Emeğe her zaman saygımız var ama profesyonellikten uzak ve şeffaf olmayan bi proje . F max sürecinde ki olaylardan dolayı bi araç çıkarmak istediler sanırım öyle anladım ben
Ben ilk defa bir araç boyası ile arka tamponun uyuşmadığını gördüm. Orasını yaparken diğer tarafı bozuluyor
Ona sinir oldum ben de. İlk defa bir modda bu kadar saçma şeyi bir arada görüyorum.
Anladığım kadarıyla modu yapan arkadaş burada bir şeyler çevirmiş ben kaçırmışım.
Eugene’nin Scania PGRS modu 2.1 sürümüne güncellendi
2.1 değişiklikler
- 1.37 desteği (açılabilir pencereler ve benzeri)
- Yeni ön logo türleri: Stok ve Retro, farklı kaplama seçenekleri mevcuttur: Siyah, Siyah Parlak, Boya,
Gümüş, Krom
- Özelleştirilebilir rozetler: farklı kaplama seçenekleri mevcuttur: Siyah, Siyah Parlak, Boya, Gümüş,
Krom. S Serisi yeni ve eski olmak üzere 2 çeşit rozete sahiptir.
- Güncellenmiş Egzoz Boruları ([b] FierbetoN [/ b] üzerlerine dokundu)
- Ayrı Aksesuar olarak Park Soğutucu (behing kabin)
1.36 da çalışır yani değil mi ?
2.1 sürümü 1.36’da çalışmaz. 2.0 sürümü 1.36 ile uyumlu…
O var zaten sağol abi.
Merhabalar, YKS Türkiye Haritasını YksRsk versiyonu ile oynamak istiyorum ancak bir türlü beceremedim bende Black Sea ile uyumsuz olan versiyonunu indirdim YksRs Haritasını kurmamda yardımcı olabilecek var mı ?
YouTube de tekteker Haydar in videolarinda harita versiyonları var oraya bakabilirsin
edit : bmc buğra modu nu oynamak isteyen arkadaşlar buyurun
southern region map modunun şehir isimlerini ingilizce yazan modu var mı?
buyur Alicem
south region dosyalarının üstüne koyacaksın bunu.
Güney Rusya’yı konu alan en güzel grafik ve yol modlarına sahip South Region harita modunun 8.0 tam sürümü bugün çıkmış.
https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=13222
bir süre betadaydı. tüm hatalar giderilmiş.
çok teşekkür ederim kardeşim. en yakın zamanda deneyip sonucu söyleyeceğim
Bu arkadaş tüm tırlara renk değiştirilebilir kirlenme skini yapmış:
Dorse için isteyenlere:
sorunsuz çalıştı çok teşekkür ederim. güncelledim sürümünü de modun
https://nixon3d.com/ Bu sitenin sahibi olan Rus modcu Nikola Donbass, Fred’in Scania modunun son sürümünü Modland.net’te paylaştı. Fred Scania modunu bitirme kararı aldı maalesef
Modcular neden hep haksızlığa uğramak zorunda??
fred saçmalıyor binlerce euro kazan sonra da modu bitirelim peki niye? dingilin biri uyduruk bir sitede paylaştı diye? iyi de zaten mod için parayı ödeyecek kitle ayrı? boşu boşuna saçmalıyor modu yaptığı oyunun böyle modları koruma sistemi yok herkes bunu bilerek yapıyor belli bir ölçüde korumasını sağlayabilirsin onun dışında yine olan olur
bu aptallara kızıp bırakılır mı yav çöp hepsi