Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Üst demirlere de slot eklenseydi keşke abi. Altlara oyunun küçük ledini takarken üstte hazır led olması (farklı olması) uyumsuzluk oluyo veya alt demirin ön kısmına turuncu led takarken üst demirin ön tarafı beyaz olması keyfimizi kaçırmıyor değil.

1 Beğeni

Böyle bir şeyden haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu. ATS’de çok kısa denedim rtx 4050 laptopta 80fps’ten 100’e çıktı (%300 ölçekleme ve 1080p ile).

2 Beğeni

Aynı anda hem buyuk lamba hem de kucuk ledler takilmiyor. ya biri ya biri…

Ayrıca Avrupa Birliği kanunlarına göre öne turuncu takamazsın. Öndekiler beyaz, yandakiler turuncu olmak zorunda bu arada…

8 Beğeni

Uyarı çakar hariç sanırım. Bir ara internetten bakmıştım Izgaraya takılan uyarı çakarları bulunuyor. Hellanın sanırım.

AB ye göre yasak mı? O zaman hollandcılar kanunları çiğniyor.

Umarım HS Schoch ürün yelpazesinde bulunan spoiler arkası ledli bar da güncelleme ile oyuna eklenir. Çok lazım mı tartışılır tabi ama Scania, Daf ve Mercedes Tuning Packlerde spoiler arkası led olmayıp Volvo ve Renault Tuning Packlerde olması benim gözümde eksiklik maalesef.

1 Beğeni

O eklense eklense Tuning pack update ile eklenir. Evet HS Schoch ürün yalpazesinde var ama dediğin gibi Volvo ve Renautlarda var. O yüzden Tuning pack ile eklenip HS Schoch DLC ile çeşitlendirimesi daha mantıklı gibi geliyor bana.

İnşallah bu ürün gelir. Güzel duruyor.

Fmaxa uyumlu ürünleri bile varmış. Ah birde ETS 2ye Fmax gelse.

Yok hayır onu demek istemedim. Son kasa DAF’ta hiç modifiye seçeneği yoktu. Sadecr bu markaya ait olan modifiye içeriğinden bahsetmedim.

@SiSL Peki ya bu güncellemede Mercedes-Benz actros MP4 Rework gelecek mi ya da yeni man tgx euro 5 tgx euro 6 ya rework gelecek mi

eskidendi o, yenilerinde turuncu olarak sadece flaşör görürsün

1 Beğeni

Benim hala merak ettiğim 2020 civarları çıkan scania 770 motoru hala oyuna neden gelmediği.

2 Şubat 2023 de paylaşılan blogda ses kayıtları alındığı söylenmişti ama hala bekliyoruz. O zamanlar neden çıkmadığı bilinmez ama şuanda bekletilmesinin sebebi yeni Scania için olabilir. Ben hala yeni Scania’nın lansman ile birlikte oyuna ekleneceğini ve ses kaydı alınan 3 motor seçeneğinin o güncelleme ile veya lansmandan hemen önce ekleneceğini düşünüyorum.

Her bir fotoğraf karesinde görülebilecek yüksek kontrastlı işaretlerin olması gerekiyor ki tarama verisi düzgün çıksın muhtemelen o yüzden yapıyorlar point track mantığı gibi çalışıyor. Bantlar da muhtemelen yansımalardan kaynaklanan bozulmaları önlemek ya da ufak hatları düzgün yakalamak için yapıştırılıyor.

4 Beğeni

3 Beğeni

tandemler 2025’de gelmiyomuş

3 Beğeni

Harbimi.Tüh.

Zaten 2025 yılıdna gelemeyeceği biliniyordu.

1 Beğeni

niye gösterdin o zaman mark efendi
sanki kendi yapacak

2 Beğeni