Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Faruk saklanma kardeşlik :slight_smile: sebepsiz yere ortamı geren kin güden sen olduğun için boşa yazıyorsun. Seni kimse hatırlamıyordu umursamıyordu bile. Düzgünce gelip hesabımı açtırmak istiyorum diyebilirdin ama sen hiçbir yerde barınamıyorsun. Benim yazdıklarımda bir sorun yok. Her şey ortada. Şahıslarla problemin var fov mov milleti kekliyorsun. Korsan mod sitelerinde takılmaya devam et. :slight_smile:

Yani normal bir kullanıcı değilsiniz o yüzden buraya ne faydanız var ne katkınız. Trolsünüz. Her yerde yasaklanan tiplerin hiçbir yerde barınmaya hakkı yok. Sahte hesaplarla takılanların neyine saygı gösterelim. Ben her şeyi gerçek adımla yazıyorum. :smile:

1 Beğeni

Her ikisi de yasaklandı. Bu siteye ve şahıslara zarar vermeye devam ettikleri sürece bütün çift hesapları ve bilgileri ile mahkemeden başka yolu yoktur. Zaten biri alışık mahkemelerde sürünmeye :slight_smile: Dediğim gibi ben size yol vermek için müsade ediyordum.

3 Beğeni

Ya Falcon’un yeni sürümüyle uğraşıyordum yazı yazayım diye setupu falan kaldırdım Valla uğraştırıyorsunuz adamı. Şu gerçekçilik muhabbetiyle ilgili önceki mesajlara çok bakmadım kamyonun içindeyken derinlik algısı vs. denmiş. İnternette ucuza VR’lar var ikinci el Rift S tavsiyemdir. Sanki dürbünle bakıyormuşsunuz gibi görürsünüz donanım kalitenize göre de çözünürlük ayarlarsınız sisteminiz kötüyse kasar masar ama en azından gerçekteki gibi hissettirir daha da monitörün yüzüne bakmazsınız. Yanına da yoksa direksiyon seti yapıştırırsınız sen sağ ben selamet.

Hepinizin keyfi yerinde akşam okulunuzdan işinizden eve gelip dal d*şşak yayıla yayıla rakipsiz bir oyun oynuyorsunuz bundan ötesi zaten git ehliyet al sür aw. :slight_smile: Çoğunuzun hayatında üstesinden gelmesi gereken ciddi sorunlarınız yok, başınızı ağrıtan şeyler yok, keyfinizi bozan şeyler yok. Ya öyle olsaydı? O yüzden kıymet bilin biraz da dertsiz başınıza dert arayıp elinizdekini de itin şeyine sokup çıkartmayın. Şu muhabbetler F-Max’ten sonra bize artık komik gelmeye başladı zaten. Kimsenin kimseye şakşakçılık yaptığı falan da yok kıymet bilin eleştirmek başka şey burada insanlara hakaret etmek başka şey komik olmayın. Harita marita mod vs. takılıyorsunuz, yapabildiğiniz tek şey bunlar zaten deşmeye gerek yok atı alan üsküdarı geçmiş bakın dalganıza.

3 Beğeni

Benim son mesajım neden silindi? SiSL’den alıntı yapıp saçma demeniz yanlış işin içinde siz varsınız biz değiliz ile başlayan bir mesaj atmıştım herhangi bir saygısızlık söz konusu değildi gayet kibar yazmıştım.

@simulasyonturk Konu gereksiz ve alakasız mesajlarla doldu. Bu gereksiz mesajları silip konuyu temizlesen çok iyi olur. Dünden beri konu amacından çıktı. Euro Truck Simulator 2 ana konusu diye giren herkes ben nereye geldim birader diyordur…

Gereksiz bir tartışma değil. Küfür yok hakaret yok bir bakmışım mesaj yok. Biz forumun üyesi miyiz kölesi miyiz? Buraya keşke şu özellik de eklense diye yazılmayacaksa nereye yazacağız? 3-5 kişi yazıyor zaten de ara sıra yazıyorum bende ama anlamı yok mesajlar siliniyor.

