SCS asla yeni oyun çıkarmaz. Boş hayaller bunlar. Harita ve kısmen araç departmanı hariç diğer çoğu veri neresinden tutsan elinde kalan bir oyun varken, yok ETS 3 tü bilmem neydi bunları düşünmek saçmalık. Aydınlatma ve grafiksel olarak zaten snowy önderliğinde yepyeni görünen bir ortam var. SCS de bunun ekmeğini tıpkı promods, tıpkı TMP de olduğu gibi yiyor. Pavel zaten ömrü yeterse ATS yi bitirmeyi ve ETS nin gidebildiği max sınırları görmek istiyor😃
su eski renault lari modifiye paketine ekleseler cok iyi olur aslinda direksiyonu falan cok hosuma gidiyor bu tirin ama yenilenmesi lazim cok eski duruyor
Adamlar ETS 3 gelmeyecek diye kaç kere açıklama yaptı Fırat. Saçma hayallere dalmayalım lütfen
Ben gelecek felan mı dedim ? Ben ztn gelicek vs demedim.
Aslında ETS 3 olmayacağına göre:
Euro Truck Simulator → Euro Truck Simulator Legacy
Euro Truck Simulator 2 → Euro Truck Simulator
Konsollarda da 1. oyun olmayacak zaten. Böyle bir isim değişikliği yapılsa nasıl olur?
Sadece bir öneri olacak diye bir şey yok. GTA V Legacy, GTA V Enhanced ilham kaynağıdır…
Bence gerek yok böyle iyi, konsollardakiler yanlışlıkla ets1 aldı sanmasınlar sonra.
Tepki alabilir Rock Star o yüzden tepki aldı ya. Neden güncelleme yapmadılar diye. Birde o iki versiyon arasında çok fark olması lazım yoksa yine tepki görebilirler.
Ben kirlenme istemiyorum bana hitap etmiyor.
Bizim oynumuz nerde ?
Pişiyor biz pavel gibi zengin değiliz her şeyi kendim yapıyorum ![]()
yarın ya da pazar Nemiro’nun dediği büyük proje duyurulacakmış galiba, “yeni proje” olduğu için merso yattı, rigid ya da mevsimler olabilir
Yoksa Anatolia mı @HasanOfke
bitmedi bunların büyük proje sevdası
Büyük proje dedikleri yeni tır veya rigid mi ? Ne alaka ya ? Rigide insanlar niye bu kadar hypelanıyor ki
boyama paketi çıkınca gelemeyen pişmanlık hissi
Artık çekicilerinize pavel boyaması yapabileceksiniz
Büyük proje topluluğun çok uzun zamandır istediği ama şecesenin duyurmadığıymış. Rigid duyurulursa yeni görseller gelir