hayır ben saldım bıraktım zaten saçma sapan şeylerdi. hala adamlar milleti yiyorlar. ya kamyon simülatörünü bile adam akıllı yapmamakta ısrar eden bir yerden interneti sallayacak ne gibi bir şey çıkabilir. dalgasına söylemişler işte. hani haber deeğeri bile yok. haberini yazıyor olsam ellerim kırılsın.
scs’in ne yaptığına dair ne geleceğine dair her şey apaçık ortada. hala malı bilmiyormuş gibi davranılıyor.
ya açıkçası scs forumda kaç gündür yazmışlar. burada da yazdınız. bunun dışında dünyanın herhangi bir noktasında kayda geçmemiş. eskiden olsa belki yayardık, yayında konuşurduk daha fazla kişi öğrenirdi ama sonra hüsran olurdu. artık o da yok. yani önemsiz. hala forumda yazmışlar yok rigid duyurulurmuş vs. ya duyuruldu ya zaten bomboş ne olduğu belli olmayan şekilde.
arabalar, otobüsler geliyor. hala daha farklı ne olacak diye bekliyorlar. volumetrik fog yazan falan olmuş. çıldırmamak mümkün değildi o yüzden saldım. kafayı yersiniz.
hem derler söz vermeyelim zart zurt sonra breaking news mokoko
hayır beni zerre ilgilendirmiyor ama yok yere milleti(yani 10 kişi falan) yoruyorsunuz. nasıl iletişim kurulmayacağına dair dersler vol12343434
Aynen yani bu kadar gizemli takılmanın alemi yok. Mesela şöyle dersin, topluluğun uzun süredir istediği bir şey üzerinde çalışıyoruz ama kamyon veya harita değil, umarım çok yakında hazır oluruz bunu duyurmaya diyip geçersin. Millet ona göre düşünür ne gelip gelmeyeceğini.
Sadece kendime kızdım. Bundan sonra asla ama asla herhangi bir haberi umursamayacağım.
Çok gerekli olmadıkça Ets 2 ve Ats ile igili bir şey yazmayacağım, okumayacağım. Scs’yi tüm sosyal medya araçlarımdan takipten çıkacağım. Sadece kendime kızıyorum.
heyecan verici bir gelişme paylaşılacağı kesin. ama şunu atlıyoruz zaten açıklayacakları her şey az çok belli. sadece oynayan kitleyi 5 dklığına heyecanlandırır. gerisi önemsiz.
galiba katılıyorum güncellemeden güncellemeye, dlcden dlcye 3-5 sefer atarız ara dönemlerde de sıkılıp tribe girince açarız süreriz chill şekilde. şu ne zaman gelecekmiş, sabırsızlanıyorum demek vakit kaybı artık.
Halen bu simülasyonlara (ETS 2 ve ATS) bel bağlayan da zaten ne bileyim. Ben çoktan kurtuldum. Ne otobüs, ne İskandinavya falan aslında hiçbiri umurumda değil, bakıp geçiyorum. Zerre heyecan yok! Şahsen hem bıktım hem doydum. 3500 saati devirdim ETS 2’de ve geç uyandım ki; tonla yapacak şey, oynanacak oyun var hayatta. Salın gitsin derim. Bir de ikide bir onu bekle, bunu bekle. Suyu çıktı işin uzun süredir. Hele şu son mevzuda aklımızla alay ediliyor resmen.