Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Scania S için kayar sinyal modu.

1 Beğeni

bu güzeldir :slightly_smiling_face:
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=247693
bunun için sabır ve erdem gerekir :smiley:
https://forum.nlmod.net/?sid=ec3174bf73ba814957ee3775773603fb
buda güüzeldir :pray:

Man TGX Euro 6 için bildiğiniz mod varmı?

@KeremGzm

5 Beğeni

Teşekkürler :slight_smile:

Kendileri ücretli mod

1 Beğeni

Tavsiye modlar listelenecekti sohbet konusuna dönüştü tekrar tekrar aynı şeyler sorulup tekrar tekrar aynı bağlantılar veriliyor. Tavsiye mod aramak zorlaşıyor. Sadece kullandığınız modları belirtmek gerekiyordu iş goygoya dönüştü. Şimdi bu mesajın altına da muhtemelen bana şu mod lazım diyen biri gelir yine birkaç mesaj yukarıdaki link verilir. Bu işin içinden çıkamayız.

7 Beğeni

ETS 2 - 1.37 KAPISI CAMI AÇILIR OTOBÜS MODU otobüs severlere gelsin

1 Beğeni

Yağmur damlaları ve far aydınlatması için mod tavsiyesi olan var mı?

1 Beğeni

@Nomrukan
Far aydınlatması:
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=284372&sid=dfe3b1db3bbb81c580be542ef2e6028a
Yağmur damlaları:

1 Beğeni

JBX-Weather
Son sürümü 15$ olan JBX Grafik modunun, 1.6.6.1 sürümü ücretsiz oldu.

1.36 ve 1.37 sürümünde %100 sağlıklı çalışmayabilir…

JBX Weather 1.6.6.1

4 Beğeni

Teşekkürler hocam.

1 Beğeni

EVR Tarafından yapılmış MB Actros 1842 Motor sesi F-Mod uyumluluğu getirildi.

Eğer moda sahipseniz mailinizi kontrol ediniz.

4 Beğeni

güzel de… o zırlama sesini çözemedim… olmamış mı sanki MP4 :thinking:

1 Beğeni

Bencede ses tam oturmamis gibi geldi banada ince turbo sesi yok gibiydi neyse sese guncelleme gelsin detayli kullanalim

1 Beğeni

om471 gerçekte de biraz zırıltılı çalışıyor zaten. ama modda biraz fazla gibi.

2 Beğeni

ayrıca önceleri direkt sharemods üzerinden download iken, bu kez direkt evr sitesi üzerinden indirme yaptırıyor güzel olmuş bu.
zip dosyasının içinde bu kez def dosyası ayrı olarak var.

1 Beğeni

Reis guncellemeyi gonderdimi daha beta diyodu lastik sesleri falan eklencek diyodu facebookda. Benim mailime gelmedi bisi

MOD AÇIKLAMASI:

“Sound Actros 1842 Euro6 Re-record V0.8 (2.0)
This sound package has been re-recorded, is very detailed and much more realistic (202 files on engine)
Currently, the version of this test package is 0.8.In future updates, the sounds of switches, tires, horns and more will be added
If you find a bug in this package or there are failures, please write to our e-mail
All questions of the complaint and the offer send to this address engine.voice.recording@gmail.com Thanks”

(Sound Actros 1842 Euro6 Yeniden kayıt V0.8 (2.0)
Bu ses paketi yeniden kaydedildi, çok detaylı ve çok daha gerçekçi (motorda 202 dosya)
Şu anda, bu test paketinin sürümü 0.8’dir.Gelecekteki güncellemelerde, anahtarların, lastiklerin, boynuzların ve daha fazlasının sesleri eklenecektir.
Bu pakette bir hata bulursanız veya hata varsa, lütfen e-postamıza yazın
Şikayet ve teklifin tüm soruları bu adrese gönderilir. Engine.voice.recording@gmail.com Teşekkürler)

2 Beğeni

Benim maile gondermedi vay be ben bi ulasiyim kendine cok saolun

1 Beğeni