Şukunu verdim
@OzerCebeci @ugurekc gençler hazır olun haftaya mp5 gelcek hissettim (belki promosyon actros L)
Pavel fs25’teki mersoları görünce dayanamadı
Blog çıkar çıkmaz linki salın
Geçen scs foruma yazmıştım bu kadar gelecek kamyon içeriği var sırada. Potansiyel Man Tuning Pack ve Merces-Benz Tuning Pack’te yenilenen modellere uyarlanacak. Üstüne birde otobüsler ve binek araçlar var. Krone Tarım yük paketi ve ATS için Walinga dorseler ve ilerisi için potansyel Peterbilt tuning pack bile görebiliriz.
ATS
-Peterbilt 389 Rework & 398X
-Peterbilt 579 NG
-Kenworth W990
-Volvo VNL
-Volvo VNR Electric
-Freightliner eCascadia
-Mack Pioneer (SCS tarafından onaylanmadı ama gelme ihtimali yüksek)
ETS 2
-Mercedes-Benz Actros MP4 Rework
-Mercedes-Benz Actros MP5
-Mercedes-Benz Actros Procabin
-MAN TGX Euro 5 Rework
-MAN TGX Euro 6 (Ne kadar yenileme olur bilemiyorum, belki ufak tefek dokunuşlar olacaktır)
-DAF NGD Electric
-Scania S-R NG Güncellemesi ve Smart Dash iç kabini
-Iveco S-Way Geriye kalan kabin ve şasi seçenekleri
-Volvo FH Electirc (SCS tarafından onaylanmadı ama gelme ihtimali yüksek)
-Rigid Kamyonlar
Betadayız gelmez diyecektim o ara DAF XG aklıma geldi İnşallah diyelim.
Bu listeyi geçen bende gördüm forumda. Araç departmanı son birkaç yıldır çok çalışıyor bunu biliyoruz. Çok fazla proje üzerinde çalışıyorlar. Fakat 2 Sene Mercedes in sürmesi… Neyse vardır Pavel’in bir bildiği.
Bence ATS listesine western star 4900 eklenebilir. SCS tarafından duyulmadı ama geleceğini düşünüyorum.
Nba2k cikmis ve 69 euro istiyor. Her sene ayni oyunu cikartip bu kadar para istemelerini gorunce insan ets2nin kıymetini daha fazla anliyor.
Bu niye böyle gözüküyor çok uzun zamandır böyle aslında asfaltın içine giriyor, her asfalt modelinde olmuyor ama iskandinav ülkelerinde, bazı prefabların asfaltlarında, benzinliklerde vs. oluyor bildirilen bir hata mı acaba
++
Hatta aynı otel prefabı içinde bile fark ediyor;
Ets haritasının çoğu yerinde bu hata var. Scs ne zaman işini düzgün yapacak acaba.
bi yayında haftaya önemli gelişmeler olcak gibisine konuşmuşlardı
Ford F-Max’de ciddi bi güncelleme var.Ayın 15 inde IAA Hannover var.Heralde orda tanıtılcak araç neyse scs F-Max’te yapıyoz diye çıkmasın.Beklenen araç listesi uzadıkça uzuyo
IAA Transportation gelecek yıl olacak, bu hafta IAA Mobility başlıyor, bu fuarda yapay zeka alanıyla beraber elektrikli araçlar ve teknolojileri gösterilecek.
fark etmemiştim ben iyi oldu dediğin eyvallah. bende heycanla fuarı bekliyodum .özel bi ön gösterim yapçak o zaman ford
Önemli gelisme büyük ihtimalle rigid kamyonlar
Rigid’in ilgi çeken noktası tam olarak nedir? Sadece ben umursamıyorum galiba, yeteri kadar modu var zaten bunun. Seven ayrı seviyor galiba… ne diyeyim
İnsanlar çeşit görmek istiyor hocam
Dx12, oyun motorunun ihtiyaçları, mevsimler daha bir sürü teknik şeyler varken… Rigid
Topluluğun rigid sevdası
Scs 2025 yılının neredeyse %75’ini boş geçirdi, artık rigid mi konsol mu bilmem ama pavel efendi azcık iş yapsın
Herseyin modu var hocam o mantikla gidersek.
Bir çok secenek var yeni tırlar rijid kamyonlar mevsimler vs. En olasi ve mantıklısı bu geldi
Her şeyin modu var anlıyorum da oynayışı değiştirecek bir sebep arıyorum daha yararlı şeyler varken anlamında diyorum. Yoksa dediğin gibi kış modu vs. o da var. Ben sen özelinde de eleştirmiyorum yani, yanlış anlama toplulukta bir rigid beklentisinin mantığını çözemiyorum veya ilgimi çekmediğinden bana öyle geliyor.