İnternet sallandı
Google gemini (yapay zeka) çizdi temsili
Arkadaşlar keşke scs software böyle bir grafik yapsa snowymoon moduna ihtiyacımız kalmasa
Ben olayı yanlış anlamışsım sonra zaten açıklamışsım. Keşke bunu koymadan önce onu okusaydınız. Ben büyük proje dediğini gözümde büyütmüşsüm.
Sonuç olarak yeni bir şey yok sanırım:D
Sarsılacaktık ve bence sarsıldık da. SCS kendinize gelin, bizden ne bekliyorsunuz ki dedi. ![]()
Güncelleme için site bakıma girmez. ATS de bir etkinlik vardı o sonlanacak olabilir. Yada yeni etkinlik geliyor.
Iowa etkinliğinin sonu içinmiş, ayrıca güncelleme öncesi site bu şekilde bakıma giriyor yorum yazmak için yorum yapmayın parkta :)^^
Güncelleme gelmeden önce bakıma girmesini ilk defa senden duyuyorum. Güncelleme ile sunucu ne alaka ?
her beta tamamlama/güncelleme öncesi klasiktir zaten wot bakımı ![]()
Öyle mi ? Ben fark etmiyorumda parktada çok dolanıyordu sunucu bakıma girdi güncelleme geliyor diye onlara hep sunucu bakıma girmesi güncellemeye alakası yok diyorlardı o yüzden söyledim. Sunucu bakıma girmesiyle güncellemenin aradındaki bağıda anlamdığım için öyle yanıt verdim.
Eee normal, Rakip olmayınca böyle takılırlar, yapacak bir şey yok. Fazla heveslenmemek gerek, uzuuuuuun bir müdden isteklerimizi modlarla gidereceğiz (tabii rahat bırakırlarsa)
Oyuna güncelleme geldiği için işlere güncelleme gelmiş veya yeni işler eklenmiş olabilir. Hiçbir şey olmasa dahi yeni sürüm kısa bir süre de olsa World of Trucks ile test edilmesi gerekir.
Bu oyuna kapalı hava gelmiş ama sanki sis de gelmiş gibi
Anladım. Bilgi için teşekkürler
Bugün 1.56 gelecek gibi profilde uyumsuz olabileceğini düşündüğünüz, araçta eklentili modlarınız varsa devre dışı bırakın ne olur olmaz profil etkilenmesin. Önceden yaşadığım için tavsiye vereyim dedim.
HVT yenilenene kadar 55 ten devam.Orjinal ölçekleme artık beni sarmıyor.
Bende öyle düşünüyorum ama bide şu 2025 T Evo güncellemesi alsaydık iyiydi.
Zaten oyunda yok mu elektrikli reno tır ?