Çok iyi aslında. Bizim için geç ama yeni oyuncular için DLCleri daha uyguna alacaklar.
Bildiğim kadarıyla normal bir turizm firmasında kaptan olmak için Muavin felan olman gerek. Ama bu bölümde okuyanalr muain olamdan kaptan olabiliyor diye düşünüyorum.
memlekete hoş gelmiş
Hoşbulduk
arkadaslar bu görev icin bana yardimci olabilir misiniz. Bütün yüksek xp veren seyleri(ADR, acil teslimat kirilgan)isaretliyorum yine de oran olarak 1e2yi tutturamiyorum
internette başarım alma hileleri var denemek istersen…
Başarımı hilerle aldıktan sonra ne anlamı var ?
Arkadaş öneri sunmuş zaten karşılık vermeye gerek yok. Ben de size katılıyorum ama bunu yapan/yapmak isteyenler de oluyor. Doğal karşılamak gerek, her insan farklıdır.
Ben sadece fikrimi belirtiyorum. Yapanları eleştirmiyorum. Bende steamde başarım kasıyorum ama başarım kasmasının eğlencesi uğraşmak. Hileyle aldıktan sonra başarımın anlamı kalmıyor. Gerçi başarım hilesi çıktığında emek harcamakta anlamı kalmıyorda neyse en azından eğleniyorsun.
Böyle bir ingilizce rehber var ama baya karışık anladığımı yazıcam. Orta seviye parkla bitirmek istersen 250km ile 750km arasındaki işleri seçin yazmış, +15xp veriyor park başına. Zor parkla bitirmek isteyenler için 2000km’yi geçmeyen işleri seçin yazmış, +40xp veriyor park başına. +90xp veren park yerlerini biliyorsanız 4500km’ye kadar iş alabilirsiniz diyor. ADR, acil teslimat, kırılgan yükü seçip işleri yapmak lazım, adam 17 iş yapmış arka arkaya ve bitirmiş. Km ve parktan gelecek puana göre 5-10 arası iş yapıp bitirilebilir
Cok teşekkür ederim. En isime yarayan bu olacak herhalde. Bence de tartışmaya gerek yok ben hayatimda hic hile yapmadım ugras verip yapmayi tercih ederim.
Volvo FH5 in kornası neden bu kadar kötü bilen var mı
Güncel ağır vasıtalarda genelde 2 korna var. Normal otomobil kornası gibi ve havalı korna olmak üzere. Gerçekte bunun ayıracı butonlar var, seçebiliyorsun. Sanırım oyuna da şehir içi kornayı eklemişler.
Bu olayında değişmesi lazım aslında…bazı çekicilerde üst kornalar düzgün durmuyor illa bar üzerine korna takma vs olmuyor havalı kornaları kabin arkasında olan da var altta görünmeyen yerde olan da var illa görünmesine gerek yok bence normal korna gibi havalı korna da korna takmadan da çalışması lazım…ama malesef havalı korna takmadan da çalışmıyor…kabin üst veya yanına takılanlar estetik olmuyor bana göre…kendi fikrim.
Bence korna yakışıyorda korna sevmiyorsan hayalet korna modları var. Atöylede gezinirken mi karşıma çıktı yoksa buralarda mı hatırlamıyorum ama illa vardır hayalet korna. Slotları kullanıyorsun ama gözükmüyor.
Calais-Duisburg yolunun sonunu getirecek o güncelleme
ve dc tayfasının henüz bunu bilmemesi
D-C tayfası blog nedir onu bilmiyor.