bana daha gelmez gibi etkinlik bitince gelir gibime geliyor
videoyu izlerken mercedes mp4 ile gezdiği sıralarda koptum yarıldım resmen
Beyler şirkete bir şöför bide araç aldım arakadaş bi işi 1 saat diyor mesefa 300km niye böyle
Kardeş az sabırlı ol. Bizlerde bilsek burada paylaşılır. Nisan’ın sonuna kadar paylaşılmış olur.
Ets 2 ve ATS için 1.31 güncellemesi duyuruldu. Muhtemel Nisan ayı bitmeden gelir diye düşünüyorum.
Kardeş biraz sabırlı olsan. Belki isveç son haftasi bitmeden 3 haftasinda başlar yada isveç bittigi gün 1.31 yayınlar. Sabır diye bisey var sabırlı ol biraz
SCS Software’in politikası artık bu yönde, her şeyden emin olmadan tarih verilmiyor … Yani diyeceğim o ki SCS , Blog yazısında bize tarih vermeden ne ben bilebilirim ne sen nede hasan abi …
Bence bu beta tarihini Selçuk abi (SISL)'de bilmiyordur. Son yayında bilmediğini söylemişti çünkü. O bilmiyorsa hiçkimse bilmiyordur. El mahkum bekliycez arkadaşlar. Bizlerde sabırsızız ama beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok.
Güncelleme tarihi için yine gereksiz yere yorumlar dönüyor çıkmadan birkaç gün önce bilebiliriz. Güncelleme tarihi bilmek de bir şeyi değiştirmez. Açıklamada etkinliğin sonuna doğru başlayacaği belirtiliyor. Buradan tarih çıkarmak zor değil.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=202722
bu linkte TEDİT diye bi mod var kendi kişisel dorseni alma modifiye etme falan var herhalde ama bi türlü çözemedim tam olarak nasıl çalışıyor bilen kullanan var mı bi yardımcı olabilir mi ?
nasıl çalıştığını biliyorum yakın zamanda videosunu çekeceğim
blog yayınlansada konuşsak
Benim içimde bir his var. Bugün bir blog paylaşılacak ve çok önemli bir blog yazısı olacak bu. Günlerce konuşulacak hatta. Hadi bakalım. Hayırlısı…
çok iyi olur kesinlikle bi türkçe video lazım
Oyunla ilgili binde bir doğuyor ama normal hayatta doğduğu zaman genelde tutuyor. Ama ben burda kesin tutar demiyorum. Sadece içimde öyle bir his var.
Bence öyle hissetmenin sebebi @sparteam scs blog sayfasına baktığımızda her 3 günde bir blog paylaşılmış. Muhtemelen bugün de blog paylaşabilir gibi. Bekleyip görücez.
Olabilir. Bilinçaltından kaynaklanıyor olabilir. Ama içimde öyle bir his var.
Umarım hislerin doğru çıkar diyelim o zaman😊
İnşallah…
Acaba 1.31 de range t veya man euro 6 gelirmi . Ikisinden birini güncellemeye dahil etseler iyi olur aslında . Diğerini daha sonra eklerler