Oyuna güncelleme geldiği için işlere güncelleme gelmiş veya yeni işler eklenmiş olabilir. Hiçbir şey olmasa dahi yeni sürüm kısa bir süre de olsa World of Trucks ile test edilmesi gerekir.
Bu oyuna kapalı hava gelmiş ama sanki sis de gelmiş gibi
Anladım. Bilgi için teşekkürler
Bugün 1.56 gelecek gibi profilde uyumsuz olabileceğini düşündüğünüz, araçta eklentili modlarınız varsa devre dışı bırakın ne olur olmaz profil etkilenmesin. Önceden yaşadığım için tavsiye vereyim dedim.
HVT yenilenene kadar 55 ten devam.Orjinal ölçekleme artık beni sarmıyor.
Bende öyle düşünüyorum ama bide şu 2025 T Evo güncellemesi alsaydık iyiydi.
Zaten oyunda yok mu elektrikli reno tır ?
Oyundaki T Serisi bu araç C serisi.
Bu C kasa alçak kabin
Anladım cevap için teşekkür ederim.
Şu oyuna istedikleri kadar elektrik araç getirsinler şarz istasyonu olmadığı sürece hepsi çöp.
Şarj istasyonlarından hala bir haber yok 2026 ya sarktı gibi
c serisinin bu oyuna ne gibi katkısı olacak merak ediyorum neden önceki duyurulan tırlara öncelik vermiyorlar arkadaş ya
Şimdi Reno illa hadi hadi diyorsa sürekli iletişim halinde iseler bu proje diğerlerine göre hızlı ilerlemesini normal karşılarım. Diğer markalar lisansı verdik top onlarda diye kenara çekilirlerse biz 2 senede anca bir projenin bittiğini görürüz. (Bknz hala Mercedes ortalıkta yok)
üfürükçülük yapıyorum linçlemeyin
aklıma şehir içi nakliye geliyor yani belki de tandem buna uyarlanır
Daf XD/XF oyunda mevcut zaten (4x2),
eğer plan öyle ise olası adaylar Renault Trucks C, Scania G/P series, Mercedes Benz Axor(Arocs), Volvo FM dir.
kanka şehir içi nakliye olmaz ki bu oyunda şehirler zaten küçük hemen bitiyor yani absürt olur 1:19 ölçeğine
Daha öncede diyorum; markaların diğer modeller gelmeli. Örneğin Dediğiniz gibi Volvo FM, Mercedes Axor, Scania G yada P serisi.
Bence artık yavaştan gelmeli.
Base ve editöre hakim olan arkadaşlardan ricam: bu update’de f modda nasıl bir güncelleme yapıldı? Bilen varsa aydınlatabilir mi? Haşmetmehap Max2712, F modda yaptıkları değişiklikler yüzünden modlarım mokoko şeklinde özetle, uzun bir açıklama yaptı bugün.