nasıl yani hocam bu güncelleme yani abone olmadım ki teşekkürler
Yapilan güncelleme workshop yani atölye modu güncellemesi resimdede yazdığı gibi !
Ets2 topluluk sayfasına girip oradan abone olunan öğeler kısmından check yapabilirsin.
teşekkürler hocam hemen deneyiceğim
Steam kütüphaneden ets2 ye gel aşağıda workshop sayfasına gitmeni( sanırım topluluk dedim ) sağlayan bağlantı var;O sayfadan bulabilirsin.
buldum hepsinden çıktım ama gene 1.5 mb kaldı gitmiyor genelde 27.5 mb dolması lazım internet te iyi ben şöyle test ettim internet hızından mı diye ets 2 güncelenirken zula indirim 30 dk indirdi hızlı bir şekilde yani internette bir sıkıntı yok acaba neden 1 ay oldu oyuna giremiyorun
Hepinden çıkıp hala sorun varsa oyunu doğrulayıp bilgisayarı yeniden başlat bakalım olacak mi?
teşekkürler
Utanmana gerek buranın amacı bu
Steam > Kütüphane > Euro Truck Simulator 2 > Sağ Tıklama_Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Ön Bütünlüğü Dosyası Doğrulama
@HasanOfke abi bu akşam konvoy var mı yine?
hayır yok önümüzdeki hafta +++ sahura kadar vs. sadece cumartesi geceleri olabilir onun dışında akşamdan sonra bleki iki turluk yayın ama önemi yok
Adamların ömrü yolda geçiyor, fırsatını bulunca da topuklasınlar azcık n’olcak
Mesajlarda “amk” gibi küfürlere yer vermeyelim!
Bu ne anlama geliyor İyiki yer vermedik
Hedef Hungaroring.
Portekizmiş o P harfi ya
neyse tutmadı bir daha ki sefere artık belki başka bir markanın DLC’sini yaparız belli mi olur?
Almasak olmaz. Aldım gitti.
horoz güzelmiş
Alalım bari napalım
sağol hediye için