Acaba 1.31 de range t veya man euro 6 gelirmi . Ikisinden birini güncellemeye dahil etseler iyi olur aslında . Diğerini daha sonra eklerler
O kadarı SCS için çok fazla olur. Sonuçta adamlar dorse kablosu getiriyor ya .Büyük bir yenilik
belki bir sürpriz yapılabilir
@HasanOfke abi olmuyor ama böyle ya. Gelir mi gelmez mi? İşkillendim bak şimdi? Bütün gazetelere haber verin. Ana sayfayı buna ayırsınlar. “SCS Euro Truck Simulator İçin yeni tır geliyor” ana başlık.
@sparteam vakıt doluyor ama bir şey yok
Ben ümidi kestim. Bir daha hissetmek yok. Tövbe ettim.
Şuraya gizemli bir sim çizsin kılıç abem…
Neler oluyor amca konuşsana?
SCS amca bugün de birşey paylaşmadı.
Star TV’de yayınlanan BÖRÜ dizisinin 5. bölümünde Turan karakterini canlandıran Emir Benderlioğlu rol icabı istihbaratçıların sorularını cevaplarken “Ben kimim biliyomusunuz Avrupa Kamyon Simülasyonu puan lideriyim” diyerek ETS 2 göndermesi yaptı.
https://www.simulasyonturk.com/boru-dizisinde-ets-2ye-selam-gonderildi/
Pek puan lideri olmasa da buyrun World of Trucks profili
SCS bugünde sessizliğini bozmadı. Yarında birşey demezse haftaya büyük birşey gelebileceğini düşünüyorum. Geçen gün yanıldım umarım bu sefer hislerimde yanılmam.
Yaw Arkadaş scs burayı neden yolu açmıyor. sanki işciler belediye para vermiyor da işcilerde burada çalışmıyor gibi… Scs burayı ne zaman açarki aynı ats deki yol olayları olsa bunda keşke
aslında tırdan inebilsek cam açabilsek dorseyi bırakırken inip kapaklarını açmamız gerekse çok güzel olur
Paylaşsın ATS ile ilgili haberde göreyim sizi
Tırdan inip fazla uzaklaşamayacak şekilde etrafında dolaşabilsek güzel olur fakat dorsenin kapağını açmak bize düşmez bence. Çünkü biz dorseyi alıp başka bir yere götürüyoruz yani dorse bizim değil. Kendi dorselerimiz ile taşımacılığıa başladığımızda böyle bir özellik güzel olabilir. Tabi fizik motoru buna uygunsa.
Dediğinin aynısını “On The Road:Truck sim” yapmaya çalışıyor. erken erişimde şuan.
On The Road
simulasyontürk haberi
Bir oyunda daha vardı böyle trafik araçlarının dibine gelip bir tuşa mı basılıyordu; o AI aracını sürebiliyordun. hangisiydi o?
Serviste yada fakli yerde arac yikama falan olsa. Gorsel olarak arac kirlenmesede en azindan oyle bir hava yaratilsa servise geldigimiz gibi yikamaya gitsek.
King of the road olması lazım.