yav kaldırmaz zaten adamın şirketinin çıkardığı ürün hakkında bir düzeye kadar eleştiri yapabilirsin. istemezler gönderirler işin gerçeği her zaman bu olmuştur. siz bunu ısrarlar anlamak istemiyorsunuz. bunu başka yerde de yapsan aynısı olacak. adamlar ellerinin altındaki cevheri yıllardır çıkarmayıp şimdi çıkarıp dalga geçiyor. ama bundan buraya gelip yazan ilgilenen kişi sorumlu değil. bu tiger, snowy yok bunu banladı gönderdi. adamlar istemiyorsa olay budur.
sürekli bir probleme yönelik ortalığı karıştıran insanları istemezler.
mealen diyorsun ki, işleyen tekere çomak sokma Turktrucker. eyvallah
![]()
tarafsızlık için önceki yorumlarında düzeyi koruman gerekiyordu. bir şey demedim yazmadım ama akşam akşam yok yere canımız sıkıldı.
onların tekerine çomak da soksan sokmasan bana bir faydası yok. hala inatla kurumsallaşmış firmayı buradaki basit yorumlarla yola sokacağınıza ve haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. yav umrunda değil firmanın. değil yani. bir düzeye kadar feedback önemlidir gerisi onlarda.
Açıkcası hiçkimse ve hiçbirşey umrumda değil kim neyi savunuyorsa savunsun, da, bu forumun amacı birşeyleri eleştirmek şikayet etmek fikir alışverişi ne bileyim modlar vs vs gibi şeyler değil mi? Neden herkes birşeylerin fanboyluğunu yapıyor? Ve asıl konu sen forum sahibisin neden insanlara küfürlü konuşuyorsun? @HasanOfke
Yorum yapmıyım diyorum karışmak istemiyorum ama dayanamayacağım. Haklısın. Haklı olabilirsin ama tartışmaya hiç gerek yok bence. Sen tartışısysan nolacak ? SCS düzeltmeyecek. Yani boşu boşuna kendinide üzüyorsun. Eleşetririsin ama karşı taraf eleştriye kapalıysa eyvallah dersin. Yoksa işin içinden çıkılmaz. Herkes Eleştriye açık olacak diye kaydı yok.
Eleştiriye açık olmazsa ne demek onu çözemedim. O zaman iyice gerilesin secese her zamanki gibi, kimseye toz kondurmayalım her şey toz pembe
@HasanOfke senin forum sahibi olarak tarafsız olman gerekirken taraflı olman çok yanlış bir şey bence.
ve arkadaşlar mevzu burada scs değil ki siz mevzuyu çok yanlış anlamışsınız
Bende şunu çözemiyorum; Kimse kusuruma bakmasın ama hepimiz burada tartışıyoruz. İşe yaracak mı ? SCS TurkTrucker54 un dediğini yapacak mı ? Bence hayır. Biz niye boşuna tartışıyoruz birbirimizi kırıyoruz ? Park tartışma yeri tamam ama birbirimizide kırmalayım bence.
sıkıldım çünkü bana faydası da yok. anlamamakta ısrarcı olunursa öyle konuşmak zorunda kalırım. bak şimdi konu daha da büyüdü. daha güzel oldu. eleştiriye açık olmak falan bunlar hikaye.
yazdıklarınızın hiçbiri önceki yorumlardaki saçmalığı haklı çıkarmayacak. boşuna uğraşmayın. ben hala tarafsız şekilde olayın gerçeğini anlatmaya çalışıyorum siz biz eleştiriyoruz falan masal anlatıyorsunuz.
siz burada ses için ağlasanız ne olur, fov böyleydi deseniz ne olur? ameirkan tırcısını haklı çıkarsanız ne olur? size ısrarlı diyorum ki onların bakış açısı bambaşka ve sen amerikan tırcısı beğenmedi diye oradaki onların emeğini boklayamazsın. kararı vermiş çıkarmış. her şey de bir oyunda olması gerektiği gibi tıkırında çalışıyor. sanki biz sorumluymuşuz gibi burada trip çekiyoruz.
vallah scs forumda yasaklanmayı becerebilene bir şey diyemem. burası da olmaz.
yav scs niye onu bunun dediğini yapsın diyorum ki bu meseleler kimsenin umrunda değil. hala buradaki yorumların tamamının haklı olduğunu falan sanıyorsunuz. sonra küfür edince etti oluyor yav çünkü bir şey uzuyor ve hiçbirimize faydası yok. o zaman da küfür edilir. çünkü ben başka bir şeye para vereceğim halde burada bu yorum yapılan siteyi görmek istemiyorum. scs konularını bile görmeye tahammülüm yok.
yarın öbür gün adamlar güncelleme yayınlar der ki ya oyuncular yıllardır geveliyordu eveliyordu işte bu özelliği değiştirdik.
