Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Duvardaki haritaya bakan var mı?

1 Beğeni

Daha net olan resim

3 Beğeni

Türkiye haritası sanırım

2 Beğeni

Sahnenin Analizi
​Gamer/Geliştirici Ofisi: Masanın üzerinde “World of Trucks” logosu, bilgisayar ekranında tır görselleri ve raflarda kazanılmış kupalar ile madalyalar görülüyor. Bu, oyuncunun veya bir tır şoförünün kişisel alanı gibi tasarlanmış.
​Yol Haritaları: Sağdaki mantar panoda Avrupa ve Amerika haritaları üzerinde işaretlenmiş rotalar ve fotoğraflar var. Bu, oyunlardaki binlerce kilometrelik yolculuklara bir atıf.
​Huzurlu Bir Veda: Karakter, ayaklarını uzatmış, ellerini başının arkasına koymuş bir şekilde boşluğa bakıyor. Bu genellikle büyük bir projenin tamamlanması, bir etkinliğin sonu veya uzun bir yolculuğun ardından gelen dinlenme anını simgeler.
​"…we’ll be back" Yazısı: Alt kısımdaki “Geri döneceğiz” ifadesi, bu sessizliğin kalıcı olmadığını, yeni bir güncelleme, yeni bir DLC (harita genişlemesi) veya bir sonraki büyük duyuru öncesi verilen bir mola olduğunu gösteriyor.

5 Beğeni

Merhaba Türkiye Haritası Anadolu dlc istiyorum 1.60 lütfen

Haritalarda bişey yok ben bakmıştım standart harita ve birkaç wot dan alınma fotolar var hepsi o (mesela tünelden çıkan Scania fotosu sorsa paylaşılmış ordan alınmış)

1 Beğeni

Öyle bi dünya yok. Anatolia DLC gelecekse ve ülkenin tamamını yani doğu kısmı dahil yapılacaksa (çünkü Sinop’tan Antalya’ya kadar ülkenin yarısı yapılma ihtimali var, umarım böyle olmaz) en erken 1.67 ile yani 2028 2. Çeyrekte gelir.

Cok sıkıldım dedim

Türkiye haritası evet doğru

Daha duyurulmadı bile sakin

Hayır. California, Arizona ve New Mexico. Dikkatli bakınca belli oluyor.

1 nisan şakası yaptı mı? SCS :smiley:

1 Beğeni

Onlar ya unuttular yada yapacak şaka bulamadılar.

1 Beğeni

Alex X gönderilerinde kendince yaptı , oyun içi resimler yerine paint terk bişeyler karaladı

1 Beğeni

Arkadaşlar son sürümde virajlarda araç çok yanlıyor, devriliyor. Ne yapmam lazım? Ayar ya da mod var mı?

valla evr’nin fizik modunu kullanıyordum sorun ondan kaynaklı sandım ama vanilla fizikler de allahlık olmuş diğerlerini hiç denemedim şu an için bi çözüm yok gibi

Hep bir şeyler bozuluyor. 2 dk oyun oynayalım dedik içine ettiler.

1 Beğeni

1.60 değil de 1.70 gibi gelmesine ne dersin? :handshake:

1 Beğeni

Kral pop’un radyo linki patladı, varsa elinizde livestream.sii dosyanızda kral pop’un url linkini atabilir misiniz? URL’lerin hepsi çalışıyor 3-4 alternatif de buldum ama oyun okumuyor ses hatası veriyor konsolda.

2 Beğeni

Bende test ettim url linkleri çalışıyor ama iki oyunda da hata veriyor. Büyük ihtimal güncellemeler ile bir yerini bozdular. Diğer radyolarda sıkıntı yok. Sadece Kral FM/Pop…

1 Beğeni