eski ses euro 5 olan rusyada bazi dogu blok ulkelerinde mazot’un kalitesi yuzunden kullanilan bir motordu. ben oyle biliyorum dogrusunu bilenler duzeltebilir. yeni paylastigi ses avrupa’da kullanilan standart euro6 motor enjeksiyon sistemi farkli sadece mesela euro 5 motorda ses daha cigerli gelirken e6’da biraz daha sac kurutma makinamsi bir ses gelir bu da enjektorlerin sivi gaz karisimin cevre koruma standartlarina gore dusuruldugu yuzunden sanirim yanlisim varsa duzeltin
barbaros, Anıl doyurucu cevap vermiş. iki sesin temel ayrımı, şimdi aldım denedim, bu ses daha hakim ve daha tok. motordaki gücü daha net hissediyorsun. ses kalitesi de bi tık ötede. Özellikle de 4:36 da köprüye girerken ile başlayan kısımda bu daha net görülüyor.
kesinlikle doğrusun, ağzına sağlık.
Teşekkürler
barbaros bana mailini yolla abisi
Cok iyi olmuş
Arkadaşlar, Valey bu modla bu güne kadarki tüm ses modlarını tarihe gömmüş.
motor gücünü aracın içinde bu kadar hissettiren hiçbir ses modu yok.
Bu modun linki var mı acaba
Ücretli mod bu. Bi ara forumda çok oldu EVR nin bilmem ne modu olan var mı diye arayıp da bir başka birinin verdiğine şahit olduk. En son atılan linkten satın alman gerekir. Sonuçta ücretli, emek hırsızlığına girmesin. Yanlış anlama dip not olarak yazdım, şahsına bişey demiyorum.
Doğrudur ellerine sağlık. Vasily Volvo Fh4 460 seslerinden itibaren fmod için kayıtlara başlamış , diğerlerinden daha iyi olan mikrofonları kullanmaya başlamıştı ondan son kayıtlar diğerlerine nazaran kulağa daha hoş geliyor …
Aynasız sistemi nasıl taklit edecekler acaba…
şu dijital göstergeleri hiç sevmiyorum, maliyeti kısmak için dijitale geçtiler ama bazı markalar gibi dijital kadran çeşitliliği koymadılar.
onu izlemiştim, aynaların alt suportlarını kaldırmamışlar, adamın gözünü alıyor.
keşfettiğimiz yolları gri keşfedilmemiş yolları sarı renk yapan bir mod var mı ? gidilmeyen yollar daha rahat anlaşılır.
Rttbs dlcsi için gerçek şirketler modu var mı?
Yüzde yüz öneriyorum
https://enginevoicerecords.com/sounds/sounds-ets2/sfx-ford-f-max-euro-6
sevgili sisl abimizin gerçek şirketler modu var, steam atölye’den güncel olarak indirebilirsin adaşım.