Allah affetsin ama o tabela modeli ne ya. Copyright’ı olmayan tabela tasarımı bile saçma sapan yorumlanmış üzdü
2kda 200 ölçek kullanabilirsin. Çözünürlüğün arttığı için ölçeğin pek bir anlamı kalmıyor
Şöyle modifiyeye Hollanda işi jant da getirseniz nolurdu ya.
bu sadece dafa özel mi yoksa diğer araçları da kapsıyor mu acaba
Diğer araçları da kapsayacak diye biliyorum. Türkiye saat 19.00 da yayın başlıcak o zaman net bilgi olur
Diğer araçlar için de var. Yılbaşı yayınında göstermişlerdi. (Link yayının o bölümüne gider.)
https://www.youtube.com/live/Djz54Bi1Xek?si=mUG4rSMHRBZbd7Ii&t=6420
Selçuk abi canlı yayında. Kabin içi aksesuarlar ve kemik direksiyonda eklemişler
Dlc’de kabinin içindeki parçalara,yeni iç mekan malzemeleri uygulanmış herhalde.Şu anda mevcut scania direksiyonunun orta kısmı gölgede böyle görünmüyor.Ayrıca korna çok iyi olmuş. ![]()
Boyamalar dışındaki parçalar için alacağım gibi. Jantlar yok maalesef, aslında jant paketinde var ama dış kısmı beyaz görünmüyor metal renginde.
2.01 dolardan çıktı.
Çoğu modun kökü kurudu. Sisl megapack ve jant modları hariç diğer aksesuear modları tarihe karışacak gibi.
Böyle bir şeyin gelmesinin asıl sebebi konsolda modların olmayacak olması. SCS de buna mecbur kaldı. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Şu paspaslara niye animasyon gelmiyo ya
bence kurumadı ne varyantlar türetirler bunlardan şimdi vizontele halayı çekiyorlar
Skin paketi DLC’lerinden uzuuuuun zaman sonra bu tarz bir DLC görmek ilaç gibi geldi. Sonunda gerçekten oyuncuların alıp kullanacağı keyif alacağı bir DLC çıkmış oldu. Sayısı artar umarım.
Edit: DLC’yi aldım, inceledim ve beğendim. Keşke iç aksesuar olarak araç tuning DLC’lerini alanlara özel (yani hem bu DLC’yi hemde aracın tuning DLC’si olan kullanıcılar için) custom interior olmasını çok isterdim (ya da başka ayrı bir DLC olarak). SCS’nin kendi yaptığı, kaliteli, FPS katili olmayan holland style kabinler. Düşününce kozmetik olarak çok satacak aslında bir çok DLC var…
Dedıgın cok dogru ısıklar harıka asık oldum.Selçuk abi 1.61 tarih demişti acaba ne daha da heyecanlandım uzun zaman sonra.
HS Schoch bump bar normalinde eklenen parçalar hs schoch bump led boyalı bara geçince aksesuar yuvalarına yerleştirilmiş gibi parçalar takılı geliyor mevcut ledlerle çakışıyor foruma ulaşabilen bildirebilir mi
edit: tüm hs schoch için aynı durum
edit2:direksiyon çeşitleri Scania streamline/topline için yok
Tmp’de denedim öncelikle onu söyleyeyim… Zarlar sapıtıyor, iç kabin zarlar deneyen var mı?
Eski kasa Scania lar bakım altında 1.61 eğer tarihe geçecekse Scania rigid olarak oyuna gelmeli Holland style 1.60 ta gördüysek 1.61 farklı olmalı