystinski ben sesleri kıstım radyo açıp yüksek sesle gidince duymuyorum bile fmod pek beğenmedim

ETS 2 - 1.37 | TRAVEGO SPECİAL EDİTİON OTOBÜS MODU PAYLAŞIMI

fmod tan kastım fmodu öğrenip aracın 1.36 daki sesini vbeya daha iyi bir sesi uyarlayabilirlerdi scs nin kendi sesleri berbat olduğundan

1 Beğeni

o konuda haklısın