Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Sağolasın adaş

Scania Highline RJL için bildiğiniz güncel kelsa ışık çubuğu modu var mı?

1 Beğeni

Hakikaten var mı ??

1 Beğeni

Ya Arkadaşlar Lütfen Şu Aracın Ön Panjurunda Black Piano Kaplı Hiçbir Mod Yok mu Yaa… Varsa Ne Olur Atın…

2 Beğeni

@kaplanemral Yüksek kabin için elimde var rengi kendin ayarlarsın :+1:

3 Beğeni

Komple Ön Panjursa yolla modu özelden abi.

Herkes selam,

Bir süredir üzerinde çalıştığım GPS Anten modunu bitirdim. Buradan indirebilirsiniz

Bilmeyen arkadaşlar için, bu eski bir araç takip sistemi, uydu vesilesiyle hem takip hemde sürücüyle içerde bulunan kocaman bir klavye desteğiyle iletişime geçebiliyordunuz. Çalıştığım yerdeki depoda buldum ve oyuna uyarlamak istedim. Umarım beğenirsiniz :slight_smile:

Oyundaki tüm SCS tırları ve birçok rework modlar ayrıca tabiki F-MAX içinde uyumludur.

15 Beğeni

ellerine sağlık üstad

2 Beğeni

Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim kantara yaklaşınca çıkan o bip bip bip sesinden kurtulmanın bir modu yada yolu varmı merzifon eşşeği gibi anırıyor lanet ettim isyan ettim artık

2 Beğeni

Şu modu deneyebilir misiniz? Ayrıca oyundaki çoğu sesi değiştiriyor. Tavsiye ederim.

2 Beğeni

Teşekkürler Deneyim İnşallah Kurtuluruz Sesten

1 Beğeni

Sinan abi kurtulursan haber ver de bende indireyim… :grinning:

Tam kurtulamadım ama sesi biraz kısmış ve 2 ye bölmüş bip bip ediyor duruyor bi daha bip bip ediyor garip olmuş dene bi :smiley:

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba. Piva’nın Scania dashboardı var paneldeki haneler gayet okunaklı bunu MP de kullanabilir miyiz? Veya kullanabileceğim bir mod var mı? Teşekkürler.

maalesef böyle modlar multide çalışmıyor

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Ellerine sağlık uzun zamandır bekliyordum :smiley: Eutelsat aslında ilk olarak gemicilik üzerine çıkarılmış,sonrasında 96 yılından itibaren çekici filolarına anlık kontrol çözümü için geliştirilmiş versiyonu ile piyasaya sürüldü @ONURKULL 'un dediği gibi resimlerden de göreceğiniz gibi kocaman bir kontrol paneli mevcuttu .

5 Beğeni

Evet iç üniteyide yapmak istiyordum aslında ama hurdacıya vermişler hepsini :sweat_smile: belki ilerleyen zamanda internetteki referans resimlerden yapmaya çalışırım.

4 Beğeni

Haritayı %100 yapma çalışıyorsanız bu modu kullanabilirsiniz 0.03% bir alan kalmıştı bunun sayesinde buldum

5 Beğeni

Muhammed husni’nin scanıa tourıng bus modu vardı.Moddan haberi olan var mı bir umut sormak ıstıyorum.Fixlendi mi ? :zipper_mouth_face: