Exa radyo uygulaması kullanıyordum eskiden. Ona radyo bağlantılarını ekleyebiliyorsunuz.
Aslında alternatif çokta oyunun içindeki radyo bir tık kolaylık sağlıyor. Tek sıkıntısı kanalların bazıları zamanla patlayabiliyor.
Scs’nin Türkiye duyurusundan belli ki İngiltereden sonra rework yapılacak yer going east dlc olacak gibi duruyor.
Part 2 geldi video dakikası 4:29 itibaren
5:13 osmangazi köprüsü ne alaka a
Konsol konusu nihayet yıllar sonra geldi.
çıkarmalarını geçtim tanıtmaları bahsetmeleri bile yıllarca sürüyor ![]()
-Tahmin edildiği gibi 30 yıllık motor ilk kez konsollar yüzünden modernleşiyormuş. Takılmalar falan az olacakmış. Memory konusunda falan baya teknik konuşuyolar. Programcı olmadığım için tam anlamadım fakat daha iyi olacağı kesin.
-Jakubun dediğine göre arayüz ve deneyimde biraz daha yapılacak iş varmış. Ama ilginç olan önümüzdeki aylarda ses alanında bir şeyler gelişecekmiş. Ben artık kanmıyorum fakat birşeyler değişebilir belki. (19.dakika.)
-Çıkış tarihi bitene kadar yok. Kesin bu sene çıkmaz.Seneye muhtemelen.
1.59 tam sürüm çıktıktan 1-2 hafta sonra çıkacağını düşünüyorum. Benelüx Rework yayınlandıktan sonra Holland Pack iyi olurdu.
streamline ve r 2009 da gelirse tadından yenmez
Buradan @SiSL Bey’e bir talebimi iletmek istiyorum. Oyundaki kornalara 1.40’lı sürümlerden itibaren bir şey oldu, muhtemelen FMOD güncellemesinden sonra falan. Eskiden kısa kısa basabiliyorduk kornaya, bi-bip şeklinde. Şu an ne kadar hızlı basıp çeksek bile tuşa, korna belli bir uzunlukta çalıyor. Bunla ilgili SCS Forum’da konu açmıştım ama log falan istediler, bug değil dediler kapadılar. Konunun linki de burada, karşılaştırmalı video falan da koymuştum:
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=323889
ATS’de denemiştim bir de, orada böyle bir problem yok gibiydi. Bu durumu ilgilisine iletebilirsen çok minnettar olurum.
istediğin bi-bip şeklinde ki his güncel volvo ve iveco sway içinde ayarlı, tek kuralın havalı korna bağlamayacaksın şehir kornasını (H) çalacaksın, diğer araçlarda niye yok dersen karşılaştırdığın sürümdeki ses kaydı/kayıtları günümüzde de kullanılıyor olmasından kaynaklıdır yani aslında hata 1.31 sürümündeydi FMOD geldiğinde o örneği uzun haliyle çalar oldu, aynı muhabbet motor seslerinde de dönüyor şimdilik tek çaren paket halinde olan modları kurmak veya FMOD programını biliyorsan kendi modunu üreteceksin.
Bu kadar skin yetmez bize fazlası gerekir.
Beyler biliyorsunuz Tr’nin büyük çoğunluğunda bulunan 2 şeritli duble şehirlerarası yollarda kavşak, tali yol vb. bağlantılara yaklaşırken tabelalar 90-70 ve bazen 50’ye kadar düşüyor, sonra da siyah beyaz çapraz çizgili tabelayla eski hıza dönebilirsin diyor. Şimdi yazarken bile utanıyorum ama hepimiz de biliyoruz ki gerçekte buralarda yavaşlayan kimse yok, oyunda da sağ olsun AI tabela görünce şimşek hızıyla hız düşüyor, sürüş zevkini biraz bozuyor.
Oyunda hangisini yapmak keyifli hissettirir;
A) 90-70 mi
B) 90-80-70 mi
C) 90-80 mi (oyum bundan yana ama gerçekte 90-70)
D) 90-90-90 yani oyna devam mı.
90-90-90 tabiki öbür türlü kafayı yersin
5-10dk arayla kavşak yada gişe çıkacağından zaten yavaşlayacağız dert etme
1:1 harita için mi? eğer öyleyse güzel tespit.