biz de güncelleme konusunda toplanırız. o yüzden malın böyle olduğunu söylüyorum. bu da sizin burada eleştiri hikayeleriyle ilgili değil. 15 yıl oldu mk. sizce ben neler gördüm hiç mi aklınıza gelmiyor?
diyorum ki salın ve belli bir düzeye kadar önemseyin. sizin çok düşünmeniz, irdelemenizin kendinize faydası olmuyor. yaptık da ne oldu zamanında. şu an kendi projemde ne faydasını gördüm. sdfds
hasan reis sen en iyisi komple parkı kapat daha iyi, hem sana aylık 100 dolar giriyo, hem de insanlar istediği fikri belirtemiyor. pavele bel altı laf çakıyon ama seceseyi eleştiren adamlara saniyesinde operasyon düzenliyorsun. ben anlamadım diktatörlük mü var burada, forum fikirlerin tartışılması için vardır, ne öyle bayrak atarak ya da yorum silmek.
sisl ve sen direkt millete küfür/hakaret edip iyice tahrik ediyorsun. sisl 5 dk sonra mesajını siliyor niyeyse.
burada mesele eleştirmek değildi ki adam hadsizce yorumlarda bulundu sisl de ona cevap yapıştırınca saçmalamaya başladı. konu da ben müdahale edince buraya geldi.
hani şu an sizce sizin kafanızdaki eleştiri ile daha önceki yorumlardaki saçmalık aynı mı?
yani scs’yi eleştirmek ve eleştirmemek?
kimin umrunda?
Bende imzamı atarım bu yoruma gerçekten.
hala yanlış şeylere odaklanıyorsunuz. bana işlemez. defalarca gördük. bize bir faydası yok. yorumunda sen haklısın bana dediğim gibi fark etmiyor. istediğnizi yazın. ben sizden daha ağırını scs için yazabilirim her anlamda ama farkındaysanız diyorum umursamıyorum. sallamayın. yazsam ne çıkarım olacak?
yine eğlendik.
yani direkt banlamak yerine ben de yazdım.
keşke banlasaydım ama diyorum işte müdahale etmeye gerek yok ama adam durmuyor ki sanki memleketi scs batırdı.
Yahu güzel kardeşim ets de umrumda değil ne getirip getirmedikleri de umrumda değil banane amk senin biyerlerw olan ödemelerinde umrumda değil diğerlerinin bir oyundan ne istediği de umrumda değil. Yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum ama burda kimse kimseyi tanımaz bilmez ben birazdan kafamı yastığa koyunca hasanın ödemeleri nolcak ya diye düşünmeyecem veya diğerlerin derdi sıkıntısınıda düşünmeyecem. Benim triggerlandığım konu adam terbiyesini bozmadan birşeylere isyan etmiş sen forum sahibi olarak adama küfürlü konuşuyorsun Konuya dahil olmazsın okumazsın olur biter böyle icap etmez
ahahahaha
bir tane saçmalık gösteremezsin! oysa o herif, yazdığı bir tane şeyin ardında duramaz, durmadı ve sildi. ben sadece iki araç grubu ile ilgili yazdım Allahına kadar doğru bu dediğim. ama işine gelmeyince saçmalık. tabi öyle olacak. sen doğru veya tarafsız olamazsın. maalesef yayınların ortada. hala algılamıyorsunuz. işte bu yüzden, hikaye! şimdi ben sana götün yiyorsa yayınlarında adamın millete cahil yerine koyduğu cevapları izle, ne diyecen tarafsızsan desem, neler demezsin dimi;) bak desem diyorum. çünkü patronu sensin buranın
öyle lafı etmeyeceğimi düşünüyorsan safsın. ama gençler okuyor. bilgilenmek veya eleştiri olsa da yanlış veya doğru, merak edenler var. konuyu nerelere getirdinz ya, helal size! ![]()
ee bizim için sonuç?
banlayınca eline ne geçecek ki
başarıya ulaşabileceğini mi sanıyorsun kendini haklı çıkaracağını mı sanıyorsun üstadım? keşke öyle her şey banlamakla bitseydi
yav sana banlamayı örnek olarak verdim. bak farkındaysan hala yazıyoruz. banlasam ne olacak diyorum niye banlayayım diyorum. hala yazıyoruz. ortada yasaklanılacak bir mesele yok. yasaklanacak tek kişi benim.
hayır scs forumda banlanıp gelene tahammül ediyoruz laf anlatmaya çalışıyoruz hala kin güdüyor.
her şeyin başı üsluptu o artık kalmadı. ben de bozdum. çünkü başka türlü olmuyor.
şurada yazdığım süreye birkaç terrain layer daha ekleyeceğim bundan mahrum kaldım gene işte scs konusu yüzünden. gene vaktimizi çaldı gene bir şey yapamadım.