Sen araya kaynadın kusura bakma. Bütün mesajlar silimiyordu ama site hata verdi sondakiler silindi sonra da bıraktım.

2 Beğeni

@simulasyonturk dünden beri kendini bilmezlerle tartışıyor. Ben ona yazdım zaten. Her şeyin farkında. @liveforspeed sen niye üstüne alındın?

anadolu dlc’si duyuruldu sandım, bu gerçekçilik muhabbetinin bazen boku çıkıyor, oyunlar gerçek hayattan kopmak için var, adamlar koltuk ayarı koymuş işte, bazı modellerde uğraştırıyor ama olsun eskiden fov ayarı mı vardı.

fov ayarını çok kafaya takıyorsanız steamde beam eye tracker var biraz pahalı ama webcam ile bile iş görüyor ben denemek için aldım baya da iyi çalışıyor. sadece kalibrasyon ayarı gerekiyor. bu kadar tartışma çıkacağına keşke araştırma yapsaymış arkadaş hiç dert edilecek mevzular değil zaten modlar vs de bunun için var.

2 Beğeni

Mesele fov değildi işte :slight_smile:

2 Beğeni

fark ettim kral zaten hiç dert edilecek konular değil her şeyin çözümü var sonuçta neyse tatsız bi tartışma dönmüş allah kolaylık versin :smiley:

1 Beğeni

Bazı modellerde fov bi garip bence de ama hafif obsesif biri olmama rağmen ben bile takılmıyorum buna bunlar 20-30 mesaj namus savunur gibi bunu tartışmışlar, Allah kolaylık versin işsizlerle uğraşmak çok zor :smiley:

1 Beğeni

Bence gereksizdi. Fov hakkıdna yorum yaptı. Tamam ona bir şey demiyorum ama sonrasında tartışmaya başladı. Önüne gelenle tartıştı. Tabiki tartışılacak ama bunu kalp kırmadan saygı çercevesinde yapılmalı. Görüşünü belirtirsiniz ama SCS “yapmaya gerek yok” derse yada kabul etmezse zorlamanın anlamı yok. Zaten SCS pek kendi kendine takılan firma. Bug dışında oyuncuların istediğini pek yapmıyor. Rigidler bile kaç yıldır istenilen bir şeydi anca getirecekler. SCS böyle firma işte. Tartışırsak düzelir mi ? Ben sanmıyorum. Neyse konuyu fazla uzatmalayım bence.

1 Beğeni

M.A.G. denen arkadaşın artıkları işte. Çok büyütmeye değecek bir konu değil. Bunları ve bunun gibileri herkes biliyor zaten. Yemedikleri darbe kalmadı hiçbirisinin. Halen buraya gelip yüzsüzce konuşma cesaretinde bulunup, forumdaki insanların tadını tuzunu kaçırmayı başarabiliyorlar. Moderatörler yine iyi sabretti. En başta SCS eleştirme adı altında “Aba altından sopa” göstermeye çalışırken uzaklaştırmaları gerekirdi. Bunlar ve bu güruhtaki kişiler hiç bitmeyecek. Çünkü seviyeleri düşük ve hazımsızlar. Ve hep öyle kalacaklar.

4 Beğeni

Okurken şöyle kaldım valla.

3 Beğeni

Yani benim anlamadığım bu adamların işi gücü yok mu? Kaç yaşında adamsın, yıllar önceden sisl ve hasan’a takmış ve bunu kendine bir amaç haline getirmiş. Parka son yazım demiş ama içindeki kin o kadar büyümüş ki yeni hesap açıp yine trollük peşine düşmüş… Dünyanın en büyük işşizi olabilir gerçekten

Oha bunu nereden buldun? :grinning: kayda değer bir mevzu değil işte ne yapalım.

Forumda gene boş boş tartışmalar dönmüş, bende oyunda önemli birşey oldu sandım…

4 yıldan fazla olmuş ama hiç bir şey değişmemiş :slight_smile: boşver Hasan, troller bitmez sen oyununu geliştir