Doğru, muhtemelen anlık sinirle böyle yazdı. Milan, Fox on the box ve Platinum Design Fred’e desteklediklerini belirttiler. Mod DMCA korumalı olduğu için dava açacakmış.
Ya abi bak bu bayramda alacaktım o modu neden böyle yapıyor bunlar yaa ? Ya alın terimle ya !!!
Peki hala paralı satmaya devam edecek mi ?
Patpat modu da çıktığına göre dağılabiliriz artık.
geçen biri istiyordu ama farminge
Bebek arabasından sonra bu normal geldi
bebek arabası mı ?
iyice bebek işi oldu artık hee
Aslında vatandaş Rus değil, Makedon. Gerçek adı Nikola Kostovski
Rus demişti Fred, 47 yaşındaymış
Kullandığı isim vs sahte. Uzun zaman önce tanışmıştım bu elemanla facebook üzerinden bir gruptan biliyorum.
Aralarındaki olay şöyle gelişiyor; Bu Nicola’ya birisi modun 1.36 sürümünü gönderiyor, tabi mod eski sürüm olduğu için hata veriyor konsolda falan, bunun üzerine Nicola kalkıp Fred’e diyorki modun beş para etmez, Fred’te bunun üzerine ona; modumun yeni sürümünde hata yok, kendi modlarında bir sürü kırmızı konsol hatası var diyip moduma b.k atmayı kes diyor. Ondan sonra bu adam Fred’e mesaj atıp, 24 saat içerisinde modunun kötü olduğunu kabul etmezse modunu her yerde yayınlayacağını söylüyor ve yayınlıyor…
Ya bu olaylar ilk değildi son da olmayacak. Paralı olan modlar elbet piyasaya düşüyor bir şekil de. Nicola sağdan soldan çalıntı parçalarla araçlarla haksız kazanç elde etme peşinde. Puşt.
Bu da gerçek facebook profili
Aynı bizim d…it gibi
Fred ile iletişimde olan birileri varsa bu bilgileri ulaştırabilir. Belki bir faydası dokunur.
Ben ulaştırdım bile…
Maşallah bu ne hız
Discord’tan seferberlik başlattık, şu ana kadar 5-6 linki sildirdik
efsane fizik modu, 1.37 uyarlanmış durumda…
bu, videosu
bu da indirme linki :
https://sharemods.com/caoexwzyecc3/Physics_truck_for_ETS_2_by_Alex_Kazak_v_0.2.5.rar.html
Bizim F-Max’e uyarlamamışlar. Ona bozuldum.