teşekkür ederim
önceden yksteam türkiye harıtası vardı bun mod 1,36 yada 1,37 moduna uyarlandımı acaba?
Roex ile uyarlanmış olması gerek.
@DDEMR NaturaLux’un Server’ları çökmüş, bu yüzden indirme sırasında hata alıyoruz. Forumlarındaki insanlar ateş püskürüyor şu anda, modu indirmek için 3 foruma birden üye yapması nedeniyle hala Reddit’te, SCS forumunda ve kendi forumlarında ağır eleştiri almaktalar.
Aahahahahahahahahah ya sallayın salın gitsin ben de 3 foruma boş yere üye oldum sonra indirmedim bile çok kasmaya gerek yok bu mevzularda o kadar forumla bağlayacağına adam gibi sistem kursa herkes doğru dürüst indirir ama işte mesele sadece mod yapmakla bitmiyor
Gelsin stnin kanatları altına bak nasıl çıkarıyoruz
Sırf merakımdan indirmek istemiştim ancak merak inada dönüştü artık.
Gerçekten düzgün bir indirme sistemi yapsalar daha hayırlı olurdu. @Burak34 NaturaLux forumada konu açmıştım sonra farkettim ki herkeste bu sorun varmış cidden ateş püskürüyorlar.
@HasanOfke st kanatları altına gelecek ciddiyette degiller daha
Model Bilgileri;
Ana Model : www.turbosquid.com
Bu çok güzel gözüküyor ya
göstergeler çalışmıyor sadece ayna ve ekran başka bişey yok o kadar iyi değil çok eksik var düzeltirlerse iyi olur
Daha modu ilk gördüğümde Turbosquid’ten convert yaptıklarını anlamıştım zaten bu grubun elinden başka bir şey gelmez
modun yapım süreci 2 hafta sürmüş
bu HRS Mods un yaptığı değil demi gerçekten çok eksiği var
HRS mods bunu görse morali bozulur şu an onlarınki yapım aşamasında sürekli yorumlarına privat yazıyorlar
pirivat nedir tam olarak
@Sinan_Eryurt private özel demek
Truckjunkie’den 1.37 videosu
bu güzelmiş işte
yaptık demek için yapmışlar gibi
Reis bunların bir forumu falan var mı ??
Yaptık demek için mod yapıyorlar.Modu paylaşan arkadaş gitmiş bir de arabanın içine kendi youtube kanalının logosunu yapıştırmış.Tam amele işi.