Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Krone dorse, harita dlc si , köpek boyası (bakın bu büyük bir yenilik) dışında hiç bir şey yok şimdilik. 1.31 güncellemesi ile Man Euro 6 & Range T eklense bari

1.31’de ikisi birden çok zor gelir. Bence 1.31’de ikiside zor gelir ya.

Hiç belli olmaz o işler gelebilirde yada sadece bir tanesi gelebilir yani diyeceğim o’ki bekleyip göreceğiz biraz daha sabır arkadaşlar

Martın sonuna kadar scs den bişey beklemeyin ufak tefek çerezlik şeyler gelir sadece… harita dlcsi içinde krone dlc içinde daha aylar var sene sonuna doğru anca gelir… Range T ye ve man a gelince onlar da meçhul

3 Beğeni

E bu range t yi bunlar hazirlamamismiydi zaten bitek onune ve direksiyona amblem koyulmicakmiydi niye oyaliyolarki.

bu sene getireceği 5-6 şey var bunları işte 2 tanesini yıl sonuna saklarlar diye düşünüyorum diğerleride işte yaza doğru teker teker çıkar marta kadar ben pek bir şey olacagını sanmıyorum

Şimdi şöyle düşün. O aracın modeli 2015’ten. Scania’nın modeli ise 2017. Eğer Range T’yi şimdi çıkarırsa olmaz çünkü hem ondan önce çıkan araçtan daha kalitesiz, hem de daha 2 ay önce araç eklendi bekleyin bi’ ondan bıkalım gelir. Hatta bana göre Ağustos ve Aralık yapsınlar tarihleri veya 2018 Aralık 2019 Aralık şeklinde.

2 Beğeni

Vur dedik öldürdün ama bro :joy:

Herhangi birisinde bütün Ets 2 başarımları bitirilmiş save varmı ? Bazı yapamadığım başarımlar var onun için kullanacağım.

Nasıl anlamadım ?

Böyle birşey gelebilir mi bu yıl? Gelse ne güzel olur var ya…

4 Beğeni

ah ah keşke gelse Allahtan ümit kesilmez belki gelir

Böyle bir özelliğin getirilmesi önemli ama bunun gelmesi ile önünü açacağı özellikler daha önemli ve uğraş, zaman gerektirecek şeyler. E bu zamana firmanın pazarlama taktiğinide eklersek, bu özelliğin yakında gelmesi için ümitlenmek biraz bekletebilir :slightly_smiling_face:

Gelsin de ne zaman gelirse gelsin. :joy::joy:

1 Beğeni

- YouTube scania lari koruyun bise olmasin olara :blush:

1 Beğeni

Yeni t-shirt ler geliyor :smiley:

acaba bir mesajmi var

1 Beğeni

muhtemelen

Man tirinin modifikasyonu ve çevreye bakmak lazım vardır illaki bir şey

:smiley:

Adam ağır MAN’cı…