Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

haberi yazıyorum birazdan yayında olur çayımı alıp geleyim :smiley:

1 Beğeni

Sabırsızlıkla bekliyoruz ustam.

SCS Software’dan Yine Çok Önemli Açıklamalar! [Open House Prague 2018]
Renault Range T neden gecikti? MAN firması nerede yanlış yaptı? Kişisel dorseler geliyor mu? Dorseler özelleştirilecek mi? Veee yeni SES motoru!

https://www.simulasyonturk.com/scs-softwaredan-yine-cok-onemli-aciklamalar-open-house-prague-2018/

5 Beğeni

Hasan Bey Öncelikle Üslubunuzu Değiştirin . Sitenizde Yeniyim İnsanca Yardım Edeceğinize Kör Falan mısınız Diyorsunuz. Siteyi Bilmiyorum ! . Mademki Sabrınız Kalmadı Sayfa Yöneticisini Değiştirin . Burada Saçma Sapan Yorum Yapanlar Gözünüze Çarpmıyor da Benim Yazmam mı Göze Battı Hasan Bey ? …
İsterseniz Sitenize Girişimi Engelleyebilirsiniz İyi Akşamlar Dilerim .

bütün saçma sapan yorumlar gözümüze çarpıyor başkasının yorumuna okuyup saygı göstermeyen birine tekrar tekrar aynı şeyleri anlatmakla uğraşamam bye bye

4 Beğeni

beyle diyelim ki scs çalışanları size bir soru sordular ve ne istiyosunuz bu oyunu ne en güzel hale getirir dediler ama tek bi cavap hakkınız var
cevaplar ne olurdu ?
benim cevabı bütün ülkelerin gelmesi :smiley: uçuk oldu ama neyse :smiley:

Sürücünün gerçek hayattaki gibi hareket etmesi. Mesela tırdan inip hotele girip orda uyuması veya hotel olmayan yerde arkaya geçip orda uyuması, acıkınca durup bir yerde inip yemek alıp yemesi, dorseyi araca inip kendimiz bağlamamız, tırı yıkamamız, lastikleri kontrol etmemiz, kaputu açıp yağına ve suyuna bakmamız, camı açmamız, klimayı açıp sonra da üşüyünce kapatmamız… Daha bir sürü var ama aklıma gelen bunlar.

4 Beğeni

scs onları yapmaya kalkarsa altından kalkamaz bi süreden sonra onlar çok ciddi özellikler üzerinde uğraş gerektirir

Zaten bizimkide hayal kardeş. Gerçekleşebilecek hayaller ama. @Ibrahim_Aktas arkadaşımız yukarda kısacası SCS için hayalleriniz nelerdir diye sormuş bende cevap verdim.

1 Beğeni

güzel hayal :smiley: :smiley: inşallah olur :smiley:

1 Beğeni

Aga yapacak birşey bulamayınca ya yeni oyun yapacaklar ya da bunlara yönelecekler. Bunu DLC olarak yapsınlar fiyatı 300 TL olsun yine o DLC’yi alırım.

1 Beğeni

çok uçuk şeyler istiyorsunuz sizde ne isteyeceğinizi şaşırıyorsunuz yeminle daha durun bu sene bi tırlar,haritalar.dlc’ler gelsinde sonra bakarız önümüzdeki maçlara :smiley:

Abi böyle birşey gelse kim hayır der?

Ben bilgisayarımı seviyorum ölmesini istemem açıkçası :smiley:

O çıkana kadar bu bilgisayarlar çöp olur zaten. :joy::joy:

İngilizce altyazı mevcut.

yukarda paylaşıldı bu zaten

Beyler peru map 1 31e uyumlumu

yeni kasa iveco stralis vermişler buna yenileme geliyor zaten söylentileri vardı ohh hem test edecekler hem iş görecekler

3 Beğeni

Oley be iveco <3

1 Beğeni