Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Beta tester olarak başvurabiliyorsunuz başvurmuştum yapımcı kabul etmiş fakat kurulumunu hallemedik beta tester olup yapan varsa yardımcı olursanız çok makbule geçer :smiley:

1 Beğeni

Truckers mp de çalışıyorsa bilgisi olan bilgi verebilir mi?

15 Ağustos’da demosunu yayınlayacakmış ve TruckersMP de çalışacağını söylemiş. Ama mod çok güzel.
Eskiden böyle modlar görmezdik noldu bi anda?

3 Beğeni

ETS2’yi yine modcular kurtaracak.

1 Beğeni

Yeni Scania lar gelince navigasyon dışında böyle multimedya ekranı görmeyi çok istemiştim modçular sağolsun güzel bir şekilde entegre ettiler. Belki kim bilir ekran dışında otobüs simülasyonlarından aşina olduğumuz araç içindeki düğmeler ile etkileşimde bulunabilir hale geliriz inşallah.

3 Beğeni

Modu kurdum ama bu hata geliyor ve oyun açılmıyor çözümü bilen var mı

2 Beğeni

Nvıdıa yumusak hareket acık mı ? bu sebepten oturu olanlar var bu yuzden dedım.

1 Beğeni

Bu normalde hata değil tamam diyip devam ediyorsun, x64 klasörüne vs modla alakalı dosya atınca bu geliyordu hep zaten de, oyun açılmıyorsa başka modla belki çakışma olabilir.
@Yilmaz dediği doğru nvidia’nın bu özellikleri garip şekilde modlarla sorun yarattığını gördüm, snowy’de de.

3 Beğeni

bu hatadan sonra oyun donuyordu kilitleniyordu direkt @Yilmaz dediğini yaptım donma gitti teşekkürler

2 Beğeni

opera gx desteklemiyormuş F :sweat:

1 Beğeni

Gün geçtikçe ilginç modlar çıkmaya başladı :smiley:

2 Beğeni

Ben mevcut park kutusunu bile kaldırıp yerlerine 2 duba koyan modu kullanıyorum gerçekçilik için.

Ama bunu geri görüş kamerası olan araçların multimedyasına uygulayabilirse hoş olur.

Dostlar, kabin içini daha aydınlık tutmak için bir mod arıyorum fakat bulamadım. Özellikle geceleri aşırı karanlık oluyo, önerebileceğiniz bir mod var mıdır?
Ek olarak ATS için önerebileceğiniz varsa onu da yazabilirsiniz.

scania v8 770 için ücretli ses modu önerebileceginiz kim var
satın aldıktan sonra her oyun güncellemesinde tekrar mı satın almamız gerekiyor ses modunu ?

max2712’ye bakabilirmisin

1 Beğeni

bakarım satın aldıktan sonra her güncellmede satın almam mı gerekiyor ?

her güncellemede otomatik mail geliyor yeni sürüm(ücretsiz)

1 Beğeni

teşekkür ederim

1.58 güncellemesinde bu özellikler zaten gelmişti ama mod, oyunu biraz daha soft yapıyor. frkn64’ün eline sağlık.