Bunu deniyen var mı?
Büyük ihtimalle güzel bir mod
yine ets2 yine boş show işler
@MRTHS Denedim de nerdeyse yarı yarıya fps sömürüyor
O zaman hiç gerek yok indirmeye teşekkürler
Çekici üstünde yağmur damlaları ve dinamik kirlenme olayı Fred tarafından, ah ulan SCS ne diyeyim sana. Pavel’in hayallerini resmi çalışanlar tarafından değil de mod üreten kişiler tarafından gerçekleştiriliyor.
ha gayret gençler
WSI Mods Map V1.0
Promods Addon
https://www.wsi-models.com/nl/lp/wsi-mods
Müsait olan deneyebilir mi?Ben daha 1.60’a geçmedim.
yan gelip yatıyordunuz zaten ets2de daha da fazlasını yapmaya başladınız ![]()
Herkeste fps yarı yarıya düşüyor mu? Ona göre deneyeceğim bende
ha bir de fps düşürüyor omg
scs için kabus bir özellik
3-5 fps yiyor o kadar da olur
Bende yarı yarıya dusmedı sadece sunu duydum ekran kartı fark yaratıyormuş.
Selamlar dostlar… Mod yapımcısı arkadaşlar daha iyi bilirler belki ama sorayım. ETS 2’ye yapılan harita modlarında DLC olarak tüm harita DLC’lerini ya da tümü olmasa bile bazı harita DLC’lerini zorunlu kılmasını neyle bağdaştırıyorsunuz? Oyunun mevcut haritasının üzerine yapılmıyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
Yeni harita dlclerindeki ağaçları, bitkileri, binaları vs. yani yeni dlclerle gelen modelleri kullandıkları için o dlcler sende olmazsa haritayı oynayamıyorsun .
Sen yunan dlc’si satın alıp haritanda HELLAS MARKET’i kullanırsan, karşı tarafın da aynı dlc’ye sahip olması gerekiyor ki o marketi görsün, o market o dlc dosyalarında var sadece ana oyunda yok. o dlc’yi sen almadıysan sen de haritana ekleyemezsin editor’de gözükmez. Benim haritada nordic horizons dlc’sini kullanamamam ve haliyle o olmadan oynanabilmesi gibi.
Bu arada bu araç içi video oynatma modu da kötü oldu, çok kafa açacak youtube’ta. Bazı araba markalarının facebook gruplarına sırf ara sıra okumak için üyeyim. varsa yoksa orijinal ekrana bile video klip oynattırma sevdası var insanlarda. adam kablosuz carplay olan arabaya ali’den kablolu carplay getirip dungle’la aracı yanıltıp hareket halinde video izleyebildiğine çocuklar gibi seviniyor. Nasıl bir takıntı bilmiyorum. Çoğu marka dururken videoyu zaten destekliyor ama insanlarda giderken de oynatma isteği var. Dünyanın en tehlikeli işi belki de trafikte.
Cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni gelen assetlerle, modellerle alakalı yani tamamen. Anlaşıldı hocam.
Harita da çalışıyorsa efsane olsa ak oyun çağ atlar