Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Doğru, muhtemelen anlık sinirle böyle yazdı. Milan, Fox on the box ve Platinum Design Fred’e desteklediklerini belirttiler. Mod DMCA korumalı olduğu için dava açacakmış.

2 Beğeni

Ya abi bak bu bayramda alacaktım o modu neden böyle yapıyor bunlar yaa ? Ya alın terimle ya !!!
Peki hala paralı satmaya devam edecek mi ?

1 Beğeni

Patpat modu da çıktığına göre dağılabiliriz artık. :smile:

14 Beğeni

geçen biri istiyordu :smiley: ama farminge

2 Beğeni

Bebek arabasından sonra bu normal geldi :smiley:

1 Beğeni

bebek arabası mı ?

2 Beğeni

4 Beğeni

iyice bebek işi oldu artık hee :unamused:

2 Beğeni

Aslında vatandaş Rus değil, Makedon. Gerçek adı Nikola Kostovski

3 Beğeni

Rus demişti Fred, 47 yaşındaymış :slight_smile:

2 Beğeni

Kullandığı isim vs sahte. Uzun zaman önce tanışmıştım bu elemanla facebook üzerinden bir gruptan biliyorum.

3 Beğeni

Aralarındaki olay şöyle gelişiyor; Bu Nicola’ya birisi modun 1.36 sürümünü gönderiyor, tabi mod eski sürüm olduğu için hata veriyor konsolda falan, bunun üzerine Nicola kalkıp Fred’e diyorki modun beş para etmez, Fred’te bunun üzerine ona; modumun yeni sürümünde hata yok, kendi modlarında bir sürü kırmızı konsol hatası var diyip moduma b.k atmayı kes diyor. Ondan sonra bu adam Fred’e mesaj atıp, 24 saat içerisinde modunun kötü olduğunu kabul etmezse modunu her yerde yayınlayacağını söylüyor ve yayınlıyor…

4 Beğeni

Ya bu olaylar ilk değildi son da olmayacak. Paralı olan modlar elbet piyasaya düşüyor bir şekil de. Nicola sağdan soldan çalıntı parçalarla araçlarla haksız kazanç elde etme peşinde. Puşt.

Bu da gerçek facebook profili

5 Beğeni

Aynı bizim d…it gibi :slight_smile:

4 Beğeni

Fred ile iletişimde olan birileri varsa bu bilgileri ulaştırabilir. Belki bir faydası dokunur.

2 Beğeni

Ben ulaştırdım bile…

1 Beğeni

Maşallah bu ne hız :smiley:

Discord’tan seferberlik başlattık, şu ana kadar 5-6 linki sildirdik

7 Beğeni

efsane fizik modu, 1.37 uyarlanmış durumda…

bu, videosu :point_down:

bu da indirme linki : :point_down:

https://sharemods.com/caoexwzyecc3/Physics_truck_for_ETS_2_by_Alex_Kazak_v_0.2.5.rar.html

4 Beğeni

Bizim F-Max’e uyarlamamışlar. Ona bozuldum.

3 Beğeni