Scania Super olabilir. Yada Elektrikli DAF.
Bilinmeyen DLC’ler güncel bilgi →
ATS
ETS 2
Askerliği bitirdim geldim hâlâ yok şu yıldız
Mercedes de Volvo gibi 2 ayrı dlc de gelecekse son eklenen dlc nin Mercedes olma ihtimali düşüyor maalesef. Mercedes MP5 ve MP6 için iki DLC mizin olması gerekiyor. Belki iki DLC de Mercedes’tir bilemeyiz ve bide bu dlc ler ücretli dlc mi ona bakmak lazım işteyim bakamıyorum. Scania yeni aracını test ettiğini ve sene sonunda yüksek ihtimal lansmanı yapacağını unutmayın her ne olursa olsun Yeni Scania lansman ile oyuna ekleneceğini düşünüyorum.
ETS 2 tarafında ücretsiz DLC yoksa mercedes olamaz ztn. SCS araç yani tır DLClerini ücretsiz veriyor.
ATSnin ücretsiz dediğin DLC muhtemelen araç DLCsi. freightliner ecascadia yada Volvo VNR olma ihtimali var. Diğeri map yada dorse DLCsi olabilir belkide road trip alakalı yeni araç. ETS 2 tarafında birisi map yani nordic olabilir diğeri ise aklıma başka DLC gelmedi
Boyanabilir aksesuarların mat renkli versiyonlarıda olacak
Son gelen DAF’ta modifiye seçeneği yoktu. Galiba 1.56’da DAF için kendisine özgü aksesuar seçenekleri eklenebilir diye düşünüyorum.
Sonunda gelecek
HS Schoch desteği gelecek ona. Yayında Selçuk abi söylemişti. Bu DLCyi desteklemeyen araçlara destek geliyor diye.
HS-Schoch güncellemesi çok güzel olmuş. Kromun yanında boyanabilir ve mat boyanabilir seçenekler geliyor. Ledli ve ledsiz seçeneklerde var, tampona takılan parçalarda slotlarda olacakmış. İki yeni paintjob var, son eklenen kamyonlara da parça desteği gelmiş oluyor böylece. Oyunun kendi içeriğindeki aydınlatma parçalarıda güncelleme almış.
“Alt ızgaralar da yuva tabanlı seçenekler ve LED versiyonuyla güncellenecek” Ne demek bu ? Tuning pack gibi Izgaralara yuvalar mı ekleniyor yoksa sadece alt çubuktan mı bahsediyor ?
Ön tampon altına takılan demirlere hem slotlu hemde hazır ledli versiyon geleceğinden bahsetmiş. Bazı tırlarda led ekleyemiyorduk onu düzeltmişler sağolsunlar. Izgara mevzusu çeviriden kaynaklı.
Bu arada çok şükür o yılların farlarını güncellemişler.
NVIDIA’ya yeni gelen güncelleme ile smooth motion (yumuşak hareket) özelliği 4000 serisi kartlara geldi. Bir 4060 kullanıcısı olarak fazlasıyla memnun oldum. ETS2 gibi DLSS desteği olmayan bir oyunda FPS açısından ciddi faydasını gördüm.
2K - En yüksek ayarlarda - %400 ölçekleme ile önceden 35-45 FPS değerlerini görüyordum
2K - En yüksek ayarlarda - %200 ölçekleme ile önceden neredeyse sabit 60 FPS ile oynuyordum (modlu ve kabin ışığı vs açtığım halde 50-55 FPS altına pek inmiyordum)
(FPS değerlerinin ikisi de aynı modlu, kabin ışığı vs. şekilde kullandığım profilimden kabin içi değerler)
Smooth motion ile
2K - En yüksek ayarlarda - %400 ölçekleme ile 70-80 FPS değerlerini gördüm ve altına çok nadir indi. Oyunun akışkanlığı çok az yavaşladı gibi hissettirdi ama direksiyon setini bağlayıp uzun uzun denemedim, denedikten sonra tekrar yazarım. 4000 serisi ekran kartı kullanan (özellikle benim gibi 4060 ve 8 GB VRAM) kişilere bu özelliği ETS2 gibi çok arcade olmayan ve DLSS desteği sunmayan oyunlarda denemelerini tavsiye ederim.
Not: snowymoon ile smooth motion’u deneyeyim dedim fakat özelliği aktif ettiğimde oyuna giremedim. Yani birlikte çalışmıyor gözüküyor.
Izgara çeviriden kaynaklı değil orjineldede Grilles yazıyor. Grilles Izgara demek zaten.