Selçuk abi beklenmedik bir şey olmazsa üzerinde çalıştığı kamyonun sıradaki güncellemede gelebileceğini söylemiş heralde. Maça baktığım için yayını sonra izleyeceğim ama scs forumda lafı geçtiği için yazayım dedim.
Rigidler yanlış hatırlamıyorsam “Tüm marka modellere gelmeyecek” demişlerdi fakat tahminen;
Scania S
Scania R
Scania S BEV
(Oyun için hisse bile verir )
Volvo FH4 (yenilendiği için gelebilir)
Volvo FH5
Volvo FH6
(Oyuna yeni geldiği için rigid lisansı büyük ihtimalle alınmıştır)
Mercedes Actros MP4 (yenilendiği için gelebilir ve oyun dosyalarında rigid şasi yıllardır var)
Mercedes Actros MP5
Mercedes Actros MP6
(Görüşmeler taze rigid lisansı büyük ihtimalle alınmıştır)
Daf XG+
Daf XG
Daf XF
Daf XD
Daf XF Electric
(Ortaklık iyi sorunsuz gelir)
Man TGX 2020
Man TGX Euro6 (araç kalitesi rigide uygun)
Man TGX Euro5 (rework edilip E6 kasa ile birleşecek gelme ihtimali var)
(Biraz zahmet verebilir ama lisansı verecektir)
Renault T Evolution
Renault Range T
Renault E-Tech T
(Ortaklık iyi sorunsuz gelir)
Iveco S-Way
(Oyuna yeni geldiği için rigid lisansı büyük ihtimalle alınmıştır)
Scania Streamline (şüpheli)
Scania R 2009 (şüpheli)
Volvo FH3 (şüpheli)
Mercedes Actros MP3 (gelmez)
Daf XF 105 (gelmez)
Daf XF Euro6 (gelmez)
Renault Premium (gelmez)
Renault Magnum (gelmez)
Iveco Hi-Way (gelmez)
Iveco Stralis (gelmez)
bu listeye göre araçların yarısından fazlasına gelebilir.
İlk başta Volvo & Scania gelir, gerisi zamanla (ya da sadece bu ikisiyle sınırlı kalır)
Güncellenecek bir kamyon üzerinde çalışıyormuş Selçuk abi, umarım sıradaki güncellemede eklenir diyor (Video o noktada başlamazsa 38:13’de geçiyor konuşma). Ayrıca HS-Schoch paketi gelecekte yeni eklenen kamyonlar olduğunda onlar için güncellenecekmiş. Mesela Actros MP5 ve Pro Cabin için parça seçenekleri var gösteriyor sitelerinde onlara da güncelleme ile destek gelebilir ilerde.
Sisl yine paylaştığı görüntünün kurbanı oldu Scs forum’da moderatörler adamı temiz çıkarmaya çalışıyor, discord’ta paylaşım yapanın sisl olmadığını falan söylüyorlar
Ah be selçuk abim, adamı zorla yalancı çıkartacaklar

yayın scsden bağımsız, 2 yayıncı ve reelde kamyoncu ets fanı olarak test sürüşüne çıkmış şuan ortak yayındalar olay bundan ibaret.
bu sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim. max’in scania ses modu vardı, aracın rölantide sesi bozuldu. nasıl beceriyorlar acaba her güncellemede birşey illaki bozuluyor.
Dosya ismi değişikliği yapıyor olabilirler. Mod yapanlar dosyanın kendisini değil de ismi ile oyundakini kullanıyorsa patlar.
Kirli miyiz la, inkar eden mi var
@SiSL Aslında, /r/TruckSim gibi resmi olmayan yerlere yazarken dikkatli olman lazım. İzin veriliyor olsa da, şirket içinde senle sorun yaşayan var ise bu kişiler herhangi bir paylaşımını sana bir sorun yok gibi gelse de aleyhine kullanabilirler. Zaten farkındasındır yine de uyarmak istedim. Ne olur ne olmaz dikkatli olmak lazım…
Ugurekc den hayat dersleri… Kaydedin lazım olur sonra
Ne var yani bir mühendis olarak insanları bilgilendiriyorum…
Sen nerede mühendissin hocam belki denk gelmişizdir senle
Mühendis olmayanlar insanları bilgilendiremiyor sanırım çok üzüldüm mühendis olmayan arkadaşlara
oldu başka emriniz varmi ?
sakin ol champ arkadaş bir şey demedi. Sadece isteğini belirtiyor fikrini belirtiyor
gene hangi veletler ziyaret etmiş
Bugün paylaşılan blogu kast ediyor olabilirler. Öncekinden sonra pek bir ümitim yok.