Hadi bakalım inşallah bekleyip göreceğiz
Bence bu olay olmalı. Böyle uzun bir trafiğe girmeliyiz.
@sparteam kardeşim ben yeni çıkacak olan harita dlc sinden bahsetmiştim 1.31 güncellemesinden değil onu biliyoruz zaten etkinlik sonrasında çıkacağını neyse herşeyin hayırlısı bekleyip göreceğiz kısmetse inşallah
Hayırlı geceler olsun
Pardon hocam. O zaman ufak bir yanlış anlaşılma oldu.
Önemli değil hocam olur böyle şeyler
Çıkmazsa bütün parka yemek ısmarlarsın artık.
Bekleyelim o zaman.
yine halen gereksiz muhabbetler dönüyor bu haftakı paylaştıkları blog tartışılacak bir tarafı olmadığı için kimse bir şey yazmadı artık önümüzdeki bloga bakacağız
Bende isveç etkinliği için harici WOT işi bakıyorum bulamıyorum. Genel bir azlık var. Ayrıca WOT iş haritasındaki daire(kapsama alanı) yi yeni farkettim
Sorun: Harita DLCleri World of trucks a bağlı değilmiş;
Çözüm şu
https://m.facebook.com/eurotrucksimulator2turkiyefan/posts/1825084664182638
Nasıl bağladığını göstermiş hasan abi .
Çözüldü demiştim ama anlatıldığı gibi yapıyorum ama bağlayamıyor.Kırmızı ünlem işareti çıkıyor, başka bir hesaba bağlı diye. Başka bir steam hesabım ile de ets2 ilk çıktığı zaman aldıydım. vardı Wotr bağlamıştım galiba bilgisayarı değiştirince onu yeni hesaptan kaydettim. Bugüne kadar sorun çıkarmamıştı. Birsürü Wotr etkinliği de yapmıştım dlcler ile. şimdi bağlayamıyorum.
ETS2/ATS mouse imleci kapatma yolu var mı?
Peki kardeşim yarın bekleyip görcez.
Muhtemelen 1.31 güncellemesinden sonra krone trailer dlc çıkaracaklardır bence çünkü uzun süredir bu dlc üzerinde çalışıyorlar. Ki tabiki sadece bunun üzerinde değil yanlış anlaşılmasın. Umarım dediğim gibi çıkar.
Bu çekimlerin amacı ne acaba? Dorselerle arasındaki bağlantıyı çözemedim.
Arka planda yatmadıklarını ,çalıştıklarını ;topluluk üyelerini bu konuda tatmin etmeye çalışmak vs.
Basit gibi gözüüksede iyi bir şey…
Kardeşim gece yarısına yaklaşıyor. Hala aynı fikirde misin?
Gece yarısı derken? Hayrola yaw parti mi var