Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Kirli miyiz la, inkar eden mi var

5 Beğeni

@SiSL Aslında, /r/TruckSim gibi resmi olmayan yerlere yazarken dikkatli olman lazım. İzin veriliyor olsa da, şirket içinde senle sorun yaşayan var ise bu kişiler herhangi bir paylaşımını sana bir sorun yok gibi gelse de aleyhine kullanabilirler. Zaten farkındasındır yine de uyarmak istedim. Ne olur ne olmaz dikkatli olmak lazım…

Ugurekc den hayat dersleri… Kaydedin lazım olur sonra

1 Beğeni

Ne var yani bir mühendis olarak insanları bilgilendiriyorum…

Sen nerede mühendissin hocam belki denk gelmişizdir senle

1 Beğeni

Mühendis olmayanlar insanları bilgilendiremiyor sanırım çok üzüldüm mühendis olmayan arkadaşlara

1 Beğeni

oldu başka emriniz varmi ? :smiley:

sakin ol champ arkadaş bir şey demedi. Sadece isteğini belirtiyor fikrini belirtiyor

3 Beğeni

one more coming :grinning:

1 Beğeni

:face_in_clouds: gene hangi veletler ziyaret etmiş

1 Beğeni

One more coming…

6 Beğeni

Bugün paylaşılan blogu kast ediyor olabilirler. Öncekinden sonra pek bir ümitim yok.

Bu devirde kirlenme bekleyen de var ama oyunun keyfini verecek olan o değil ki dıştan sürmenin bir manası yok. Ancak bu aracın fovu orjinalde 72 derece ve koltuğu da en geriye çekmeme rağmen cama yapışmak üzereyim. Fovu yükseltmeden koltuğu geri alacak vatandaşa benden 10 dolar çalışır.

kirlenmenün dışarıdan sürmekle ne alakası var ? Araçla işimiz bitince ışınlanarak mı ayrılıyoruz kabinden :upside_down_face:

Birincisi; Scania S ve R, Man tgx 2020 ve Iveco ile son eklenen Volvo haricinde hiçbir ETS tırı gerçekçi FOV açısında değil, ben 23 yıllık e sınıfı ehliyetliyim, Range T dahil koltuğuna oturmadigim araç yok, SCS nin bahanesi araç içi ölçeğine uygun yapılıyor direksiyon simidi genişliği ve fov açısı. Saçmalık. O aracın gücünü, hissiyatını alamıyor kimse, hele ki gerçekte bu araçları kullananlar.
Bakın Iveco ve Volvolara. Onlar tam hissiyat veriyor mesela.

ATS de özellikle 5700XE harici tüm Western grubu interiorlari saçma sapan FOV açısıyla oyunda, Cascadia da hakeza. YouTube da karşılaştırma yapabilir herkes videoları izleyerek. Vnl dahi berbat bir açı var ki bunu özellikle yılların Amerikalı şoförleri onlarca kez belirtti.

İkinci olarak; atölyede olsun SCS forumda olsun, sınırsız fov açısı ile ilgili modlar vardı, şu anki 1.56 ile uyumlu mu bilmiyorum araştırmak lazım.

5 Beğeni

:black_circle: The my fov.

3 Beğeni

bir problem var, profil klonlama veya yeniden adlandırma 1.56 sayesinde galiba zortladı, sii decrypt edince ets2 uyumsuzluk hatası veriyor

Hayır:) daha dün akşam yaptım;) son sürüm sii.decrypt kullandığına emin misin

1 Beğeni

deneyeyim emin değilim toollar küflenmiş olabilir :sweat_smile:

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=266092

Textcov Java da lazım. Sadece “klonlama” için sii decrypt yeterli değil. Ola ki onlarda problem yaşarsın ki ben yaşamıyorum. Yukarda ts tool linki var, o yardımcı olacaktır