Bizim niye tırımız yok park olarak
Alalım bi tane aydarız
Topluluğumuzdan en son bir hikaye paylaşmamızın üzerinden epey zaman geçti ve bugün size bir yenisini daha sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu sefer, Euro Truck Simulator 2 hayranı olan ve sanal kamyonculuğa olan tutkusunu gerçeğe dönüştürerek gerçek kamyon şoförlüğü ehliyetini alan Türkiye’den Arda’yı takip ediyoruz!
Oyuna getiremedik bari önünde foto çekip blogda paylaşalım mı dediniz? Actros’lar nerde olm?
Böyle bir DLC nin var olduğunu şimdi hatırladım valla. Olumsuz verenler yapay zekadan şikayet etmiş. Bende de refakatcı araçlar kafasına göre gidip birilerine vuruyordu. ![]()
Hacı o da bir şey mi scs kendi canlı yayınında eskort arabalar sürücüyü terk etti devam etmediler yola. Eleman yolun geri kalanını tek başına devam etmek zorunda kalmıştı
yapay zekayı beceremiyorlarsa dlc’yi sürülerbilir eskort araçlar olarak düzenlesinler, tmp o araçları aldı sürülebilir yaptı.
O dlc’nin de elden geçirilip yeni yükler eklenmesi lazım ama sanmıyorum.
1.59’da oynadığımda eskort araçlar trafikte abartısız 10 dk falan ilerlememişlerdi ben de 0 kamerasıyla önlerine spawn olup yola devam ettiğimde uyarı verdi. Sonrasında iki eskort aracının arasına tekrar spawn oldum ilerlemeye başladılar. Garip hatalar, buglar var. Özellikle bazı yükler şeritten taşıyor, 1 gidiş geliş yollarda sıkıntı oluyor. Gözden geçirilmeli.
Bu akşam oynarken dikkatimi çekti. Servis yolları olayını kaldırdılar mı? Oyunda denk gelmedim hiç. Ayatlardan kapattığımı düşündüm açayım dedim ama orada da o seçenek yok.
sifir kamerasiyla sacma sapan isler yapip olana bitene bug diyorsunuz ya tebrikler ne diyeyim… developer kamerasi o… oyuncular icin degil, sifir kamerasiyla yapilan, konsol ile yapilan hic bir degisiklikte olan seyler hata falan kabul edilmez.
bug dediniz de volvodaki hatalar düzelmemiş…
mod yok.
kabin içi zarın biri tavana biri direksiyon içine gidiyor + alçak led li tampon da tırın altında yanıyor
Yol boş olduğu halde eskort araçların trafikte ilerlememesi?
yanlış hatırlamıyorsam devre dışı bırakılmıştı yakın vakitte
servis yolları cezalandırıldı. cezasını çekecek adam olursa geri döner.
şehirdeki sanayi bölgesi içinde bulunan 20 adet company’nin kendi arasında iş almaması için yapay zekaya permütasyon hesabı yaptırıp verdiği listeye göre cmd komutuyla tek tuşta dosyaları silme keyfi.
Seni hiz sinirinda tutmak icin o…
https://www.instagram.com/p/DavVRJYCGZq/?img_index=1&igsh=cXZvdTRmNHViaHQ1
Yorumları açana kadar olan o kısa sürede topluluk etkinliği sandım. ![]()
Kategrorilerin çoğu fake. Değiştirmişler. Oradan belli oyunla ilgisi olmadığı.