Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Arkadaşlar selamlar Tmp de bizzat ben arkadaşım satın aldık yeni dlc yi fakat ben onun aracındaki led ışıkları görüyorum ama o benim ışıkları görmüyor dlc ışıklarını oyun dlc resmi sorun ne olabilir.

can bunu tmp konusuna yazman lazım ikincisi herkes de öyle siz de sıkıntı yok tmp fps düşüyor diye lambaları local mod tarzında sadece senin görebileceğin şekilde güncellemiş belki ilerde değişir

1 Beğeni

yeni güncelleme geldi artık o sorun kalmadı

1 Beğeni

oyunda birkaç hata varmı anlayamadım singleda yaşayan varmı yazarmısınız
Volvo bu tamponu seçince ön tampondaki ışıklar aracın altına geçiyor… single giremiyorum oyun deliriyor

Ets2mpde kirkenese çıkıp oynayanları okulda rehber hocalar çağıracakmış ha bir de sanal şirketçilik yapanlarda veli toplantısı olacakmış. Cd yolunda trollük yapanlar disipline…
Ben demiyorum vallah

4 Beğeni

Selçuk abi bir önerim var. Scania next genler de HS-Schoch barlar kullanıldığı zaman kornalar kullanılamıyor. Holland Style ışık kutuları slotlarında da kornalar büyük olduğu için yer almıyor. Holland Style pack içine scania next gen için kapı üstü korna slotu eklenemez mi? İyi bir çözüm olabilir.

1 Beğeni

Kahinliğimi konuşturayım😁 GTA 6 çıkacağı zaman ecs çıkacak ya , pcye çıkacağı zamanda bence kamyonlar gelecek bence.

2024 sonu ve 2025 sonu yılbaşı yayın başlıklarından sadece rigid şasi konusunda blog gelmedi, gösterilen araçların ve atsdeki tankerin hazır olduğunu varsayıyorum

IAA26 olacak tekrar hatırlatayım

edit: bağımsız süspansiyon modülünü unutmuşum, tam entegre gelmedi, otobüsler ve arabalardaki kütüklük o yüzden

3 Beğeni

tires deformation

1 Beğeni

Bir kaç güncelleme önce bozdukları yakıt tüketimini herhalde düzeltmeyecekler yakın zamanda.Tüketimi fixleyen bir mod var mı acaba ?

1 Beğeni

Ona ne oldu ki? Çok mu yakıyor?

Galiba araç motor arızası verince yakıt çok gidiyormuş öyle biliyorum ben

Doğrusu bu zaten cdsden mi görmüşler zuahhahahah

Hayır araçlar çok az yakmaya başladı normalinin altında

Süper mazot buldular herhalde.
:rofl: :rofl: :rofl:

Shell’in katkılı yakıtlarından var o yüzden bitmiyor :smiley:

Ben de uzun süredir oynamıyordum dikkatimi çekti mazotun daha az gitmesi. Ama öyle uçurum fark da yok gibi. Ortalama 28-30 litre gidiyor mesela 100 kilometrede. Yeni MAN 640 beygir var. Gerçekçi kullanıyorum, hız sınırlarına uyuyorum her zaman.

Ben sadece otobüs modlarıyla oynuyorum yakıt 14 15 lere indi

https://x.com/i/status/2075234972768649560

Kudurttu

1 Beğeni

Ne şaşırtıcı bir haber. (!)