anlaşılan iki tarafta bir sonuca varılmayacak o zaman konuyu temizleyelim bu yaşananları unutalım. bu eleştiri muhabbetleri hiç bir zaman yapılmasın kesinlikle ![]()
konuya kimse dahil olmamalıydı hele de sen. hakaret yok, kin yok! eleştiri var, seyir zevkinin içine ettikleri iki araç var! var da var! ama naptınız, adam öksürse, olay bize patladı. yahu, diyelim ben haksızım ki değilim. hadi öyle say! bunca gencin youtube’da Twitch’de sorduğu dünya kadar soruya hangisine tepeden bakmadan konuştu o adam? Amerikalıların da awk. Çözümsüzlüğün Nirvanası, eleştiri yapan herkese yafta yapıştırmaktır Hasan. konuyu kapatalım. Kimseye bi faydası yok. Çünkü lanet olası bir coğrafyada yaşıyoruz.
ortada eleştiriyi kin güderek yazmak vardı. ee öyle olursa ikili konuşmada normal davranmaz.
@TurkTrucker54 hala orada burada dediklerine değiniyorsun. bize ne diyoruz. o şekilde belirttiğin halde cevabım aynı olacak. kimse sana o araç grbundaki eksiklikler için bir şey demiyor. ama işin olayı bitmiş gitmiş. sen başka meseleye harmanlayıp sanki burası mahkemeymiş gibi çözüleceğini sanıyorsun.
Ya ota boka takılıyorsunuz olm sizin burada yazdıklarınızın etkisi yok ki aw çok takılıyorsanız gidin ucuz yollu bi vr alın kafanız rahat etsin bu kadar gerçekçilik arıyorsanız. Atı alan üsküdarı geçmiş sizin burada bir şeyler yazmanızın anlamı yok ki aw niye bu kadar heyecan yaptınız moruk ![]()
pavel 2025 yılını boş geçirdi cds için de aynısı olmasın
vr önerisi alalım senden yakın zamanda almayı düşünüyorum ![]()
vallah hocam sen fazla dertleniyorsun bu meselelere snowy, promods falan. gerek yok yani.
@canko öyle zaten
pavel yine yapar son hamlesini geçen sene yaptıkları gibi ![]()
Ya bu tartışmayı gereksiz yere başlatan ve huzuru kaçıran kişi zaten yıllar önce topluluktan banlanan @faruk1984 bu kişidir. (yeni hesabı @TurkTrucker54 ) Bu kadar anormal olmasının sebebi o zamanlardan biliniyor. Sanal şirketlerden vs. bu yüzden zaten uzaklaştırılmıştı. O yüzden çok üstüne gitmemek gerekiyordu(!). Yancılar da zaten çifte hesap takılan trollerden biri @batuhan2941 yan hesabı @Ayhancabey ve nedense hemen susturma cezası alınca bir hukuk bürosuna gidip spam yorum atacak kadar karaktersiz. Sonra niye burada sert giriyormuşum. Saklanmaya çalışmayan eleman sizce saçma sapan yerlere girip inatla kin güderek yorum yapar mı? İnatla anlamamazlık yapar mı? O kadar insan girip çıkıyor. Sahtekar ve sürekli başka bir hesabı olan aptallara yer yok.
@batuhan2941 bunu yapmaman gerekiyordu. Ama senin karakterin bu.
benim admin olduğumu unutuyorsunuz kardeşlik ahahah
vay anasini ya ! yorumlari okudum ve omrumden bosa giden zamana yazik.
bu forumun amaci " niye oyle yaptiniz " sorusunu degil
" keske boyle yapsalardi " daha iyi olurdu ! gibi fikirleri paylasip kendi aramizda konusmak icin var.
tutmus scs yi burada yerin dibine sokuyorsunuz, adamlarin umrunda degilsiniz !
Burada SCS ye yapilan yorumlar derlenip toparlanip onlara iletilmedigi icin kendi kendimize vakit oldurmus oluruz, o nedenledir ki yukarida yazdigim forum amacina uygun hareket edelim. iyi forumlar.
Benim olduğuma dair kanıtların nedir? Ayhan hesabının bana ait olduğuna dair o Google hesabının bana ait olduğuna dair kanıtın nedir? Gece Senin evine hırsız girse yine suçlusu ben olacakmışım herhalde. Benim işim gücüm yok bu mevzularla mi uğraşayım? Dün akşam zaten bir şey yazmadan mute yedim bir tane bile yorumum geçmez olayla ilgili. Olay haricinde bir tane yorumum var o da tarafsız olarak @TurkTrucker54 in tek başına olupta 3 kişinin tek bir kişiye dalmasını doğru bulmadığımı söyledim.
Bu kadar yazıyı görünce aha pavel oyunla alakalı bir şeyler yaptı dedim. Son yazıda tam şöyleydim.
Abi bu kadar uzatmanın alemi yok yani forumdayız burda da ağzımızın tadıyla eleştirelim eleştirilelim. Ama bu kadar vatan millet sakarya meselesi kadar yükselmenin anlamı yok yani…
Hala kanıtın nedir diyor bir de gidip avukata yazmış spam yorumu cahil cesareti işte son sürat gidiyordun duvara vurdun geçmiş olsun.
Hata yapmanı bekliyordum. Yaptın hem de başka biri yüzünden trollüğün yüzünden
kanıtı tebligat gelince bakarsın.
Canı sıkılınca sürekli hesap açan trolün birisin. Saygısızsın.
Daha adını ve bilgilerini vermedim söyleyince dava açmak isteyecek.
Hala admin olduğumu nasıl unutarak takılıyorsunuz anlamıyorum gerçekten ![]()
Ben size bir şeye bile bile göz yumduysam siz hata yapın diyedir.
Özür dilemek yerine hala salağa yatıyorsunuz faruk kardeşlik abinizle
hani niye gelip yazmıyor? galeyana gelip salak salak muhalefet ediyordunuz olmadık şeyler için?
madem saklanacaksınız bu aptalca şeyleri niye yapıyorsunuz? bütün yorumlar kalacak silmeyeceğim. en çok okunan konuda bunlar olacak. zaten başka bir şey yapmıyoruz. bu devirde böyle salaklık inanılmaz.
Tutuşunca Google yorumlarını kaldırmış. Dün gece yemlemek için sana Steam’den yazdım. O an silseydin bir şey yaptırmayacaktım. ![]()
Sen kendini dev aynasında görmeye devam et. Seninle görüşeceğiz
adminsin ama ADAM DEĞİLSİN! simülasyon dünyasının en leş ortamını sen oluşturdun. Kimseyi dinlemedin, binlerce trolü ETKİLEŞİM uğruna doldurdun. Sen kimsin de senden çekinecek insanlar. Kendine basınım ben diyen de sendin. Sen busun işte. Fazlası var eksiği yok. Zaten doğru birisi değildin olamazsın da. Davul senin tokmak senin, istediğin gibi yönlendiriyorsun bu güne kadar yaptığın gibi. Alay etme kültürünü burda başlatan da sendin! Çöplüğün de senin olsun şakşakçılarin da. Değişmezsin, şu ortamı kendin de trol olarak bitirdiniz, bravo lan sana ![]()
![]()